ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 20:40

vaskonti написа:
Beladona написа:Петко, моля ти се ....не видя ли, че не си правя ташак със сериозните неща ! Помисли сам, защо ганчев сега се съюзява с дъртия манджук и отива на вариант А окр ????

На теб какъв ти е проблемът - че Божков не направи същото, което евентуално ще прави Ганчев ли? Или ти е проблем, че много от дълговете към Градевци и Вучковци и ще се изпарят? Само не ми казвай, че си обикновен фен, който има прозрения и познава какво ще стане. Добре помня кога се появи тук - веднага след като Божков се отказа, а Ганчев се появи на хоризонта. Може би си нищо повече от фен, дошъл да ни отвори очите за гадния модел Литекс?

Чудя се, с какво е по-различен модела на Божков, щом не е да развива силна школа и да оправи базата?

Васко , прав си ! Не съм обикновен фен дошъл да бие камбаната за лошият модел литекс , дойдох тук вбесен, че се пишат дитирамби и лъжи , че някой щял да оздрави едно фалирало дружество ! Че ще се играе в А група и серия лъжи и бъртвежи .... Всеки път ме учудваш , че следиш точно написаното от мен , лошото е , че след като го следиш , пак ти се прокрадват некви мисли , че мога да имам интерес от дълговете на ЦСКА !!!! Черепа и ганчев нямат нищо общо като личности и бизнесмени ! Те са на различни планети !!!! Въпреки това не мисля , че черепа трябва да се връща в ЦСКА !!! Него го видяхме какво може 2000 - 2006 , а то не беше кой знае какво ! Аз съм обикновен фен , който си казва мнението !!! Аз съм за : да се тръгне от А окр с ново АД , с нови собственици , различни от черепи и гриши , защото техните резултати ги виждам и не ми задоволяват вижданията !!! Защото нито черепа успя да направи футболен бизнес , нито гришата !!! Моите виждания за футболен бизнес са Байерн и Арсенал !!! Всичко друго е дотации !!! всичко друго е някаква времянка и конюнктура !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 сеп 2015 20:56

Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:Петко, моля ти се ....не видя ли, че не си правя ташак със сериозните неща ! Помисли сам, защо ганчев сега се съюзява с дъртия манджук и отива на вариант А окр ????

На теб какъв ти е проблемът - че Божков не направи същото, което евентуално ще прави Ганчев ли? Или ти е проблем, че много от дълговете към Градевци и Вучковци и ще се изпарят? Само не ми казвай, че си обикновен фен, който има прозрения и познава какво ще стане. Добре помня кога се появи тук - веднага след като Божков се отказа, а Ганчев се появи на хоризонта. Може би си нищо повече от фен, дошъл да ни отвори очите за гадния модел Литекс?

Чудя се, с какво е по-различен модела на Божков, щом не е да развива силна школа и да оправи базата?

Васко , прав си ! Не съм обикновен фен дошъл да бие камбаната за лошият модел литекс , дойдох тук вбесен, че се пишат дитирамби и лъжи , че някой щял да оздрави едно фалирало дружество ! Че ще се играе в А група и серия лъжи и бъртвежи .... Всеки път ме учудваш , че следиш точно написаното от мен , лошото е , че след като го следиш , пак ти се прокрадват некви мисли , че мога да имам интерес от дълговете на ЦСКА !!!! Черепа и ганчев нямат нищо общо като личности и бизнесмени ! Те са на различни планети !!!! Въпреки това не мисля , че черепа трябва да се връща в ЦСКА !!! Него го видяхме какво може 2000 - 2006 , а то не беше кой знае какво ! Аз съм обикновен фен , който си казва мнението !!! Аз съм за : да се тръгне от А окр с ново АД , с нови собственици , различни от черепи и гриши , защото техните резултати ги виждам и не ми задоволяват вижданията !!! Защото нито черепа успя да направи футболен бизнес , нито гришата !!! Моите виждания за футболен бизнес са Байерн и Арсенал !!! Всичко друго е дотации !!! всичко друго е някаква времянка и конюнктура !!!

Ами къде са тия нови собственици? То и аз искам шейха на Бруней да ни купи и да сложи Бекенбауер за спортен директор, ама няма! И преди съм казвал - аз също съм против Ганчев, но като няма друг, какво?
Подозренията към теб са защото очевидно имаш достъп до вътрешна информация (не ми обяснявай , че просто имаш дарба да анализираш и прогнозираш), както и заради абсолютните ти глупости за гадния модел Литекс, заради който бил намалял фенския интерес. Моделът Литекс се свежда до - отлична школа, добра база и отлична трансферна политика. Всичко останало от твоя страна е ала-бала.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 сеп 2015 20:59

vaskonti написа:
Beladona написа:
vaskonti написа:

Ами къде са тия нови собственици? То и аз искам шейха на Бруней да ни купи и да сложи Бекенбауер за спортен директор, ама няма! И преди съм казвал - аз също съм против Ганчев, но като няма друг, какво?
Подозренията към теб са защото очевидно имаш достъп до вътрешна информация (не ми обяснявай , че просто имаш дарба да анализираш и прогнозираш), както и заради абсолютните ти глупости за гадния модел Литекс, заради който бил намалял фенския интерес. Моделът Литекс се свежда до - отлична школа, добра база и отлична трансферна политика. Всичко останало от твоя страна е ала-бала.

И като прибавиш 0 /нула/ лева за изрусената градефка ти става ясно. ;) :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 сеп 2015 21:07

Beladona написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
svetlan28 написа:
С това килийно направо ме спечели! Сигурно добре ще си изкараш в една килия с Животното-с тази твоя нежна физиономия/ :mrgreen:

Ти виждал ли си някога колегата Беладона?
Май не ви отърва, когато някой пише нещо и то става след броени дни, та е най-лесно да бъде причислен към категорията пеерас, мека китка, хейтър, трол. Това инфо за Областна група Юг-София, Беладона го писа вчера. Остава днес новината да е преписана от него и затова да не е вярна :roll:

Това за Областната група го повтаря от както се е появил.

Е, не се ли оказах прав или и ти го знаеше това ??????

Те хората,които определят бъдещето на ЦСКА,не знаят какво ще стане,та ти ли?Ето това,което искам да ти кажа.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 сеп 2015 21:16

delqnski47 написа:П.П. Можете ли да бъдете така добри да не пишете олигофренски коментари извън темата?Не обичам да споменавам никове,ама да се надявам,че ме разбраха някои горе(чрез изтритите мнения).
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 сеп 2015 21:20

Кашчей написа:
Не мисля, че си на нивото на Тео, за да пишеш такива неща. Лошо ще е, ако и го мислиш това.

Мисля,че преди време си бях казал мнението за правилата и законите и как адвокатите и останалите компетентни органи могат да ги четат както си ги искат.Еми...и аз го направих. :lol:
Както и да е.Няма да споря на такива теми.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 сеп 2015 21:33

Що така ни подрязахте крилата? :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 сеп 2015 22:22

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:П.П. Можете ли да бъдете така добри да не пишете олигофренски коментари извън темата?Не обичам да споменавам никове,ама да се надявам,че ме разбраха някои горе(чрез изтритите мнения).

На моето мнение кое му беше извън темата?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 сеп 2015 22:37

Tommi написа:
delqnski47 написа:

Преди час-час и половина темата беше да си прават пишки с Беладоната и да се опитват да разберат, дали ако беше шаран, на бастун щеше да кълве. Като ти знам акъла, със сигурност си писал за нещо друго. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 сеп 2015 22:43

Tommi написа:
delqnski47 написа:

Когато тогавашното ти гениално мнение(въпрос) получи красноречиви предпоставки да бъде изобщо задаван,тогава можеш да питаш такива работи.Аз никъде не съм видял някой да припознава от цесекарите друг отбор.Даже по спомени излезна и официална декларация на Сектор Г,която отхвърли всякаква възможност да приеме Литекс(и Локо СФ също,защото тогава беше също опция).Тоест гениалното ти мнение-въпрос беше провокация,който, на всичкото отгоре, породи още 4-5 излишни коментара в отговор.Добавяме и този твой въпрос,който изобщо не трябва да бъде в тая тема,но айде...да приемем,че тая вечер на лошия червен мод са му свършили безплатните билети за екскурзия.
Мисля,че достатъчно ясно ти отговорих.Ако има нещо да питаш извън темата - не му е тук мястото.
Sofia.

Върни се в “Архив”