vaskonti написа:Beladona написа:Петко, моля ти се ....не видя ли, че не си правя ташак със сериозните неща ! Помисли сам, защо ганчев сега се съюзява с дъртия манджук и отива на вариант А окр ????
На теб какъв ти е проблемът - че Божков не направи същото, което евентуално ще прави Ганчев ли? Или ти е проблем, че много от дълговете към Градевци и Вучковци и ще се изпарят? Само не ми казвай, че си обикновен фен, който има прозрения и познава какво ще стане. Добре помня кога се появи тук - веднага след като Божков се отказа, а Ганчев се появи на хоризонта. Може би си нищо повече от фен, дошъл да ни отвори очите за гадния модел Литекс?
Чудя се, с какво е по-различен модела на Божков, щом не е да развива силна школа и да оправи базата?
Васко , прав си ! Не съм обикновен фен дошъл да бие камбаната за лошият модел литекс , дойдох тук вбесен, че се пишат дитирамби и лъжи , че някой щял да оздрави едно фалирало дружество ! Че ще се играе в А група и серия лъжи и бъртвежи .... Всеки път ме учудваш , че следиш точно написаното от мен , лошото е , че след като го следиш , пак ти се прокрадват некви мисли , че мога да имам интерес от дълговете на ЦСКА !!!! Черепа и ганчев нямат нищо общо като личности и бизнесмени ! Те са на различни планети !!!! Въпреки това не мисля , че черепа трябва да се връща в ЦСКА !!! Него го видяхме какво може 2000 - 2006 , а то не беше кой знае какво ! Аз съм обикновен фен , който си казва мнението !!! Аз съм за : да се тръгне от А окр с ново АД , с нови собственици , различни от черепи и гриши , защото техните резултати ги виждам и не ми задоволяват вижданията !!! Защото нито черепа успя да направи футболен бизнес , нито гришата !!! Моите виждания за футболен бизнес са Байерн и Арсенал !!! Всичко друго е дотации !!! всичко друго е някаква времянка и конюнктура !!!