ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 20:12

Red joker написа:
svetlan28 написа:
Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!

Повече прогнози няма да правя , омръзна ми да съм вечно прав !!!

Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....

Моделът литекс е това просто , прогледнете !!!

Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай :) !

Затвориха го, щото ГГ вдигна ръце от тях,поради ред причини,но най-вече- просто там нещата достигнаха своя таван :!: :idea: Иначе беладонката става човек да се забавлява с него и да не го взема на много сериозно :lol: Не му се връзвайте-просто това му е ролята :idea: :!:

Гледай го пък тоя !? Удари ли тавана в ловеч .....лелелелел ! Ти ще удриш тавана на глупостта !!! Къв таван бе , ганчев дотира проекта 20 години , с ЦСКА няма да е по- различно .... Да е постигнал някакъв успешен футболен бизнес, да е на печалба , да е направил стабилен модел ....спира дотациите и клуба литекс умира ....всичко е сбъркано в модела литекс , нашенеца вика ударили тавана ....майко милааааааа !!!! Кви хора има тук !!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2015 20:12

petko.h.markov написа: Да, за разлика от други години, сега вече всички, ама абсолютно всички фенове на ЦСКА припознават на терена своя, армейския отбор. В който няма скъпоплатени чужденци, вечно мрънкащи за някой лев повече, а момчета, играещи със сърце и душа за любовта на живота си.

Без пари ли играят??? :o :o :o
Виж ти...

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 20:14

svetlan28 написа:
Beladona написа:
svetlan28 написа:
Beladona написа:Казвам пак да запомните , 200 фена на литекс са сигурното бъдеще на ЦСКА !!! Проумейте го, елементарно е !!!

Много е просто и литекс имаха по 5000 фена, сега имат 200 ....същото ще стане и при нас ! С различни цифри , но резултатът ще е подобен % тно ....

Литекс просто затвориха кръга–200фена,5000 фена,200 фена. Нормален човек няма как да сравнява двата отбора,но ти давай не се притеснявай :) !

Кръга го затвори управлението на модела литекс , вместо 200, 5000....10000 , 15 000 ....ти си страшен анализатор бе !? Значи и ние да затворим кръга с бройката фенове от 1948 или 1923 ???[/quo
Нормален човек не може да сравнява Литекс и ЦСКА!Спри с простотиите!Отбори като Литекс са зависими прекалено много от собствениците си/важи и за Лудогорец/!Дава Ганчо мъни,има добър отбор,има Буши,има Хаджи,има отбор има фенове!Не дава Ганчо мъни,няма отбор,няма титла,има Иелгава,няма фенове!Във В група Литекс ще имат 20 фена,също и в А окръжна!А ЦСКА?Няма как да сравняваш гранда на Бг с отбор еднодневка!!!!!

Ти специално ще ми отговориш ли на въпроса как един клуб от просто клуб става гранд ....че гледам некви напъни за мисловен процес ????

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 сеп 2015 20:16

Beladona написа:
Red joker написа:
svetlan28 написа:

Затвориха го, щото ГГ вдигна ръце от тях,поради ред причини,но най-вече- просто там нещата достигнаха своя таван :!: :idea: Иначе беладонката става човек да се забавлява с него и да не го взема на много сериозно :lol: Не му се връзвайте-просто това му е ролята :idea: :!:

Гледай го пък тоя !? Удари ли тавана в ловеч .....лелелелел ! Ти ще удриш тавана на глупостта !!! Къв таван бе , ганчев дотира проекта 20 години , с ЦСКА няма да е по- различно .... Да е постигнал някакъв успешен футболен бизнес, да е на печалба , да е направил стабилен модел ....спира дотациите и клуба литекс умира ....всичко е сбъркано в модела литекс , нашенеца вика ударили тавана ....майко милааааааа !!!! Кви хора има тук !!!!

Ти имаш сериозен проблем с главата.Такава упоритост да наложиш твоето мнение все повече приличаш на Перузи Музовски.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 03 сеп 2015 20:16

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:И да ,ако пред ЦСКА има два пътя -„А“ ПФГ или „А“ окръжна,аз избирам първия :!: След като,евентуално, отпадне варианта,да се върнат дълговете на държавата ,а другите престъпници да духат супата,то на инат трябва приемеме варианта ,който направиха и правят, десетки други отбори в България и по света-сливане,обединяване,преименуване или каквото им се харесва на „доброжелателите“ ,имат право да го наричат както си искат и да се пръскат от злоба и завист :twisted: :!: Видя се ,че след изваждането ни от „елита“ ,консолидираха и направиха Червената общност по-силна,че вместо да ни извадят очите ,ни изписаха веждите,сега газ пикаят и се чудят кви ебавки да измислят и да ни затрият :x Само ,че дуки,вече нема как да стане ,знае се от всички :idea:

Ти ретард ли си пак ????? Няма път А група !!!! Литекс ако стане ЦСКА , гришата ще има веч сериозни проблеми не с БФС , а с УЕФА !!! Невъзможно е !!!

Кво е това ретард бе :?

Не бях ли прав за всичко , което съм казал досга ???? Несъстоятелности, дъщерни дружества, а окръжни .....за всичко !!!

Не ,не беше и не забравяй уроците по български :mrgreen:

Жокерче, за теб специално съм като Петър Берон и моите постове са Рибният буквар !!! За всичко бях прав !!! Мога да ви спретна с Животното и едно килийно училище за кратко да ви понаучим на писмо и четмо !!!

С това килийно направо ме спечели! Сигурно добре ще си изкараш в една килия с Животното-с тази твоя нежна физиономия/ :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2015 20:22

Red joker написа:
svetlan28 написа:

Затова ли им назначава и сменя треньорите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 сеп 2015 20:23

blue avalanche написа:
petko.h.markov написа: Да, за разлика от други години, сега вече всички, ама абсолютно всички фенове на ЦСКА припознават на терена своя, армейския отбор. В който няма скъпоплатени чужденци, вечно мрънкащи за някой лев повече, а момчета, играещи със сърце и душа за любовта на живота си.

Без пари ли играят??? :o :o :o
Виж ти...

Малки и големи препускаха с огромен ентусиазъм към стадиона в Пазарджик, предчувствайки поредния футболен празник, дарен им от младоците на Христо Янев! Да, за разлика от други години, сега вече всички, ама абсолютно всички фенове на ЦСКА припознават на терена своя, армейския отбор. В който няма скъпоплатени чужденци, вечно мрънкащи за някой лев повече, а момчета, играещи със сърце и душа за любовта на живота си.

Далеч по-важно е, обаче друго. На мачовете идват все повече и повече деца. Които още отсега са закърмени с "червената" идея и разбират защо бащите и дядовците им са стигали до лудост за любимия клуб.

И точно това ново възраждане трябва да покаже на всички душмани на "армейците" - ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЦСКА!

Още от дете...

®Livesport.bg / Стефан Валентинов

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 03 сеп 2015 20:23

Beladona написа:
svetlan28 написа:
Beladona написа:
svetlan28 написа:

Кръга го затвори управлението на модела литекс , вместо 200, 5000....10000 , 15 000 ....ти си страшен анализатор бе !? Значи и ние да затворим кръга с бройката фенове от 1948 или 1923 ???[/quo
Нормален човек не може да сравнява Литекс и ЦСКА!Спри с простотиите!Отбори като Литекс са зависими прекалено много от собствениците си/важи и за Лудогорец/!Дава Ганчо мъни,има добър отбор,има Буши,има Хаджи,има отбор има фенове!Не дава Ганчо мъни,няма отбор,няма титла,има Иелгава,няма фенове!Във В група Литекс ще имат 20 фена,също и в А окръжна!А ЦСКА?Няма как да сравняваш гранда на Бг с отбор еднодневка!!!!!

Ти специално ще ми отговориш ли на въпроса как един клуб от просто клуб става гранд ....че гледам некви напъни за мисловен процес ????

Ти не знаеш как един клуб става гранд? Понапъни се малко де,защото никакви напъни за мисловен процес не виждам аз при теб!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 сеп 2015 20:34

Кашчей написа:
svetlan28 написа:
С това килийно направо ме спечели! Сигурно добре ще си изкараш в една килия с Животното-с тази твоя нежна физиономия/ :mrgreen:

Ти виждал ли си някога колегата Беладона?
Май не ви отърва, когато някой пише нещо и то става след броени дни, та е най-лесно да бъде причислен към категорията пеерас, мека китка, хейтър, трол. Това инфо за Областна група Юг-София, Беладона го писа вчера. Остава днес новината да е преписана от него и затова да не е вярна :roll:

Това за Областната група го повтаря от както се е появил.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 03 сеп 2015 20:39

Кашчей написа:
svetlan28 написа:

Ти виждал ли си някога колегата Беладона?
Май не ви отърва, когато някой пише нещо и то става след броени дни, та е най-лесно да бъде причислен към категорията пеерас, мека китка, хейтър, трол. Това инфо за Областна група Юг-София, Беладона го писа вчера. Остава днес новината да е преписана от него и затова да не е вярна :roll:

1.Да, виждал съм го!
2.Защо да не ми отърва-аз винаги ще подкрепям отбора си,дали в А окръжна,В или Б група!
3.Колегата ти Бела../ твърди че е фен на ЦСКА/,се опитва да ни наложи някакъв си нов клуб,преди да сме погребали настоящия!
4.Любимеца на колегата ти се остави да бъде прецакан от Гришката!Кой му е виновен?

Върни се в “Архив”