ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 19:15

djd написа:Няма логика Гришата да иска да почнем като нов отбор от А окръжна.
Идването му в ЦСКА е свързано с плащането на дълговете към държавата.
Така той се надява да получи амнистия за други прегрешения.
Ако е имало подобни разговори, то те може да са като вариант, в случай че процедурата по несъстоятелност приключи с ликвидация на сегашното дружество.

То е ясно , че така ще приключи ...така се плащат милиони задължения !? Гришата ви излъга пак !

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 19:16

petko.h.markov написа:
Ако е имало подобни разговори, то те може да са като вариант, в случай че процедурата по несъстоятелност приключи с ликвидация на сегашното дружество.

Разговори за дълговете към държавата може и да е имало,може и да има.Но плащания по загубените дела в УЕФА и ФИФА няма,нито договорки,разговори с
кредитори,а това лично мен ме притеснява.Просто с това шега не бива.Ще ни изхвърлят като стой та гледай.

Ще се сетите вие за А окръжна , няколко месеца след бела ви дона !!!!! Стратези такива !

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 19:19

11_best написа:
petko.h.markov написа:

Разговори за дълговете към държавата може и да е имало,може и да има.Но плащания по загубените дела в УЕФА и ФИФА няма,нито договорки,разговори с
кредитори,а това лично мен ме притеснява.Просто с това шега не бива.Ще ни изхвърлят като стой та гледай.

Да де, ама в Англия отнемат точки, без да те изхвърлят от групата. За ЦСКА ще е второ наказание за едно и също нещо, в рамките на един сезон, а и клубът очаква решение за започване на процедура по несъстоятелност.
Аз предпочитам две години във В група с оздравяване на дружеството, отколкото една в А окръжна и една във В група с ново дружество.

Ти каквото предпочиташ няма връзка с реалността , марш в А окръжна ! Сега видя ли кой е прав, а ????

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2015 19:22

Red joker написа:Той не се обижда :lol: ,иначе ако ти се спори с него -заповядай :!: За това с двата клуба преди два месеца време, имаше дискусия и има варианти.

Какъв е вариантът Литекс да подаде документи за лиценз с адресна регистрация в Ловеч, а след това да бъде преместен в София?
Иначе, като те чета, ти си готов да припознаеш всеки отбор за ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 19:22

Red joker написа:Беладонката ви пусна партенката и айдеее...почна дискусийката-А окр. Б окр.,глупости на търкалета :lol: Троловете хвърлят стръвта и чакат некое шаранче да клъвне ;)

Партенката викаш ???? Айде марш и ти в А окръжна , Тома Неверни !!!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 сеп 2015 19:25

Red joker написа:
petko.h.markov написа:
Red joker написа:
гражданин от село написа:
Кашчей написа:
EmilCSKASOFIA написа:Всъщност може да има втори ЦСКА който да играе в А ОФГ.И като този ЦСКА се изкачи в А група,тогава и НАП и градеф ще духат супата :mrgreen:
Другия вариант е това да е като наш втори отбор,който да ни обиграва играчите.

Два отбора с едно име в един град....ти трепеш сякакви риби с поглед само 8-)

Левски-Раковски има ли,какво пречи и след ЦСКА да се добави нещо в името?

Мани го тоя сухар бе,недей да му падаш на нивото и да водиш празни и безпредметни спорове,щото човека иска да си начеша неврозата и ше ти скъса нервите от тъпотии :!: Същото се отнася и за беладонката.

Два клуба,с едно и също име и еднаква адресна регистрация ми се вижда малко не логично.
Спорете с Кашчей,но защо трябва да го обиждате.

Той не се обижда :lol: ,иначе ако ти се спори с него -заповядай :!: За това с двата клуба преди два месеца време, имаше дискусия и има варианти.

Аз казвам вие да не го обиждате,а той как реагира си негов проблем.
Можеш ли да напишеш едно мнение без емотики,че се разсейвам по тях и ти губя мисълта.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 сеп 2015 19:26

БФС много скоро ще отнесе глоба, може да е доста солена! Ура! :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 19:28

Кировец написа:Аз мисля смея да кажа реалистично. Кой какво искал да прави - прави се с пари, а не с фенско присъстие. Случая с връщането на Сашо Томов е показателен. Затова не се трогвам от посещенията на мачовете. То е ясно, че едни 5000 са достойни - още от акциите стана ясно. Всичко над тази цифра е за селфито на Армията...
Не ме вълнува кой пише във форума и от качеството си на какъв. Всичко което пиша го пиша от своя гледна точка - наблюдавам и правя заключения. Много отбори вече паднаха в битката с финансовата немощ и далаверите. Няма никаква гаранция и за ЦСКА щом дори държавата натисна този обичан клуб.

Бъдете здрави!

Относно посещаемостта , ще стане като с литекс ....защо не виждат хората резултата от 20 години литекс ?!?!? 200 фена на стадиона ....в ЦСКА няма да е по- различно като тенденция ....ако някой мисли, че сега гришата ще се поправи , жестоко се лъже !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 сеп 2015 19:30

Отровното храстче нещо рана рано се е наквасило и започна да раздава заповеди кой на къде да хваща. :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 19:31

Red joker написа:И да ,ако пред ЦСКА има два пътя -„А“ ПФГ или „А“ окръжна,аз избирам първия :!: След като,евентуално, отпадне варианта,да се върнат дълговете на държавата ,а другите престъпници да духат супата,то на инат трябва приемеме варианта ,който направиха и правят, десетки други отбори в България и по света-сливане,обединяване,преименуване или каквото им се харесва на „доброжелателите“ ,имат право да го наричат както си искат и да се пръскат от злоба и завист :twisted: :!: Видя се ,че след изваждането ни от „елита“ ,консолидираха и направиха Червената общност по-силна,че вместо да ни извадят очите ,ни изписаха веждите,сега газ пикаят и се чудят кви ебавки да измислят и да ни затрият :x Само ,че дуки,вече нема как да стане ,знае се от всички :idea:

Няма път А група !!!! Литекс ако стане ЦСКА , гришата ще има веч сериозни проблеми не с БФС , а с УЕФА !!! Невъзможно е !!!

Върни се в “Архив”