ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 15:29

petko.h.markov написа:
Червени_шампиони написа:За пръв и последен път предупреждавам един изрусен човек пишещ в тая тема да спре с глупостите си и да коментира реални неща, ако иска.

И аз съм му дал нещо за четене,но той си остроумничи.

Петко, А окръжна , баце ! Нема мърдане , щом джуджаро търси перуци да се моли за уайлд кард за В , но да види локо сф и тогава да пищи за изключения ...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 03 сеп 2015 15:31

Че защо ни е втори отбор в А окръжна след като си имаме един - Царско село. Онзи ден децата 2006(събрани преди няколко седмици) на ЦС(КА) се изгаврили в контрола с Левски-Раковски - 11:2.
Ганчев спокойно можеше да купи и превърне в ЦСКА София 2010 и да почне на чисто дори от В група, можеше да го направи и с Конеляно преди Септември-ДИТ. Но защо не избра елементарния и евтин вариант?
Ганчев, 2013: "Не се впускам в начинание в което има и 1% шанс за неуспех"
Ганчев, 2015: "Дълговете на ЦСКА? И на тях ще им дойде редът."
Ганчев, 2015: "Имам договорка с министъра(на финансите) за публичните задължения на ЦСКА." (МФ ще одобрява бъдещия оздравителен план).
Призив от ръководството, 2015: Призив публиката да не прави политически скандирания.
Още ли мислите, че нещата в тая клета държавица се случват ей така, хаотично, по някакви изпитани от столетия правила?
Съдбата на ЦСКА е определена още преди Ганчев да стане щедър симпатизант. Та дори и с превръщането на Инджов и Лира в главни кредитори (над 50%). Остава да проследим развитието.
Но драми няма да има преди местните избори (25.10.2015). Не вярвам да има и след това... Просто защото тиквата, трябва да бъде харесвана от всички.
Интересен ще е оздравителният план, който ще бъде приет с гласовете на Инджов и Лупи. Обзалагам се, че Ганчев ще придобие чист ЦСКА срещу 2-5 млн лева.
Шансът ЦСКА да отиде в А окръжна е равен на шанса Бистрица да се появи с резервната си деветка на Българска армия на 18.10.2015г.

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 15:32

W84me написа:Гледам, че отлагат старта на окръжната, дали има нещо общо със слуховете от последните дни?

Може би , и аз така мисля ....моето инфо ще вземе да се потвърди за ужас на всички малоумници !!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 03 сеп 2015 15:33

Beladona написа:За последен път пиша за не искащите да прогледнат !!!! Ганчев и манджуков дърти искат среща с перуци за ЦСКА в А окръжна ....коментирайте си , мислете си , квото искате , това правете !!!! Тези , които вярват , че ганчев ще плати 11 млн на НАП , веднага при личния лекар за направление за психиатър !!!

"Едно си баба знае, едно си баба бае".. :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 сеп 2015 15:34

Вчера слушах някакво интервю с Костадинов и в него имаше доста въпросителни.
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 15:35

11_best написа:Че защо ни е втори отбор в А окръжна след като си имаме един - Царско село. Онзи ден децата 2006(събрани преди няколко седмици) на ЦС(КА) се изгаврили в контрола с Левски-Раковски - 11:2.
Ганчев спокойно можеше да купи и превърне в ЦСКА София 2010 и да почне на чисто дори от В група, можеше да го направи и с Конеляно преди Септември-ДИТ. Но защо не избра елементарния и евтин вариант?
Ганчев, 2013: "Не се впускам в начинание в което има и 1% шанс за неуспех"
Ганчев, 2015: "Дълговете на ЦСКА? И на тях ще им дойде редът."
Ганчев, 2015: "Имам договорка с министъра(на финансите) за публичните задължения на ЦСКА." (МФ ще одобрява бъдещия оздравителен план).
Призив от ръководството, 2015: Призив публиката да не прави политически скандирания.
Още ли мислите, че нещата в тая клета държавица се случват ей така, хаотично, по някакви изпитани от столетия правила?
Съдбата на ЦСКА е определена още преди Ганчев да стане щедър симпатизант. Та дори и с превръщането на Инджов и Лира в главни кредитори (над 50%). Остава да проследим развитието.
Но драми няма да има преди местните избори (25.10.2015). Не вярвам да има и след това... Просто защото тиквата, трябва да бъде харесвана от всички.
Интересен ще е оздравителният план, който ще бъде приет с гласовете на Инджов и Лупи. Обзалагам се, че Ганчев ще придобие чист ЦСКА срещу 2-5 млн лева.
Шансът ЦСКА да отиде в А окръжна е равен на шанса Бистрица да се появи с резервната си деветка на Българска армия на 18.10.2015г.

Ей, ти пари слагаш ли ?! Аз казвам, че това дружество на ПФК няма да се оздрави , и слагам пари ! Айде остроумнико, излизай от джобовете !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 15:37

***cska*** написа:
Beladona написа:За последен път пиша за не искащите да прогледнат !!!! Ганчев и манджуков дърти искат среща с перуци за ЦСКА в А окръжна ....коментирайте си , мислете си , квото искате , това правете !!!! Тези , които вярват , че ганчев ще плати 11 млн на НАП , веднага при личния лекар за направление за психиатър !!!

"Едно си баба знае, едно си баба бае".. :lol:

Признай за емо мегафона , истината ще те освободи !!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 03 сеп 2015 15:40

Ама говори си бре,не ми пречиш Изображение
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 сеп 2015 15:43

заплашваш ли ме ?! Боже ....

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2015 15:44

PFC Litex написа:Вчера слушах някакво интервю с Костадинов и в него имаше доста въпросителни.

Какво е казал? :?

Върни се в “Архив”