Бербатов ще играе в ПАОК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Бербатов ще играе в ПАОК

Мнениеот Кировец » 02 сеп 2015 21:53

Честито на цяла Гърция! Един магьосник ще покаже магията си пред тях. А тука утайката на българското общество ще гледа и ще плюе. Напред Бербатов! :geek:

miroxp

Мнениеот miroxp » 02 сеп 2015 22:03

Аз мога да разбера всички, които не харесват или направо мразят Барбуков, както и причините за това. Но наистина не проумявам, какви биха били мотивите на всички тези,които го защитават така страстно? Или всички тези от втората група просто биха искали да са на негово място (защото и те като Барбуков имат същата философия за света) и с минимален или никакъв талант, пълно скатаване и никакво усилие да заработят няколко милиона за пенсия докато животът си минава ей така, като фон на някакъв патологичен вътрешен мързел и мардащина, служещи единствено и само за извинение от рода на "аз съм естет...трябват ми 15 минути да помисля откъде да ритна топката артистично... вие не ме разбирате...отивам да рисувам облаци..." Това го разбирам. Но футболни аргументи няма никакви. Некадърници като него да ги ринеш...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 сеп 2015 22:09

miroxp написа:Аз мога да разбера всички, които не харесват или направо мразят Барбуков, както и причините за това. Но наистина не проумявам, какви биха били мотивите на всички тези,които го защитават така страстно? Или всички тези от втората група просто биха искали да са на негово място (защото и те като Барбуков имат същата философия за света) и с минимален или никакъв талант, пълно скатаване и никакво усилие да заработят няколко милиона за пенсия докато животът си минава ей така, като фон на някакъв патологичен вътрешен мързел и мардащина, служещи единствено и само за извинение от рода на "аз съм естет...трябват ми 15 минути да помисля откъде да ритна топката артистично... вие не ме разбирате...отивам да рисувам облаци..." Това го разбирам. Но футболни аргументи няма никакви. Некадърници като него да ги ринеш...

Миро - има клипчета - Бербатов голове и умения в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, Леверкузен ,Тотнъм, Монако, Фулъм - голмайстор на Висшата лига, ти си пиши... И тук очевидно не става въпрос за омраза, а за футболна инвалидност. Не струваш....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 сеп 2015 22:20

Изненадам съм, че избра отбор от балканите... Митко е умно момче, явно тук са му предложили най-добрите условия!
@ Пожелавам му да си завърши кариерата в ЦСКА София!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 сеп 2015 22:27

Teo написа:Изненадам съм, че избра отбор от балканите... Митко е умно момче, явно тук са му предложили най-добрите условия!

Оставете човека на мира. Не го връщайте дори мислено в българската тиня.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 02 сеп 2015 22:29

CSKA 78 написа:
sandi74 написа:Аз че смятам смятам,ама ти май не усещаш какво имам предвид. :idea: :mrgreen:

Аз те усещам, но както Бирое шампион няма да стане, така и ЦСКА след 2 години ще е...в А група!! :mrgreen:

Не ми са мисли каква радост ще е. Все пак толкова отбори в А група ви чакат. Без вас губят едни сигурни10-12 точки.

miroxp написа:Аз мога да разбера всички, които не харесват или направо мразят Барбуков, както и причините за това. Но наистина не проумявам, какви биха били мотивите на всички тези,които го защитават така страстно? Или всички тези от втората група просто биха искали да са на негово място (защото и те като Барбуков имат същата философия за света) и с минимален или никакъв талант, пълно скатаване и никакво усилие да заработят няколко милиона за пенсия докато животът си минава ей така, като фон на някакъв патологичен вътрешен мързел и мардащина, служещи единствено и само за извинение от рода на "аз съм естет...трябват ми 15 минути да помисля откъде да ритна топката артистично... вие не ме разбирате...отивам да рисувам облаци..." Това го разбирам. Но футболни аргументи няма никакви. Некадърници като него да ги ринеш...

Защитават го фенове на ЦСКА и Пирин. Почти всички други, общо взето, го недолюбват.
Последна промяна от matador1 на 02 сеп 2015 22:31, променено общо 1 път.

miroxp

Мнениеот miroxp » 02 сеп 2015 22:29

Кировец написа:

Миро - има клипчета - Бербатов голове и умения в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, Леверкузен ,Тотнъм, Монако, Фулъм - голмайстор на Висшата лига, ти си пиши... И тук очевидно не става въпрос за омраза, а за футболна инвалидност. Не струваш....

Възможно е да съм се "повредил" от много гледане например как Любо Пенев сам бие Реал Мадрид с три гола или как Ицо Стоичков размазва всички на Световно...или как Шави е напрвил единствения си грешен пас някъде през 1995...или как Искренов с финтовете си праща всички пред телевизора в тъч...от толкова много истински и големи таланти през годините, постигнали всичко играейки там долу на терена е напълно възможно да съм пропуснал някои от безличните зрители от първия ред...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 сеп 2015 22:30

Кировец написа:
Teo написа:Изненадам съм, че избра отбор от балканите... Митко е умно момче, явно тук са му предложили най-добрите условия!

Оставете човека на мира. Не го връщайте дори мислено в българската тиня.

Ами като цяло си прав човек, но защо пък да не го направи :?:
@ ЦСКА му послужи като трамплин за да е това което е в момента!

Виждам го след време като шеф на футбола ни!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 сеп 2015 22:32

Мистри написа:
hristo1306 написа:
mirodes написа:
Captain Stottlemeyer написа:
petko.h.markov написа:...Бербатов е български футболист от световна величина.Но ти това трудно ще го разбереш,защото,абе просто защото си такъв.Почти всички те ти мнения са пропити
от "някакво високомерие,иронично говорене и арогантност",без подплата както винаги.Просто бях длъжен да ти го кажа.

1. Бербатов беше български футболист, когато играеше за България. Сега е футболист от средна величина, който играе за ПАОК. ;)
2. Хайде сега се опитай да ми дадеш пример, кога не съм се аргументирал, включително с цитати и линкове... :lol: Иначе отношението ми е съобразено с аудиторията, част от която дори не може да пише грамотно... 8-)
П.П. Отделих прекалено много време на Барби, което той определено не заслужава, така че излизам от темата. Приятна вечер. :)

Беше ли Сираков български футболист след 17.11.1993г,когато отказа да играе за България на "Парк де пренс"?Беше ли Иванков български футболист след като се отказа от националният отбор?

Не очаквай капитана да ти отговори. Може би търси стари снимки на Сираков със свалени гащи срещу феновете на "Левски" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Търси отговор - дали Насо Гъзо е левскар или Българин ! Не му задавай неудобни въпроси !!!

А всъщност, кой беше Бербатов? :mrgreen:

Насо , както и да го наричаш и Боби, както и да го наричате, играха полуфинал на световно първенство.

Не е бил,а е!А утре ще го приветстват 25 000 фена,докато ти регулираш пешеходците.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 сеп 2015 22:32

Голяма злоба голямо нещо.Абе я кажете колко нации могат да се похвалят с голмайстор на ВЛ на Англия.
Ама ние сме тъпа нация, освен да плюем друго не можем.
А на левскарите само едно ще кажа.
Всичките ви звезди взети заедно нямат успехите на Бербатов.Лека нощ.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Футбол - Свят”