Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот Блутуг » 31 авг 2015 12:42

Проблем с треньора имаме ,защото трябва да вървят и по акъла на Гонзо ,което не е за всеки...Това вече е 100% сигурно.В тази ситуация затова казвам и треньора и директора да си отиват.Ако и само единия остане- нищо не е направено.Лошото е ,че и тези футболисти-менте са си с договори... и пак старите проблеми.Затова трябваше гонзо да си изкара сам пролетта и след края на сезона - сакчето с парцалките и ...вън! Не да ми назначава Стоев и футболисти с по 2 год.договори без да ги е гледал специалист - привлечени в отбора! Пълен абсурд ,като политика и отговорност.Да си слагат Топузаков и да се доиграва сезона с българи.Още отсега да се изпращат скаути по Б и В групите да се търсят попълнения и да се започва с прекратяване на договорите на тия чужденци - мачове в дублиращия състав до края на договорите им ако не се съгласят да резтрогват без финансови претенции през зимата.Когато назначат нов директор - С АКЪЛ - тогава да се и назначи треньор - може и същия треньор да си остане...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 авг 2015 12:52

Аз си мисля, че селекцията не е толкова лоша. Просто не се използва добре, липсва агресията.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 31 авг 2015 13:00

ehh написа:Аз си мисля, че селекцията не е толкова лоша. Просто не се използва добре, липсва агресията.

Селекцията не е лоша казваш - ок! Може да не е толкова лоша от това което е привлечено , но ние губим мачове и точки , няма агресия , явно нямат мотивация и хъс за победа! Как я определяш ,като "не лоша" , когато ни би могъл да видиш капацитета и.Когато самия треньор не е доволен от въпросната селекция- какво можем да определим ние- зрителите на тая продукция!? Аз лично съм потресен...Всички привлечени към момента футболисти са под средното европейско ниво- за какво са ни такива - такива и в БГ с лопата да ги ринеш - затова ако са такива - поне да са българи!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2015 13:05

olfix написа:Незабавно освобождаване на Гонзо и т.нар.треньор!Привличане на Андрей Желязков и евентуално молене на Люпко да се върне,ако искаме нещо да стане.Иначе ще има сълзи и сополи и несвързани обяснения!Може и Йовов за СТД.

Аз лично не се сещам Люпко да е работил с млади играчи.

Когато беше за последно при нас, ние правехме селекции за по 10-на млн. долара ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 авг 2015 14:49

СС е обикновен страхливец лишен от чувство за импровизация.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 01 сеп 2015 10:12

СС е твърде добър тренер за отбор с посредствени възможности, Гонзо начело.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 сеп 2015 10:16

Не се безпокой, Стоев няма да е дълго начело, скоро Гонзо ще си измие ръцете с него, както го стори и с Мурсия. В Левски явно само Гонзо не носи вина за нищо и няма отговорност за нищо, защото при все всичките провали на Левски и исторически срамоти, той е вечен и непоклатим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2015 14:37

olfix написа:Незабавно освобождаване на Гонзо и т.нар.треньор!

За Гонзо - да, за Стоев - на полувремето на първенството. Не му е сега времето.
Аз лично не се сещам Люпко да е работил с млади играчи.

Ъъъъ... Гонзо? :roll:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 01 сеп 2015 22:08

Някои хора си държат да си сменяме треньора на всеки 2-3 загуби. Въобще има ли треньор който да става за Левски?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 02 сеп 2015 05:11

plamenst7 написа:Някои хора си държат да си сменяме треньора на всеки 2-3 загуби. Въобще има ли треньор който да става за Левски?

Е как, Гонзо трябва да вземе нещата в свои ръце. Все пак знае как да поема отговорност :lol: :lol: :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”