Първо:Говоря,като цяло не приемай всичко буквално.
Второ:Кой ми каза?!?!Мился,че си достатъчно голям да смяташ.15-4(които дава Батков)е 11

следователно Левски си докарава САМ приход от 10 милиона лева годишно!Само от М-тел взима 3-4 милиона годишно,плус 3.3 млн евро от тазгодишното участие в Уефа(при полужение,че е комично)
Трето:Теб познава ли те някой?!?!Ако станеш президент на Левски дали няма да ти се отворят всички възможни врати,ако си бизнесмен?!?!
Четвърто:Отказаха се,защото не им дават базите!!!На тях целта им е да вземат базите да построят Хотели,Мол-ове и т.н. и да вземат 50-100 милиона
Божков не иска да стой,защото и да спечели от ЦСКА 1 милиона лева годишно,за него това са пари за семки.Няма сметка от това да е собственик на ЦСКА при положение,че не му дават базите.А за какво се захващат щом пък е жестока загуба???Я ми обесни
Да не би на Банев пъпа да му е хвърлен под Аязмото или пък Топалова да е потомствен фен на Локото?!?!Прав си грешката е моя,извинявай

Как не мога да осъзная,че Батков мисли доброто на Левски,а пък аз имам някви налудничеви мисли,че пере парите на Чорни в Левски.
Ти да не мислиш,че Батков държи в.Стандарт,защото е на печалба

и му предлагат милиони да го продаде и той не иска.Не мислиш,че тук са намесени и други интереси?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"