EK 2016: България - Норвегия - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: EK 2016: България - Норвегия| 03/09/2015г. 21:45ч.
Бием и това е положението. С колко, не знам.
Взимайте билети и да подкрепим Лъвовете... ако не ги бием тия оръфляци почваме мощно - БМПП 
@ Няма да има прошка тоя път за БМ... 10 години без голям форум.. 10!!!
@ Няма да има прошка тоя път за БМ... 10 години без голям форум.. 10!!!
Мечтая да стигнем до Франция, дали съм просто голям мечтател или шанс има - не знам... но вярвам в победата в четвъртък, която е първата стъпка към реализацията на тази мечта. 2:0 за нашите момчета!
Само Левски!
Дано Господ е българин и да бъде с нас в Четвъртък вечерта, и да се поздравим с една хубава и толкова важна победа над тия скиори! Като гледам и времето ще е горещо така че ще ги умориме предварително
Сериозно, ако имаме амбициите на големите отбори и претендираме да сме на Европейското догодина, момчетата трябва не само да могат да побеждават в епизодични лесни мачове с/у аутсайдерите и рядко да затрудняват силните съперници, а да докажат,че са боеспособни да излизат всеки мач за победата, независимо с/у кого и независимо с какъв залог е мача, а в случая е ОГРОМЕН и дано футболистите осъзнаят това и да дадат всичко от себе си, да оставят сърцата си на терена, ако не за друго ,то поне в името на Родината си!!!
Нека им пожелаем успех и да ги подкрепим и нека зарадват цяла БЪЛГАРИЯ!!!
Българи юнаци!!!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Да мислим позитивно.....Много бих се изкефил при едно 2:0 
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Естетвено,че като българин искам да бием, но за съжаление не мисля , че ще успеем. А този мач дори да завърши равен , ще е равностойно на загуба.
Много важно е да завършим трети в групата, дори да отпаднем на евентуален бараж. Ако завършим четвърти в тези клалификации ще е много тежко в бъдеще. Видя се при жребия за следващите световни клалификации.
Иска ми се победа 1:0, но за съжаление си мисля 0:0 или 0:1. Дано греша.
Много важно е да завършим трети в групата, дори да отпаднем на евентуален бараж. Ако завършим четвърти в тези клалификации ще е много тежко в бъдеще. Видя се при жребия за следващите световни клалификации.
Иска ми се победа 1:0, но за съжаление си мисля 0:0 или 0:1. Дано греша.
Очаквам пълно раздаване от лъвовете /кой колкото може-ще даде / Прекалено много им се насъбра на момчетата и сега е момента да изригнат,избухнат,да изцедят потенциала си,да покажат защо именно те са на зеления килим и да ни зарадват с победа,която би ни дала нужния тласък и самочувствие за битката с Италия .Винаги наказваме когато не ни слагат в сметките си,за това смятам че и групата ни за световното е меко казано- любопитна и там ще е доста интересно и напрегнато за опонентите ни/ като се има на предвид и че започваме с Люксембург / ...Дано ,дано оооо футболни Боже,донеси ни радост 
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Ще бием трудно и няма да се класираме. За назидание.
P.S.: Все тая дали ще бием. Тези ме вълнуват, колкото ме вълнуваше "каузата", столичните "грандове" и "завода за боза в Каспичан". Манекени!
P.S.: Все тая дали ще бием. Тези ме вълнуват, колкото ме вълнуваше "каузата", столичните "грандове" и "завода за боза в Каспичан". Манекени!

- Nemanja.Vidic91
- Контакти:
Дано стигнем до бараж и наи накрая да се класираме на голямо първенство за мача 2-1 за нашите.