Честит Рожден Ден на Любо Пенев!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден на Любо Пенев!

Мнениеот djd » 31 авг 2015 18:33

ЧРД, Любо! Жив и здрав!

Ето видео от мача ЦСКА - Шахтьор (3:0).
Паро, Любо, Мето Деянов, Владо Манчев. Безценно!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5yMOCg1UQVk[/youtube]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 31 авг 2015 18:49

Жив и здрав ,Любо!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 31 авг 2015 19:04

ЧРД на СуперЛюбо, здраве, щастие и догодина ПРЕЗИДЕНТ

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pI1wzLZ1MZc[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 31 авг 2015 19:21

Ч.Р.Д !Да е жив и здрав и всички близки на сърцето му хора му се радват.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 авг 2015 19:30

ЧРД на Любо!
Ех, този пас на Парк дьо Пренс! И как им го каза на ония журналя да духат Супата!

miroxp

Мнениеот miroxp » 31 авг 2015 21:24

Аз не познавам Пенев лично, но съм чувал, че е мъжко момче. Сигурно затова бе и част от най-великия ЦСКА. Един съвет към всички, които само са го виждали на снимка или чували за него от новините - затваряйте си мръсните плювалници, защото аз, за разлика от вас съм го гледал в края на 80-те с червения екип да марширува из Европа с онзи наказателен отряд воден от Пената, както и да побеждава САМ Реал Мадрид като между другото им забива 3 гола. Жив и здрав Любо!

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 31 авг 2015 22:15

Жив и здрав да е бат Любо!

kokolino_ai
Контакти:

Мнениеот kokolino_ai » 31 авг 2015 22:53

Raid написа:Честит рожден ден на Любо! Направи много като футболист за ЦСКА и националния отбор и беше удоволствие да гледаш интелигентен и техничен играч като него. Като днес помня четирите му гола срещу Ботев в последния му мач на Народна Армия преди да замине за Валенсия - единият беше копване над вратаря от вратарското поле :) И да, в ония времена ходех с приятелите си цесекари на Армията, а те идваха с мен на Герена...

Жив и здрав да си Любо.Толкова много хора направи щастилви с не само с онзи пас.Знаеш ,че и много левскари се гордеехме,че бележиш в Испания.Гордеехме се,защото си БЪЛГАРИН,но тогава бяха други времена.Кажи ,честно ако разкажеш на сегашните национали ,как сте играли в началото заради едните китайски гуменки ,ще ти повярват ли? И колега репликата ми е към теб,защото тогава сте ходили и на Армията и на Герена заедно ,защото имаше какво да се види и от едните и от другите.Чужденци имаше ли тогава в двата отбора? Май не.Парите дали бяха като на Аякс,Байрен,Ливерпул,Хамбургер,Щутгарт.Отбори губели и то по няколко пъти в България ,и от различни отбори.Така,че господин Пенев и сега да кажеш прословутата реплика -(ДА ГО ДУХАТЕ) може да не е целесъобразно,но отново ще сте прав.Жив и здрав и НАЗДРАВЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 сеп 2015 10:00

ЧРД, на един от последните Велики в българския футбол,един от последните футболни вълшебници,всепризнат световен майстор :!: Да си жив и здрав Любо :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 сеп 2015 10:01

Raid написа:Честит рожден ден на Любо! Направи много като футболист за ЦСКА и националния отбор и беше удоволствие да гледаш интелигентен и техничен играч като него. Като днес помня четирите му гола срещу Ботев в последния му мач на Народна Армия преди да замине за Валенсия - единият беше копване над вратаря от вратарското поле :) И да, в ония времена ходех с приятелите си цесекари на Армията, а те идваха с мен на Герена...

Така беше...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”