Фенове да издържат отбора или в управлението

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Фенове да издържат отбора или в управлението

Мнениеот Vincenzo » 31 авг 2015 14:19

el loco написа:Моля , някои от вас да спрете да мрънкате като женички.
Имам чувството, че не сте гледали мача. Вчера тотално по-добри от Монтана. ...

Сериозно ?! Ти сигурен ли си, че си гледал същия мач ?! Каква игра сме контролирали ?? Изключително грозен футбол играем и победата с Левски я взехме само защото те нямаха късмет и заради частичните избухвания на Марто. Нито сме ги надиграли, нито нищо.. Ако Курдов не го беше пропуснал онова положение бяхме до там. Само я изсипват тая топка, все едно Марто е Ибрахимович... ама не е. Имахме 2-3 удара към вратата. Верно отмениха чист гол на Марто, но целия ни мач се изчерпва до там. А не трябва да е така. И какво като имаме нови бекове.. на Крум Стоянов колко мача му трябва, за да разбере, че играе в А група?
Изображение

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 31 авг 2015 15:45

От една година сме много зле футболно.Треньора носи голяма отговорност но и селектираните футболисти не показват старание .Ръководството няма ясна визия за спортнотехническата част.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 31 авг 2015 16:43

Ако продължавваме по същия начин сме се запътили сериозно към Б група. От 1 година няма никакво развитие от към игра, що се отнася до управление на клуба цари пълна аматъорщина. Добре, че направихме мача на живота си срещу Левски и имахме адския късмет срещу нас да играе инвалид като Курдов, иначе сега щяхме да сме последни. Вече за втори път гадния негър ни преебава мач и губим заради него, Колев сигурно единственото нещо, което прави на скамейката е да спи...

Само "мрънкачи" останахме на Лаута явно, защото не познавам локомотивец, който смята, че Бащата има какво да даде на Локомотив като треньор.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 31 авг 2015 17:13

Туше написа:
kubik написа:
dzhambov написа:Кой трябва да е треньор?Предложения?

Кой?Може ли да стане по зле.В сегашното положение сме 9 по напред от това место не може да мръднем.Остава само Пирин да се борим с тях.кой да е 9. На теб това ли ти харесва .

Точно така..."може ли да стане по-зле" с други думи "няма значение какво ще става, важно е Бащата да го няма".

Много добре знаем кой беше против влизането на Бащата в Локомотив още с пристигането му, без значение на какъв пост.
Знаем кой на няколко пъти спира връщането на Едо, все едно им е въпрос на живот и смърт.
Знаем и как си отива всеки ветеран, легенда, локомотивец просто, от този клуб. Филма сме го гледали вече десетки пъти. Особено с треньора.
Никой не пита, футболистите слушат ли въобще треньора или слушат някой друг, който все той уж ги докарва. Особено връщаните по няколко пъти, че половината са по-бавни и от мен. Но ние търсим сметката на треноьра.
Пита ли някой, как така на някои отбори им свирят дуспи във всеки мач, на нас ни отменят гол във всеки мач - дали отборът ни умишлено не се тика надолу (дали заради треньора или не, няма значение, защото на нас ни е виновен треньора)
Пита ли някой, как други ги съдят собствените им футболисти, не плащат, не им го правят проблем. На нас ни измислят наказания да плащаме, обаче какво от това, за нас най-важно е да сменим треньора.

Най-накрая, ясно, пречи ви, винаги ви е пречил, никога не сте го искали. Пътник е Бащата.
Само едно остана, преди да си тръгне, да бъде оплют, ама оплют, за да стане с него онова, което спохожда всеки локомотивец преди да бъде отстранен от Локомотив - Едо, Курбана, Садъка, Чечо, Фидана,... кой ли не, сега и Бащата.
Даже много оцеля, аз му давах не повече от 6 месеца, ама за негов късмет, пусто, пари нямаше в клуба (не "няма значение кой ще дойде" а "кой е луд като него да дойде" - ха-ха-ха).

Добре разбрахме не ти пука за Локомотив ,важно треньор да е Христо Колев.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 31 авг 2015 17:17

el loco написа:Моля , някои от вас да спрете да мрънкате като женички.
Имам чувството, че не сте гледали мача. Вчера тотално по-добри от Монтана. Измислен гол, нашите контролираха мача, дори с 10 човека.Отбора от миналата година е с нов бек, нов централен,нов централен,нов ляв бек, нови дефанзивни, офанзивни играчи...само Камбура и Карагерен са титуляри от миналата година, какво очаквате ????Не забраяйте, че не сме нито Ривер плейт, нито Атлетико Мадрид.Аз,лично не се срамувам от играта на отбора,особено вчера. нищо,че няма резултати кой знае какви досега.
Отбора играе от мач на мач по-добре, неуспорим факт.

Второ, в качеството на какви уволнявате треньори? Моля, който има свободни няколко милиона, да ги предаде на ръководството, за да назначат Хайнкес, Трапатони....Марсело Биелса и той от скоро е свободен.

Трето, автора на темата, правиш изцяло несъстоятелни изказвания...В последните 10 офоциални мача , Христо Колев има точно 3 победи, 3 от 10 , а не 28 загуби от 30 мача, както казваш. Ама нали трябва да се мрънка. А каква е алтернативата? само мрънкане.........
Най-важното , което искам да кажа е че :

Христо Колев Бащата, е направил и прави , и като футболист, и като треньор, изключително много за Локомотив Пловдив и дори 1 милион мнения да изпишете, ама за миг няма да се доближите до него.

Искаш да изпаднем.На Лаута да ходят 50 човека да гледат антифутбола който практикува отбора.Ок
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Мнениеот el loco » 31 авг 2015 18:00

Като цяло футболът ни е трагичен, да си го кажем направо и то не в последната година, а и от преди това. Съгласен съм, но изниква веднага въпроса , кой отбор играе хубав или красив футбол?

Enzo, Крум Стоянов беше в отбора на кръга миналата седмица, не че е Р.Карлуш, но предния кръг не даде да диша на набедения все пак Краев.Това имаме в момента. Кой предлагаш да играе на позицията ляв бек?

Kubik, аз какво искам няма никакво значение, аз не съм Локомотив Пловдив, Локомотив Пловдив сме всички заедно. Искам само да спреш да пишеш глупости...на кой му пука, аз и ти какво искаме. Ясно е че всички искаме Локомотив да е играе красив футбол. Какво предлагаш ,ти, като решение и как да се осъществи то?
Купи си карта, ако не си,подкрепяй отбора докрай , независимо от всичко и от всички.
По този начин със сигурност ще помогнеш!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 31 авг 2015 18:16

el loco написа: Enzo, Крум Стоянов беше в отбора на кръга миналата седмица, не че е Р.Карлуш, но предния кръг не даде да диша на набедения все пак Краев.Това имаме в момента. Кой предлагаш да играе на позицията ляв бек

В мача с Левски направи един спринт по тъча. Това видях аз от него. Цял мач не можа да я спре тая топка. Не искам да отличавам така лично него, но няколко мача подред е трагичен. И не е само той. Нали има пари вече, има спокойствие.. какво им пречи да вземат един сносен бек? Орлин Старокин днес подписва с жълтите.. те да не би да пращят от пари сега? Не те нападам, просто това безсилие в играта вече се натрупва (неслучайно имаме най-малко вкарани голове в А група, като изключим Пирин) и ще е много глупаво от наша страна да се сетим, че можем да изпаднем 5 кръга преди края и тогава да почнат да правят нещо по въпроса. Бащата имаше предостатъчно време..
Изображение

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 31 авг 2015 18:20

Никой не иска да гони бащата ама крайно време е да си влезе в ролята на треньор да стане на тъч линията да им викне че тая пуста топка трябва да се ритне във вратата да поемат малко отговорност да им се развика на футболистите,а не цял мач да седи на тая пейка и да си чеше главата .Страх ли го е какво е?!!! малко дисциплина трябва и повече физическа подготовка който не иска на пейката той трябва да коли и да беси и ако трябва да тропне да масата вижте Едо как е при него никой гък не може да каже така,че Бащата да си събере акъла и думата му трябва да тежи на мястото.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 31 авг 2015 20:45

В състоянието в което е клуба през последната една година не са много хората, които искат да работят в Локомотив. Трябва да сме изключително благодарни на Бащата, че се зае с отбора през едни от най-тежките времена за Локомотив.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 01 сеп 2015 01:53

Vincenzo написа:
el loco написа: Enzo, Крум Стоянов беше в отбора на кръга миналата седмица, не че е Р.Карлуш, но предния кръг не даде да диша на набедения все пак Краев.Това имаме в момента. Кой предлагаш да играе на позицията ляв бек

В мача с Левски направи един спринт по тъча. Това видях аз от него. Цял мач не можа да я спре тая топка.

:) Ами кой я помпи тая топка толкова много , че отскача??? Вън ДОМАКИНА!!! Оставка, оставка....

Върни се в “Локо Пловдив”