Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
В момента на Курьор страшно му е паднала формата,Васев все още не става,с изключение на някои епизодични хубави неща които прави,Райков е контузен и на практика нямаме друга алтернатива за крилата(мое мнение)..та си мислех защо не се пробва да се дадат малко повече минути на Неделчев.Така и така играем без никакви цели в това първенство,поне ако успеем да направим някой юноша футболист ще е много добре.А и поне си е наш юноша и си мисля,че поне за 2-3 мача ще има някакъв толеранс към него от страна на публиката и никой няма да му се сърди 

За вас моряци ний живеем...
Нападател
Мисля че нямаме нужда от "експерт-капацитет-нло" и всички виждаме, че нямаме читав нападател-голаджия. Определено липсва фигура с качествата на Бакари. Не съм оптимист, че ще намерим такъв до зимата (да не кажа до другото лято).
Лидер
Имаме си Венков, но определено му трябва много силна опора в лицето на поне още 1 опитен и желаещ лидерство играч. Представятели си как бихме играли срещу Левски, без Венков ?!? От съблекалнята почваме с 2 гола в нашата врата. Младите много сериозно да се огледат и да се напънат, сега им е златният шанс.
Дисциплина
Бурабия и Курьор са класа, няма съмнение. Купите им дойдоха малко в повече обаче. Май се понадуха малко повече от необходимото. Според мен имат нужда от сваляне на земата и заемане на почетно място на пейката. С петички могат спокойно да си ритат на плажа, но на терена се иска съсредоточеност и КЛАСА !
Терена
Срамно е след толкова обещания, писаници по вестници, сайтове и форуми, това лято да се разминем с подмяна на тревата ... Дори и да са много сериозни Бурабия и Курьор, ще видят голям зор да играят на тази нива.
Треньора
Кольо си е на перфектното място. Пожелавам му да е жив и здрав ! Няма да се разсърдя ако чуя, че някой футболер е ял шамари в съблекалнята от Кольо.
Мисля че нямаме нужда от "експерт-капацитет-нло" и всички виждаме, че нямаме читав нападател-голаджия. Определено липсва фигура с качествата на Бакари. Не съм оптимист, че ще намерим такъв до зимата (да не кажа до другото лято).
Лидер
Имаме си Венков, но определено му трябва много силна опора в лицето на поне още 1 опитен и желаещ лидерство играч. Представятели си как бихме играли срещу Левски, без Венков ?!? От съблекалнята почваме с 2 гола в нашата врата. Младите много сериозно да се огледат и да се напънат, сега им е златният шанс.
Дисциплина
Бурабия и Курьор са класа, няма съмнение. Купите им дойдоха малко в повече обаче. Май се понадуха малко повече от необходимото. Според мен имат нужда от сваляне на земата и заемане на почетно място на пейката. С петички могат спокойно да си ритат на плажа, но на терена се иска съсредоточеност и КЛАСА !
Терена
Срамно е след толкова обещания, писаници по вестници, сайтове и форуми, това лято да се разминем с подмяна на тревата ... Дори и да са много сериозни Бурабия и Курьор, ще видят голям зор да играят на тази нива.
Треньора
Кольо си е на перфектното място. Пожелавам му да е жив и здрав ! Няма да се разсърдя ако чуя, че някой футболер е ял шамари в съблекалнята от Кольо.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Неделчев задължително трябва да трупа минути, колкото се може повече. Другият сезон Китанов няма да може да удовлетворява правилото за млад играч, така че задължително ни трябва някой като първи избор. Не като Стивънчо в Берое, а някой, с който бихме започвали мача дори и да не съществува такова правило (както е сега с Китанов -- вече четвърти сезон е титуляр). Костадинов просто не го виждам, няма физиката на защитник.
-
- Контакти:
След 90 години и 1 ден беше открита внучката на Егон Терцета, обеща да прати инфо за знаменития си дядо.Първият футболист на ''Владислав'' вдигнал победоносно Царската купа...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
- Контакти:
Колеги, Бурабия НЕ НЕ класа и никога няма да бъде. Класа е Ернандес, класа е Жоро Илиев! Бурабия е един тропанчо, който си мисли, че като излъже 2-3 противника е спечелил световна слава. След това или губи топката (и следва голова контраатака на съперника) или пък дава някакъв МАЛОУМЕН пас и атаката свършва. Още преди сезона биех тъпана и правех молебени да успеем да задържим Ернандес, защото той е НАИСТИНА КЛАСЕН ПЛЕЙМЕЙКЪР, а не някакъв плажен футболист - джиджи биджи...абе ахмак, ние играем ФУТБОЛ, отборна игра, на нас не ни трябва жонгльор и то от неговите еквилибристики с топката пак казвам - само проблеми за отбора настъпват! Голяма, ама ОГРОМНА грешка беше да се гради отбора около Бурабия, който за мене би бил много добро попълнение до играч като Жоро Илиев, Ернандес или Бадема....НО в никакъв случай не и водещата фигура в отбора - нито има класата, нито характера, нито акъла за това. Ернандес го видяхме в Бургас какво направи с Подуяне, как надъхваше падналите духом като Курьор, видяхме и какво направи Курьор после...ама Ернандес е и лидер, за Жоро Илиев няма изобщо да говоря, няма нужда
. Затова исках Бадема, ама щял да взриви съблекалнята...АЛА БАЛА, видяхме как взриви Локо Сф и ги окичи с медали предния сезон, щял да взриви, е, да ще взриви някой като Бурабия да седне на пейката! Да се върнем и на проблем 2 - нападателя! БАКАРИ няма нищо, ама нищо общо с Живко и Бижев! Нищо общо. Не може да си вярваш, че тези двамата ще го заменят дори частично, такава голова и нападателна немощ не съм виждал никога в Черно Море, дори с играчи като Зелето имахме повече мощ в атаката, а сега чакаме на Курьор да вкара, или на Райков от 30 метра да се избоца...не е ли смешно бе? И всичко повтарям идва от 2 поста - от Бурабия, който откровено пречи на отбора, разваля игровата дисциплина, всички му подават (инструкции от времето на Кривия, само дето Бурабия няма нищо общо с Алекс) и следва горе съм написал какво...и от нападателя - ние просто нямаме такъв, имаме по един дух отпред всеки мач дето подтичва, я Живко, я Бижев...и особено пък оня Вареа, който дойде да взима пенсия тука и гледам не му е зле!

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
yavorescu написа:Неделчев задължително трябва да трупа минути, колкото се може повече. Другият сезон Китанов няма да може да удовлетворява правилото за млад играч, така че задължително ни трябва някой като първи избор. Не като Стивънчо в Берое, а някой, с който бихме започвали мача дори и да не съществува такова правило (както е сега с Китанов -- вече четвърти сезон е титуляр). Костадинов просто не го виждам, няма физиката на защитник.
На мен пък Костадинов ми направи по добро впечетление в контролите и въпреки слабата си физика влизаше доста здраво в единоборствата ,аз мисля че трябва да се даде шанс на Йосков! Нямаме ЦН в мъжкия отбор а имаме такъв талант при юношите!!!
-
- Контакти:
За Йосков нека да сме реалисти - момчето има огромен талант, но не е решението сега. Нито има физиката, нито психиката да издържи на мъжки футбол и то при отбор в криза. На нас ни трябва, ОПИТЕН, КЛАСЕН И РЕЗУЛТАТЕН нападател! Това е. Както ни трябва и ОПИТЕН, КЛАСЕН И РЕЗУЛТАТЕН ПЛЕЙМЕЙКЪР!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
И на мен ми харесва как играе Костадинов, но просто не го виждам титуляр в защитната ни четворка/тройка. Не знам кой ще пробваме, но догодина ни е нужен титуляр, който да не е просто статист. Бекир навършва 21 през декември и никога не е бил решение, а Китанов ще стане на толкова през март. Крилата са постовете с най-чести смени, така че Неделчев ми се струва единствения правилен инвестиционен избор засега...
Стрелец, говорим за другия сезон, когато трябва да започваме мачовете с 11 души, а не с 10 (както е сега в Лудогорец и Берое).
-
- Контакти:
Другия сезон далече! Нека помислим как да спасим този. Мамка му, пак глупости, ГЛУПОСТИ....по септемврийско време винаги говорим за спасяване на сезони, като махнем 2011 г и старта при Чечу винаги простотии по това време. Ама този път можеха да се избегнат, можеха, всичкото това е от липсата на халф и нападател, просто и елементарно, ама на