old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!

old_traff написа:Rofles написа:old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!
Критиката е съвсем заслужена. Дайте сега като сме паднали да си затворим очите и да кажем, че сме нямали късмет и такъв мач няма да се повтори. Ван Гаал 3 пъти губи от Суонзи с един и същ резултат, а това за мен значи, че тъпче на едно място и не се променят нещатата.
Значи според Вас, щом критикуваме не сме фенове ? Невил и Скоулс, когато критикуват и те ли не са фенове на отбора или ? Истината си е истина, няма нужда да я спестяваме.
Напротив, всеки има право да критикува, стига да има аргументи. Просто си мисля докъде стигнахме че да искаме да падаме само да уволнят треньора.
 [/center]
[/center]MapTo_D написа:дебелака Рууни...нашите пак се изсраха моШно.
tevez написа:Toва е гавра.
Kristianc написа:пфф ебаси простотията
MASTER_COOL написа:РУУНИ Е ПРЕСТЪПНИК ПЪЛЕН ! ПЪЛЕН СИМУЛАНТ !
ivo77 написа:jalko podobie na otbor..

Rofles написа: Смях.
binevout написа:кой трябва да прави така че отбора да не играе като банда мишоци...отобра вече е изравнен със средняците
prazen_hladilnik написа:Честно да ви кажа искам да направим слаби мачове,за да уволнят ЛВГ и да идва точни човек за МЮ Юрген Клоп.
Rofles написа: Е в крайна сметка докъде сме стигнали ?

[/center]
[/center]
Rofles написа:Джак.. Ти ако беше гледал мача...
 [/center]
[/center] В началото яка преса, започваща около 65-тия метър в чуждото поле, сериозна доминация във владеенето и неособено много положения ... Пресата се държи докъм 30-тата минута и след това се дърпа докъм центъра, владеенето остава. Швайни се изморява след 50-тата минута и натам работата става зле, щото Шнайдерлин има ядове с ориентацията, особено като ви хванат на контра. Топката стигне ли да се покрива от защитата, играта моментално загрубява, ужасни грешки и фитки в центъра
  В началото яка преса, започваща около 65-тия метър в чуждото поле, сериозна доминация във владеенето и неособено много положения ... Пресата се държи докъм 30-тата минута и след това се дърпа докъм центъра, владеенето остава. Швайни се изморява след 50-тата минута и натам работата става зле, щото Шнайдерлин има ядове с ориентацията, особено като ви хванат на контра. Топката стигне ли да се покрива от защитата, играта моментално загрубява, ужасни грешки и фитки в центъра   Вижда се, че липсва централен нападател, а формата на Рууни е просто плачевна ... Колкото до Суонзи - Аю и Гомис заформиха чудесен тандем, проблемите на отбора им са в защита
   Вижда се, че липсва централен нападател, а формата на Рууни е просто плачевна ... Колкото до Суонзи - Аю и Гомис заформиха чудесен тандем, проблемите на отбора им са в защита 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта