Кашчей написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Старши треньорът на Ботев Ихтиман Валери Свиленов коментира след поражението с 0:3 от ЦСКА, че тимът му се е държал достойно. „Момчетата се държаха достойно, доколкото имаха сили. Времето беше много тежко. БФС за мен са големи престъпници. Не може в аматьорския футбол да се играят мачове в три и половина при положение, че температурата е толкова висока“, категоричен бе наставникът на Ботев Ихтиман.....Те са такива и за другия отбор, въпросът е, че могат да се вземат и по-адекватни решения, сега е 35 градуса, а след два часа примерно щеше да е много по-добре," завърши Христо Янев за часа на двубоя - 15.30...Аз повече няма какво да добавя,треньорите на двата отбора ме подкрепиха,това че разни "разбирачи"ме убеждаваха колко нормално е да се играе по това време и в тази жега няма да коментирам,просто не го заслужават.
В Ихтиман щяха да играят от 18 часа, ама не го пожелаха. Да не реве и той сега!
Самият факт, че лишиха феновете в Ихтиман да гледат ЦСКА на живо, говори колко са сериозни!
А каква е връзката между Ихтиман,София и часа на мача?И според теб каква е ДОСТОВЕРНАТА причина мача да се играе в София/и без фантазии/
Никаква връзка няма между градовете и часът на мача, освен ревът на треньорите...Един плаче, а другият му държи исо, като в църковна литургия.
мачът се игра в София, защото в Ихтиман не могат да осигурят охраната и да посрещнат 10 000 армейци..сякаш в София имаше толкова!
Нагъзване, надупване, полягване, и най-вече неебаване на местната публика. А в следващият кръг ще плачат, че няма публика..и аз да съм няма да им стъпя на мач след това дупене!
И като няма връзка,защо си написал"в Ихтиман щяха да играят от 18ч".Относно това,че са се "надупили"те помолих без фантазии.Така можеш да напишеш 100
изречения в този дух.Не се оставяй подвластен на чувствата си,защото разума те напуска.