БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност

Мнениеот petko.h.markov » 30 авг 2015 18:22

И
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:Старши треньорът на Ботев Ихтиман Валери Свиленов коментира след поражението с 0:3 от ЦСКА, че тимът му се е държал достойно. „Момчетата се държаха достойно, доколкото имаха сили. Времето беше много тежко. БФС за мен са големи престъпници. Не може в аматьорския футбол да се играят мачове в три и половина при положение, че температурата е толкова висока“, категоричен бе наставникът на Ботев Ихтиман.....Те са такива и за другия отбор, въпросът е, че могат да се вземат и по-адекватни решения, сега е 35 градуса, а след два часа примерно щеше да е много по-добре," завърши Христо Янев за часа на двубоя - 15.30...Аз повече няма какво да добавя,треньорите на двата отбора ме подкрепиха,това че разни "разбирачи"ме убеждаваха колко нормално е да се играе по това време и в тази жега няма да коментирам,просто не го заслужават.

В Ихтиман щяха да играят от 18 часа, ама не го пожелаха. Да не реве и той сега!
Самият факт, че лишиха феновете в Ихтиман да гледат ЦСКА на живо, говори колко са сериозни!

А каква е връзката между Ихтиман,София и часа на мача?И според теб каква е ДОСТОВЕРНАТА причина мача да се играе в София/и без фантазии/

Никаква връзка няма между градовете и часът на мача, освен ревът на треньорите...Един плаче, а другият му държи исо, като в църковна литургия.
мачът се игра в София, защото в Ихтиман не могат да осигурят охраната и да посрещнат 10 000 армейци..сякаш в София имаше толкова!
Нагъзване, надупване, полягване, и най-вече неебаване на местната публика. А в следващият кръг ще плачат, че няма публика..и аз да съм няма да им стъпя на мач след това дупене!

И като няма връзка,защо си написал"в Ихтиман щяха да играят от 18ч".Относно това,че са се "надупили"те помолих без фантазии.Така можеш да напишеш 100
изречения в този дух.Не се оставяй подвластен на чувствата си,защото разума те напуска.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2015 19:30

petko.h.markov написа:И
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:Старши треньорът на Ботев Ихтиман Валери Свиленов коментира след поражението с 0:3 от ЦСКА, че тимът му се е държал достойно. „Момчетата се държаха достойно, доколкото имаха сили. Времето беше много тежко. БФС за мен са големи престъпници. Не може в аматьорския футбол да се играят мачове в три и половина при положение, че температурата е толкова висока“, категоричен бе наставникът на Ботев Ихтиман.....Те са такива и за другия отбор, въпросът е, че могат да се вземат и по-адекватни решения, сега е 35 градуса, а след два часа примерно щеше да е много по-добре," завърши Христо Янев за часа на двубоя - 15.30...Аз повече няма какво да добавя,треньорите на двата отбора ме подкрепиха,това че разни "разбирачи"ме убеждаваха колко нормално е да се играе по това време и в тази жега няма да коментирам,просто не го заслужават.

В Ихтиман щяха да играят от 18 часа, ама не го пожелаха. Да не реве и той сега!
Самият факт, че лишиха феновете в Ихтиман да гледат ЦСКА на живо, говори колко са сериозни!

А каква е връзката между Ихтиман,София и часа на мача?И според теб каква е ДОСТОВЕРНАТА причина мача да се играе в София/и без фантазии/

Никаква връзка няма между градовете и часът на мача, освен ревът на треньорите...Един плаче, а другият му държи исо, като в църковна литургия.
мачът се игра в София, защото в Ихтиман не могат да осигурят охраната и да посрещнат 10 000 армейци..сякаш в София имаше толкова!
Нагъзване, надупване, полягване, и най-вече неебаване на местната публика. А в следващият кръг ще плачат, че няма публика..и аз да съм няма да им стъпя на мач след това дупене!

И като няма връзка,защо си написал"в Ихтиман щяха да играят от 18ч".Относно това,че са се "надупили"те помолих без фантазии.Така можеш да напишеш 100
изречения в този дух.Не се оставяй подвластен на чувствата си,защото разума те напуска.

Надупиха се още с факта, че се съгласиха мачът да е в София. Футболистите надали, но ръководството на Ботев-да!
Как миналата година един отбор не домакинства в Русе, а сега всички се надпреварват да го правят в София?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 авг 2015 12:02

До вечно доволната овчица...сигурно и електорална овчица ;), Кашчей:
- каза ли ти го и треньора на Ботев Ихтиман, че "БФС са престъпници да насрочват мача по това време"??? - щом отбори, които по принцип са свикнали да ритат по всяко време протестират, какво да кажем за нас, които сме свикнали и искаме да гледаме футбол???
Имам чувството, че ти футбол изобщо не гледаш, но си тук да се опитваш да ни агитираш да се присъединим към стадото на мирно пасящите овце, винаги доволни от овчарите си?!
А мачът вчера, беше толкова разпилян...та и смешен, ама как да е друго, като играеха с "изплезени езици"???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 02 сеп 2015 11:55

Кашчей написа:Надупиха се още с факта, че се съгласиха мачът да е в София. Футболистите надали, но ръководството на Ботев-да! Как миналата година един отбор не домакинства в Русе, а сега всички се надпреварват да го правят в София?!

Хората са преценили, че нямат условия и възможности да приемат ЦСКА в Ихтиман. Не е толкова сложно за разбиране.
Явно сериозно го задаваш въпросът за домакинство на другите отбори в Русе. Ами като гостувате по 50-100 човека/без теб естествено, ти не можеш да имаш футболни емоции/ защо да не ви приемат на собствените си стадиони? Едно е да обезпечиш пребиваването на агитката на Дунав от 100 човека /в най-добрия случай/, друго е агитката на ЦСКА от 1500 човека/примерно/.
А трябва да се има предвид и това, че във В група някои гостувания са на игрища, а не на стадиони. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 сеп 2015 13:01

Red thunderstorm написа:
Кашчей написа:Надупиха се още с факта, че се съгласиха мачът да е в София. Футболистите надали, но ръководството на Ботев-да! Как миналата година един отбор не домакинства в Русе, а сега всички се надпреварват да го правят в София?!

Хората са преценили, че нямат условия и възможности да приемат ЦСКА в Ихтиман. Не е толкова сложно за разбиране.
Явно сериозно го задаваш въпросът за домакинство на другите отбори в Русе. Ами като гостувате по 50-100 човека/без теб естествено, ти не можеш да имаш футболни емоции/ защо да не ви приемат на собствените си стадиони? Едно е да обезпечиш пребиваването на агитката на Дунав от 100 човека /в най-добрия случай/, друго е агитката на ЦСКА от 1500 човека/примерно/.
А трябва да се има предвид и това, че във В група някои гостувания са на игрища, а не на стадиони. ;)

[offtopic]Чух,че миналата седмица в Бургас агитката на Дунав се е простила с няколко знамена,но за сметка на това е яла доста шамари,кашата дали е бил там :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2015 17:20

BRF написа:
Red thunderstorm написа:

[offtopic]Чух,че миналата седмица в Бургас агитката на Дунав се е простила с няколко знамена,но за сметка на това е яла доста шамари,кашата дали е бил там :lol:[/offtopic]

Теб това ли те топли-да се бият феновете, за да покажат кой е по-глупав?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

FCDunavRuse1949
Контакти:

Мнениеот FCDunavRuse1949 » 03 сеп 2015 11:43

BRF написа:[offtopic]Чух,че миналата седмица в Бургас агитката на Дунав се е простила с няколко знамена,но за сметка на това е яла доста шамари,кашата дали е бил там :lol:[/offtopic]

[offtopic]10-ина скачат на 3-ма с камъни и взимат 1 шал...тия знамена и шамари май са само в твоята глава. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 13:46

FCDunavRuse1949 написа:
BRF написа:[offtopic]Чух,че миналата седмица в Бургас агитката на Дунав се е простила с няколко знамена,но за сметка на това е яла доста шамари,кашата дали е бил там :lol:[/offtopic]

[offtopic]10-ина скачат на 3-ма с камъни и взимат 1 шал...тия знамена и шамари май са само в твоята глава. :)[/offtopic]

Кошата пък,като твой съгражданин,пита защо никой не искал да домакинства в Русе :( Е ми,ти си му отговорил :idea: :!: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 сеп 2015 13:47

Кашчей написа:
BRF написа:
Red thunderstorm написа:

Теб това ли те топли-да се бият феновете, за да покажат кой е по-глупав?!

Не :!: Кой е по-як :idea:... :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 сеп 2015 15:07

FCDunavRuse1949 написа:

[offtopic]Спомена ми го един от участниците!Нафтата били около 30,русенци били около 15!Даже спомена за някакъв много едър,който трима души не могли да съборят!Все ми е тая дали сте се били или не,кои колко са били и тем подобни!Надявах се кошата да е там(въпреки,че едва ли излиза от вкъщи без придружител![/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”