Колко хора мислят така

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

levskara101
Контакти:

Колко хора мислят така

Мнениеот levskara101 » 16 ное 2008 00:14

1. Фен съм на Левски , но трябва вече да се хванем за ръце господ ни поставя в Препядствия , защото не сме ЕДИННИ а точно това трябва да направим да бъдем единни нека след мач Г сектор Б сектор отидем стиснем си ръцете пием бира кола каквото и да е кажем си добър мач отиваме всички на БЪЛГАРИЯ подкрепяме Родината си защото по хубаво от България за нас няма ние сме БЪЛГАРИ преди не съм бил роден разправяли са ми че след мач на Левски Цска са си излизали заедно в кафенета трябва и сега да е като преди не трябва да се делим трябва да се Съберем защото СЪЕДИНЕНИЕТО - ПРАВИ СИЛАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Jawor
Контакти:

Re: Колко хора мислят така

Мнениеот Jawor » 16 ное 2008 00:22

Съгласен!!!Затова мангалите ни тормозят и ще продължават да го правят,защото те са единни!!!Стане ли бой мангал и българин мангалите всичките скачат докато българите само гледаме сеира и бягаме..._)_ това не трябва да продължава!!!!!!! :evil: :evil:

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 16 ное 2008 00:28

Аз лично смятам,че levskara101 трябва да дойде при нас в НАЗДРАВЕ!Ти как мислиш бе Блю?? :lol: :lol: :lol:

П.П. Евалата за мнението!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 16 ное 2008 00:38

levskara101 написа:1. Фен съм на Левски , но трябва вече да се хванем за ръце господ ни поставя в Препядствия , защото не сме ЕДИННИ а точно това трябва да направим да бъдем единни нека след мач Г сектор Б сектор отидем стиснем си ръцете пием бира кола каквото и да е кажем си добър мач отиваме всички на БЪЛГАРИЯ подкрепяме Родината си защото по хубаво от България за нас няма ние сме БЪЛГАРИ преди не съм бил роден разправяли са ми че след мач на Левски Цска са си излизали заедно в кафенета трябва и сега да е като преди не трябва да се делим трябва да се Съберем защото СЪЕДИНЕНИЕТО - ПРАВИ СИЛАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хубаво си го написал ти ама в нашата страна повечето са тъпаци и няма как да стане обединение ...

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 16 ное 2008 01:02

Псувайте ме ако искате,ама нема да седна с некои,който се е накичил с червен шал и да пием бира с него
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 16 ное 2008 01:07

madghoul написа:Псувайте ме ако искате,ама нема да седна с некои,който се е накичил с червен шал и да пием бира с него

Не си прав човек, но истината е че има много големи тъпаци както сини така и червени и въобще всички останали фенове...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 ное 2008 02:29

Син-Терор, ти продължаваш да ме изненадваш!..........Написах ти нещо! Но евала ти за това изказване!...... Абе маааму стара, ми съберете се, пийте си бирата, закачайте се, базикайте се........и после отидете заедно на стадиона и размажете циганите и ДПС! ..... И двата фен- клуба ги ненавиждате, обиждате се между себе си, ама не виждате, че проблема е на друго място!!!!................. Басси, кви читави фенове има............., най-важното пичове, е да уважавш противника!!!............ Така показваш, колко силен си самият ти!!!!...................

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 16 ное 2008 06:31

СинТерор написа:
madghoul написа:Псувайте ме ако искате,ама нема да седна с некои,който се е накичил с червен шал и да пием бира с него

Не си прав човек, но истината е че има много големи тъпаци както сини така и червени и въобще всички останали фенове...

ЗАТОВА НАЙ -ДОБРЕ ДА ПИНЕМЕ ПО НЯКОЯ И ДРУГА БИРА ЗАЕДНО :D :D А НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ОТ СТРАНАТА НЕЗАВИСИМО ОТ КОЙ ОТБОР С :lol: :lol: :lol:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

levskara101
Контакти:

Мнениеот levskara101 » 16 ное 2008 06:49

Омразата трябва да се намали трябва даже да се премахне ние се мразим взаимно бе хора толкова ли неможе да го разберете сами ще се изпобиеме и изтрепеме за какво за левски цска ботев локо черно море литекс славия а те си зимат парите ние дай да се трепем да видим кой е по могъщ. Това е безмислено трябва да кажем край на тези глупости и да влезем малко реално в нещата , защото не се знае днес утре други ден какво ще се случи :)
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 ное 2008 07:14

lauta hools написа:Аз лично смятам,че levskara101 трябва да дойде при нас в НАЗДРАВЕ!Ти как мислиш бе Блю?? :lol: :lol: :lol:

П.П. Евалата за мнението!

ДА !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”