Степан Бандера - патриот, историческа личност или "фашист"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Ах колко жалко е да си сляванин и вечно да те ши**т...

Мнениеот wannabe » 30 авг 2015 19:53

fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Ок, ще ни кажеш ли каква е ползата за България от това да ни убеждаваш, че Бандера бил баш-баш-най-най-Украинец, щом мина на ползите и работилите за доброто на България?

"Всяко тържество на българите е смърт за Русия"
Граф Игнатиев

Знам, че се натискаш да ставаш любовник на Данс, ама карай го на лични.

Е аз да не съм Влади Подкин, че да имам мъже любовници :lol: Toй ще ви оправи :mrgreen:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Степан Бандера - патриот, историческа личност или "фашис

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 20:04

Ако си тръгнал да разводняваш темата на обекта на любовните си въжделения, само и само да забележи трептящата ти нежна душа, защото му нашокваме канчето - давай ти си. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 авг 2015 20:10

Отговорих на въпрос какъв е Българския (чужд за тебе) интерес. Това че пробва да остроумничиш и не ти се получиш :lol: е друг въпрос. Но който търси като теб, намира:
http://www.dnevnik.bg/photos/2015/08/30/2600359_fotogaleriia_putin_i_medvedev_potreniraha_i_zakusiha/?pic=2#picture

Какви погледи, каква страст! Горчиво! Горчиво! Горчиво!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2015 20:23

wannabe написа:Отговорих на въпрос какъв е Българския (чужд за тебе) интерес. Това че пробва да остроумничиш и не ти се получиш :lol: е друг въпрос. Но който търси като теб, намира:
http://www.dnevnik.bg/photos/2015/08/30/2600359_fotogaleriia_putin_i_medvedev_potreniraha_i_zakusiha/?pic=2#picture

Какви погледи, каква страст! Горчиво! Горчиво! Горчиво!

Ъхъ.... а в същото време Слънцето Ни харчи народна пара да лети с правителствен самолет за инструктаж на младежката ГЕРБ във Варна и после да реже поредната си лента в Пловдив.
Сега като го питат защо не си използва хубавите магистрали, пак ще се нацупи и ще плещи, че 38 часа в денонощието съм не го ловял да ни опарвя живота.
К'ъв тъп матрял сме значи, че не Го разбираме както и Делото Му.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 авг 2015 21:00

Вие азиатците сте тъп материал. Щом и праха за пране ви го спряха :lol:
Отиваш на избори и гласуваш. Ама нали имате опорна точка от партията да не се гласува масово - всички ще призовавате да не се гласува :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 авг 2015 21:18

ДАНС-е ... така няма да я докараме доникъде . Аз пиша нещо , ти ми казваш че съм лъжец и манипулатор ... Аз мога да потвърдя тезата си за Ванче Михайлов с изследване на историци .Така ... дай да си сверим източниците , че иначе става несериозно . Все пак се надявам да ползваш нещо различно от Уикипедия .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 30 авг 2015 21:31

Строго по темата:
След като установихме с неопровержими доказателства, че Степан Бандера е изрод, садист, предател, дегенерат и престъпник срещу човечеството, е време някой от дежурните модератори да промени заглавието в духа на горния ред и да заключи темата, за да не стресираме още повече невръстната аудитория с "подвизите" на извратеняка.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 авг 2015 22:20

Общо взето ми е през оная работа за какъв го имат Бандера другите за мене е фанатизиран псевдонационалист и шовинист.Не може да смяташ,че всички са ти врагове и да ги трепеш зверски включително и мирното население.Що ли ми навява мисли за едни комшии които са скарани с всичките си съседи и си нацвъкаха площада с грандомански статуи. Жалкото е, че родствени народи стигнаха до такива грозни братоубийства.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 авг 2015 22:31

Der Führer написа:ДАНС-е ... така няма да я докараме доникъде . Аз пиша нещо , ти ми казваш че съм лъжец и манипулатор ... Аз мога да потвърдя тезата си за Ванче Михайлов с изследване на историци .Така ... дай да си сверим източниците , че иначе става несериозно . Все пак се надявам да ползваш нещо различно от Уикипедия .

Едва ли има някой по-компетентен от мен в този форум по "темата" за Ванче Михайлов,

ето, заповядай!

Източниците са спомените на Иван Михайлов, както и:
тук има описани много източници:
Този период е изключително добре документиран, тъй като хърватските и българските архивисти издадоха четири документални тома. (N. Kisic Kolanovic, Prijatelstvo po mjeri ratnog vremena 1941–1945, Zagreb, Hrvatski drzavni arhiv, 2003, s. 331; Poslanstvo NDH u Sofiji. Diplomatski izvjestaji 1941–1945. Priredila N. Kisic Kolanovic, Svezak 1-2, Zagreb, Hrvatski drzavni arhiv, 2003, s. 782-742; България и Независимата хърватска държава (1941–1944). Дипломатически документи. Съст. М. Тодоракова. С., 2004. Вж. и M. Ristovic, Ivan – Vanco Mihailov izmedu nezavisne drzave Hrvatske I Bulgarske (1941–1944), Istorija 20 veka, Br. 1–2, Beograd, 1986, s. 139–153.)
В началото на септември 1944 г. с благословията на Адолф Хитлер Третият райх възлага на Ив. Михайлов да застане начело на независима Македонска държава по подобие на Хърватската, но той след среща със съратниците си в Скопие отказва.

из книгата на Валтер Хаген „Тайният фронт”:
„Когато Хитлер най-сетне се реши да вземе предвид учредяването на една македонска държава, именно през лятото 1944 год. беше вече твърде късно. Тогава Румъния беше се вече отметнала и цялото положение на Балкана се беше променило из основи. Ако и да беше, следователно, пропуснат истинският момент, немската тайна служба, по високо нареждане, трябваше да създаде връзка с Михайлов и да му предложи да иде в Македония, за да обяви там самостоятелността на страната. Михайлов действително се остави да бъде заведен с един немски самолет в неговата родина. Но когато той дойде там(Скопие) заяви на хората за връзка от немската тайна служба, съвсем откровено, че било твърде късно за тъкменото основаване на държавата и че той не могъл да поеме отговоността да тикне своя народ в една безсмислена авантюра, без всеки изглед за успех. Немската тайна служба не отмъсти на Михайлов за този отказ; напротив взеха се всички мерки при разгрома на Германия да се спаси живота на македонския водач, така че Михайлов днес е в положението от сигурно място да ръководи ВМРО с твърда ръка.”

Сега се надявам да си доволен!

Alkonost написа:Строго по темата:
След като установихме с неопровержими доказателства, че Степан Бандера е изрод, садист, предател, дегенерат и престъпник срещу човечеството, е време някой от дежурните модератори да промени заглавието в духа на горния ред и да заключи темата, за да не стресираме още повече невръстната аудитория.

След 150 коментара, не бяха предоставени никакви доказателства за написаното от теб, освен голи думи без никаква истарическа или фактологична стойност, напротив, бяха предоставени много доказатества, които показват точно обратното, че Бандера не е бил фашист, изрод, садист, предател, дегенерат и престъпник срещу човечеството, а е бил патриот, който е обичал своята родина и се е борил с окупаторите й!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 авг 2015 23:30

Той и Хитлер не е пускал газа в камерите лично и не е палил села собственоръчно.Та и с Бандера е същото.Не може едновременно и поляци , и руснаци да лъжат. Фактите за зверствата на украинските борци за вилна Украина са безспорни .Щом са вилнели чак в района на Люблин и от Армия Крайова са ги преследвали, а те не са комунисти като ковпаковите партизани и Армия Людова работата е пределно ясна.Бесните кучета ги убиват навсякъде.

Върни се в “Свободна зона”