Много слабо. Тия в защита не са нищо особено, ама никаква идея от крилата, а Курдов не може сам срещу трима.
Бедоя не е във форма, да влиза Диаби, за да отваря пространства на Курдов, един гол и са дотам.
Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015|0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015| 20:00
зора ще е до първия гол,но дали ще падне, не се знае
Пирин са пародия на отбор, но поне не изявяват други претенции освен оцеляване в групата. А какво да кажем за Левски? Безобразно слаба игра, без никаква идея как да се пробие бетона на Пирин. Безцелно разиграване в средата на терена, всеки втори пас е назад, халфовете играят на ходом, подаванията са анемични, пробиви по крилата няма - пълна трагедия. Ако Стойчо не промени нещо на полувремето, с един случаен гол Пирин като нищо ще си тръгнат с трите точки. И майната им на точките, ама играта е трагична...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
batmanlevski написа:да видим този мач с какво пак ще ни порежат съдийте, предния не ни дадоха 2 чисти дузпи , явно Домуса е наредил на БФС дузпи да не се дават на Левски тази година, май доста го е шубе от младите които му направиха за смях измисленото отборче, иначе за мача преса от първата минута и първи голове за Курда и Диаби и продължавам атаката на титлата , с играта която показахме от началото на първенството и въпреки очакваните съдийски балтий все пак победа за Левски с поне 3 гола разлика !
+1

Орачев е просто.... 

-
- Контакти:
Не ми се вярва да са толкова слаби колкото ги изкарвате ? Може ли някъде да се гледа онлайн ?
love_hurtz написа:Не ми се вярва да са толкова слаби колкото ги изкарвате ? Може ли някъде да се гледа онлайн ?
Moже.
дано второто живнат малко
-
- Контакти:
LSFC 1914 написа:love_hurtz написа:Не ми се вярва да са толкова слаби колкото ги изкарвате ? Може ли някъде да се гледа онлайн ?
Moже.
Е пък сподели

- Pragmatichen
love_hurtz написа:LSFC 1914 написа:love_hurtz написа:Не ми се вярва да са толкова слаби колкото ги изкарвате ? Може ли някъде да се гледа онлайн ?
Moже.
Е пък сподели
За да останем всички без онлайн излъчване ли?
Тези неща се пишат на лично съобщение.

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.