Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот greenpeak » 30 авг 2015 12:16

90 години от спечелването на Царската купа
Днес футболен клуб Черно море отбелязва славен юбилей. Навършват се точно 90 години от спечелването на Царската купа. През 1925 г. Владислав става шампион на Варна и придобива правото да участва във финалния етап, който да определи първия в историята на България държавен първенец.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 авг 2015 14:04

greenpeak написа:90 години от спечелването на Царската купа
Днес футболен клуб Черно море отбелязва славен юбилей. Навършват се точно 90 години от спечелването на Царската купа. През 1925 г. Владислав става шампион на Варна и придобива правото да участва във финалния етап, който да определи първия в историята на България държавен първенец.

...и става първи шампион на България през 1925-не само на Варна!Царската купа се дава по право на шампиона!Спечелва се в турнирна битка от 1938.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 авг 2015 15:20

Честитя на всички МОРЯЦИ деветдесет годишния юбилей от спечелването на ЦАРСКАТА КУПА през 1925 година!!!Футболът е влязъл в БЪЛГАРИЯ през ВАРНА !!!Ние сме най старият футболен клуб и първи Шампион на страната!!!Изиграли сме първия международен мач за български отбор и сме донесли първия трофей,спечелен зад граница!!!Тази година спечелихме Купата на БЪЛГАРИЯ и СУПЕРКУПАТА !!!Нещата не са чак толкова зле!!!Аз самият съм максималист и искам да побеждаваме постоянно....но това не винаги е възможно!!!Дори за световни колоси!!!Затова да пием по едно за нашите славни предшественици!!!Да се надяваме,че паузата ще се отрази положително на отбора и момчетата,ще продължат да ни радват!!!Аз бих искал да видя нов футболист в отбора,по възможност голаджия!!!Но мисля,че трябва да бъде внимателно подбран!!!Да донесе класа и нападателна мощ !!!Ако ще е просто някой нов турист,няма смисъл!!!

hrisi2503
Контакти:

Мнениеот hrisi2503 » 30 авг 2015 15:37

Трябваше на Иван Коконов да му предложат нов договор.............точно беше в най-добрата си форма...........не мога да разбера ЗАЩО......??? Много бърз....играещ и по двете крила...........!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 авг 2015 18:58

hrisi2503 написа:Трябваше на Иван Коконов да му предложат нов договор.............точно беше в най-добрата си форма...........не мога да разбера ЗАЩО......??? Много бърз....играещ и по двете крила...........!!!

Абсолютно съм съгласен.С него има нещо мътно!!!Стана няколко пъти играч на мача,вкара голове,играта му вървеше....не е с тежък характер,както някои други освободени по тази причина!!!Млад е и се развиваше,от мач на мач!!! Изведнъж го освобождаваш и отива в отбор,където явно не е много нужен!!!Не ми се връзва отникъде!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 авг 2015 20:37

КироВарна написа:
hrisi2503 написа:Трябваше на Иван Коконов да му предложат нов договор.............точно беше в най-добрата си форма...........не мога да разбера ЗАЩО......??? Много бърз....играещ и по двете крила...........!!!

Абсолютно съм съгласен.С него има нещо мътно!!!Стана няколко пъти играч на мача,вкара голове,играта му вървеше....не е с тежък характер,както някои други освободени по тази причина!!!Млад е и се развиваше,от мач на мач!!! Изведнъж го освобождаваш и отива в отбор,където явно не е много нужен!!!Не ми се връзва отникъде!!!

Не само на теб. Още повече, че освобождавайки го привличаш играч на негово място от В група! Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против Васев, даже си мисля, че това момче има бъдеще, но... след 2-3 години. Ами до тогава? Знам мнението на повечето колеги за Божилов, но с изключение на 1 мач Бурабия няма нищо смислено на терена, а ако беше останал Жоро смятам, че щеше да бъде много по-полезен от Бурабия. Разбира се ако беше подписан договора с Ернандес изобщо нямаше какво да говорим.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 30 авг 2015 22:29

Внимателно прочетох всички мнения. Уважавам всяко едно от тях, въпреки, че не със всички съм съгласен. Големият проблем на Черно море според мен е липсата на силна фигура в отбора. Не говоря за треньорската скамейка, а за човек със слава, власт, име в нашия футбол, които да ръководи отбора. Другият, огромен и то проблем, е СТАДИОНА!!! Вече не вярвам, че ще видим нещо да се промени на Тича. Колкото до отбора има какво да се желае, но в момента е крещаща нуждана от стабилен изпълнителен директор и основен ремонт на стадиона!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 авг 2015 23:47

Честит юбилей на ФК "Черно море" - най-старият клуб и първи шампион на България :!:

Днес футболен клуб Черно море отбелязва славен юбилей. Навършват се точно 90 години от спечелването на Царската купа. През 1925 г. Владислав става шампион на Варна и придобива правото да участва във финалния етап, който да определи първия в историята на България държавен първенец. "Зелено-белите" стигат до финала, където срещат столичния Левски. На 30 август Владислав побеждава с 2:0 в София и става исторически първи шампион на България.

Вратарят на "сините" Петър Иванов си вкарва автогол, а италианската звезда на Владислав Егон Терцета подпечатва триумфа с второ попадение.

В онзи августовски ден, около 15 000 зрители стават свидетели как Здравко Янакиев, Любен Митев, Петър Димитров, Георги Н.Георгиев, Борис Томов, Иван Булгаков, Димитър Димитриев, Егон Терцета-капитан, Кръстьо Петров, Алекси Алексиев и Андрей Иванов след великолепна игра побеждават противника си и завинаги влизат в пантеона на българската футболна слава.
http://petel.bg/CHerno-more-chestva-90- ... pa__124956

П.С. Днес е един тъжен ден, ден за радиомълчане за Гонг.бг,Диемите,Канал3,радио Левски/гонг/ и всички шопски спортни медии и преса. Ден за траурна музика и ТИШИНА 8-)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 авг 2015 00:12

Абе с една дума няма сега черноморски сърца във ФК "Черно море". Не може истински моряк да играе по този безхаберен и подигравателен начин с футболните традиции на най-старият клуб в България. Като кръвна обида към феновете си от футболистите обаче си остава мача който те изиграха последно с Левски на Тича. Случвало се е да имаме много безумно слаби мачове през годините назад, но слаб мач срещу Левски във Варна Черно море никога не е играл в своята история!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 31 авг 2015 09:07

Sole написа:Абе с една дума няма сега черноморски сърца във ФК "Черно море". Не може истински моряк да играе по този безхаберен и подигравателен начин с футболните традиции на най-старият клуб в България. Като кръвна обида към феновете си от футболистите обаче си остава мача който те изиграха последно с Левски на Тича. Случвало се е да имаме много безумно слаби мачове през годините назад, но слаб мач срещу Левски във Варна Черно море никога не е играл в своята история!

+1

Върни се в “Черно море”