Pragmatichen написа:aleksandrov77 написа:Кашчей написа:След като не си ги гледал, как можеш да дадеш завършена констатация, че мачовете са наредени? Ми то е смешно и Зенит да загуби от Крилцата, обаче тоя мач е истински-борба до последният заложен цент в азиатските букмейкърски къщи
Криля Советов показаха много добър футбол! То затова руското първенство е най-силното и на-качественото футболно първенство в света!
Защото се получават много качествени и оспорвани мачове като Зенит - Криля Советов!
Даже съм си набелязал двама футболисти за зимата , които трябва да привлечем от Криля Советов - Йоан Моло и Сергей Корниленко!
Страхотни футболисти, които могат да подсилят отбора в нападение!
Виж, разбирам, че си фен на Зенит, аз съм фен на Галатасарай, но да кажеш, че руското първенство е наи-силното и най-качественото футболно първенство в СВЕТА, е точно толкова невярно и пристрастно, колкото аз да кажа, че турското е най-силното първенство в света.
И двете биха звучали като еднаква глупост.
Приятелски съвет, подкрепяй си отбора, обичай си Зенит, няма лошо, но да твърдиш, че руското е най-силно и качествено първенство в света, е смешно.
Вероятно според теб и Лада е най-хубавата кола на света.
![]()
Лека вечер!
Лада, като кола отстъпва по качество, само пред Волга и Маруся!

Иначе за мен руското първенство наистина е най-силното първенство и най-качественото на света!

Все пак Зенит и ЦСКА Москва са носители на турнира на Купата на УЕФА , а Зенит е носител на суперкупата! Факт!