Пожелавам успех на Морето в следващите мачове.
Ботев Пд - Черно Море / 29.08.2015г. / 17:30ч. 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Черно Море / 29.08.2015г. / 17:30ч.
Доволен съм от раздаването на момчетата!Трябваше да си решим мача още първото полувреме,но така е още по-сладко.Явно всеки мач трябва да излизаме с 10 човека,за да бием
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Доволен съм от раздаването на момчетата!Трябваше да си решим мача още първото полувреме,но така е още по-сладко.Явно всеки мач трябва да излизаме с 10 човека,за да бием![]()
Защо въобще излизаме с 11 човека е въпроса
Честита ни победа, не можах да гледам мача, но при първа възможност ще гледам записа
БОТЕВ Пловдив
- ZinedineZidane
- Контакти:
Е, на, не можах да ида днес и бихме... Еса си еВа майката за следващия мач... Наздраве, канари!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- slash1912
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Е, на, не можах да ида днес и бихме... Еса си еВа майката за следващия мач... Наздраве, канари!
Следващия мач си завързан с колани за фотьойла
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:ZinedineZidane написа:Е, на, не можах да ида днес и бихме... Еса си еВа майката за следващия мач... Наздраве, канари!
Следващия мач си завързан с колани за фотьойла
Човекът явно е на почивка, та затова събирайте пари да го пратите на същото място.
Believe in her, if you are able...
- slash1912
- Контакти:

- slash1912
- Контакти:
Тук ясно се вижда нарушението за дузпата.
Абсолютно незаслужено щеше да е мача да завърши с друго освен победа на Ботев! Поздравления за раздаването на отбора. Нашите трябва да си направят изводите. Успех и в следващите срещи за "канарите".
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Честита ни победа, Канари!
Този мач, както и предният с Берое доказват тезата, че добрата подготовка за мача е половин победа. Нашият отбор не позволи на противника да играе играта си, защото затваряше пространствата, играеха много близо до играчите на Черно море, спирахме атаките на точното място в точния момент, като същевременно успявахме многократно да разкъсаме линиите им и да освобождаваме пространства. Това е доказателство на много добра работа на треньорите, не знам на Шиляк или Сайденовски, но отбора беше отлично подготвен тактически, а освен това играчите спазваха тактическата дисциплина. Забелязва се израстване и на отделните играчи, например Гамаков до мача с Берое беше безобразен, но последните два мача, а особено с Черно море беше неузнаваем, отнемаше чисто топката, бореше се за всяка топка, запълваше голямо пространство в средата на терена, подаваше на точните хора в точния момент, а Даната вече може да центрира, което си е новина. Може би най-добрата новина за нас, феновете на Ботев е факта, че добрите игри и резултати в последните мачове, треньорите го постигнаха с отбор, съставен предимно от млади футболисти: Марин, Гамаков, Васев, Серкан, Колев, Айтов, а да не забравяме, че и Варела и Голас са по на 24 години. Колкото до съдийството, вече не виждам смисъл ние, привържениците на Ботев да продължаваме да го коментираме, защото за изминалите 7 кръга, освен мача с Берое, противника винаги започва мача с човек повече, т.е. съдията. Но аз лично имам своя логика и мисля, че това непрекъснато ощетяване на отбора ще ни направи по-силни. Колкото до следващия мач, Берое показаха как се побеждава Литекс, но ловчанлии винаги си идват със съдиите, така че очаквам добра игра от нашите момчета, пък резултата има вероятност съдията да го определи.
Този мач, както и предният с Берое доказват тезата, че добрата подготовка за мача е половин победа. Нашият отбор не позволи на противника да играе играта си, защото затваряше пространствата, играеха много близо до играчите на Черно море, спирахме атаките на точното място в точния момент, като същевременно успявахме многократно да разкъсаме линиите им и да освобождаваме пространства. Това е доказателство на много добра работа на треньорите, не знам на Шиляк или Сайденовски, но отбора беше отлично подготвен тактически, а освен това играчите спазваха тактическата дисциплина. Забелязва се израстване и на отделните играчи, например Гамаков до мача с Берое беше безобразен, но последните два мача, а особено с Черно море беше неузнаваем, отнемаше чисто топката, бореше се за всяка топка, запълваше голямо пространство в средата на терена, подаваше на точните хора в точния момент, а Даната вече може да центрира, което си е новина. Може би най-добрата новина за нас, феновете на Ботев е факта, че добрите игри и резултати в последните мачове, треньорите го постигнаха с отбор, съставен предимно от млади футболисти: Марин, Гамаков, Васев, Серкан, Колев, Айтов, а да не забравяме, че и Варела и Голас са по на 24 години. Колкото до съдийството, вече не виждам смисъл ние, привържениците на Ботев да продължаваме да го коментираме, защото за изминалите 7 кръга, освен мача с Берое, противника винаги започва мача с човек повече, т.е. съдията. Но аз лично имам своя логика и мисля, че това непрекъснато ощетяване на отбора ще ни направи по-силни. Колкото до следващия мач, Берое показаха как се побеждава Литекс, но ловчанлии винаги си идват със съдиите, така че очаквам добра игра от нашите момчета, пък резултата има вероятност съдията да го определи.
ZinedineZidane написа:Е, на, не можах да ида днес и бихме... Еса си еВа майката за следващия мач... Наздраве, канари!
Така така, както казахме мой човек-при домакинството на ЛитексЪ те искаме стратегически позициониран на дивана пред телевизора или компа, ако требва ше ти се прати бира,пуканки,фъстъчки едно друго, да няма скука и от тази позиция ще се наслаждаваш на брилянтната игра на жълто-черните.
То и без тва на стадиона е жега,няма ко да са мориш...
За мача-харесаха ми наште момчета-предвид на факта че не сме точно Реал Мадрид, Барселона или дори Юмайтед, компенсирахме липсата на класа и опит с повечко тичане и пресиране.
С тея футболисти-направо екстра.
Харесаха ми много всички от защитата, особено Марин и Пламен, хареса ми много и Алекс Колев.
Очевидно е колко много ни липсва плеймейкър и поне още един в атака, който да подкрепя Алекс.
Божко Васев добре че се реваншира с тоя гол иначе първото КПДто му клонеше към нула, Серканчето се загуби а Гамака го видях че е в състава чак към края на мача.
Лъчо Балтанов трябва да спре да прави дивотии,защото е ценен в средата на терена и не бива така да оставя отбора с човек по-малко.
Видя се и че с 10 човека играем по-добре, може би е редно срещу Литекс да започнем 9 и в случай на нужда да влизат допълнително играчи-като сме по-малко на терена, по-върви играта,защото не става калабалък и не си пречат...
Абе доволно, айде сега да обърнем и Ловеч и ше сме екстра...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш