Ботев Пд - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Ботев Пд - Черно море

Мнениеот greenpeak » 29 авг 2015 19:37

Bez komentar!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Последна промяна от greenpeak на 30 авг 2015 00:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 авг 2015 19:41

Подкрепям че отидохме да паднем!Не може с човек повече да си безидеен и да ти вкарат 2 гола!Къде бяха протестите при "съдийските" голове?Гърмят 3 дена напред че Ботев търси първа победа у дома...Жалко че и ние сме в схеми..Няма как-трябва да падат кинти в залаганията.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 29 авг 2015 19:47

icko65 написа:Подкрепям че отидохме да паднем!Не може с човек повече да си безидеен и да ти вкарат 2 гола!Къде бяха протестите при "съдийските" голове?Гърмят 3 дена напред че Ботев търси първа победа у дома...Жалко че и ние сме в схеми..Няма как-трябва да падат кинти в залаганията.

Не съм съгласен с теб, колега.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 авг 2015 19:57

Абсолютно нищо не заслужавахме от този мач и съответно нищо не взехме. Добре е, че Кольо има реална преценка за нещата и говори само истини в интервюто след мача. Време е играчите да си извлекат поука от подобни футболни "сблъсъци" и да разберат, че без себераздаване и желание победата няма как да дойде.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 авг 2015 20:04

ti4a70 написа:
icko65 написа:Подкрепям че отидохме да паднем!Не може с човек повече да си безидеен и да ти вкарат 2 гола!Къде бяха протестите при "съдийските" голове?Гърмят 3 дена напред че Ботев търси първа победа у дома...Жалко че и ние сме в схеми..Няма как-трябва да падат кинти в залаганията.

Не съм съгласен с теб, колега.

Имаш това право но съм разочарован...Това не е футбол за точки за чест-2 ро полувреме трябваше и можем да ги смачкаме.Кольо ми се хили след мача.Китанов получил световъртеж..!?!? :roll: Що със Славия не бяха така...Личеше си че търсят победата.Играчите няма да коментирам.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 авг 2015 20:11

Какво негодувате не мога да разбера :?: Съдията ви подпираше цял мач и гледаше поне до равен да ви добута, какво сме виновни ние, че вашите бяха супер слаби в този мач.

Балтана беше супер измислено изгонен слад като за спорна топка игра първи с нея и по скоро вашия го изрита, само дето се хвана за кракът , а нашия продължи да игра. няма нормален съдията който за това да свири фал пък камо ли да даде картон на играча играл първи с нея. Фала при гола ни е безпорен вашия явно смята , че играе волейбол и трябва да избива топката с ръка, а не глава. Има побутване от нашия, но в такъв случай да пада, а не да играе с ръка.
Дузпата и според мен е спорна, но съдията чвно по това време се отчая от бездарния ви отбор и реши да я свири за да не се мъчат повече.

Вместо да се оправдавате със съдията погледнете слабата ига на отбора си особено в нападение където не можете да вържите и един точен пас. Личеше си че излязохте за равен, то и ние срещу Берое излезнахме за равен но се опитвахме и да атакуваме и създадохме поне 4-5 добри положения за гол пред тяхната врата.
И маача беше всичко но не и уговорен, та вашите в продължението изтърваха 100% гол когато Голас изби с мъка удар на ваш играч и притичалия нападател за съвсем малко се размина с топката.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 авг 2015 20:12

ShooterMan написа:Е, просто НЯМА такава съдийска гавра! Тоя мизерник ги добута до победата! НИКАКЪВ ФАЛ, ОБРАТЕН ФАЛ!!! Чисто нарушение срещу Станчев! АБСОЛЮТНО НИКАКВА ДУЗПА, жълт картон за симулация! Онзи дърварин от Ботев го изгониха абсолютно заслужено и от там насетне съдията не спря да ги бута! И искам да отбележа коментатора - няма такова лайно! Дори не коментира ОЧЕВАДНИТЕ неща!

Преди да ревеш от съдията погледни играта на отбора си и кажи дали заслужавахте нещо от мача ;) Първия жълт картон на Балтанов измислен,втория е ок,но не и за втори жълт.Ние по-добре всеки мач да излизаме с 10 човека :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Капитан*Скръц
Контакти:

Мнениеот Капитан*Скръц » 29 авг 2015 20:15

Срам !!
Нямаме аргументи да спорим с феновете на Ботев.
Честита победа !

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 29 авг 2015 20:33

Чисто подкосяване на опорния крак на Варела от Кулибали - http://vbox7.com/play:4948ee870b

Не знам как въобще може да има претенции към тази ситуация?! Дузпата е безспорна.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 авг 2015 20:35

samobotev написа:Какво негодувате не мога да разбера :?: Съдията ви подпираше цял мач и гледаше поне до равен да ви добута, какво сме виновни ние, че вашите бяха супер слаби в този мач.

Балтана беше супер измислено изгонен слад като за спорна топка игра първи с нея и по скоро вашия го изрита, само дето се хвана за кракът , а нашия продължи да игра. няма нормален съдията който за това да свири фал пък камо ли да даде картон на играча играл първи с нея. Фала при гола ни е безпорен вашия явно смята , че играе волейбол и трябва да избива топката с ръка, а не глава. Има побутване от нашия, но в такъв случай да пада, а не да играе с ръка.
Дузпата и според мен е спорна, но съдията чвно по това време се отчая от бездарния ви отбор и реши да я свири за да не се мъчат повече.

Вместо да се оправдавате със съдията погледнете слабата ига на отбора си особено в нападение където не можете да вържите и един точен пас. Личеше си че излязохте за равен, то и ние срещу Берое излезнахме за равен но се опитвахме и да атакуваме и създадохме поне 4-5 добри положения за гол пред тяхната врата.
И маача беше всичко но не и уговорен, та вашите в продължението изтърваха 100% гол когато Голас изби с мъка удар на ваш играч и притичалия нападател за съвсем малко се размина с топката.

Абсолютен фаул на Балтанов-подлагане!Ти на мач играл ли си?За другото си прав.Даже и да загубим излязохме.Нали трябва да помогнем на младия ви отбор да се отдалечи от Монтана и Локо Пд.

Върни се в “Черно море”