ОТ ОГЪНЯ НА ЧУЖДАТА ОМРАЗА,ОСТАНА САМО ПЕПЕЛТА.НАШАТА ЛЮБОВ Е ВЕЧНА ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЦСКА!
Рук за всички други нещастни хейтърчета,насрали се от Възраждането на Клуба символ на Българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BRF написа:Рук за всички други нещастни хейтърчета,насрали се от Възраждането на Клуба символ на Българския футбол!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:Рук за всички други нещастни хейтърчета,насрали се от Възраждането на Клуба символ на Българския футбол!
Ама както сте тръгнали да се възраждате, майка плаче
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Жокерче любимо, Гришката не ти ли обеща и на теб , че ще играем в А групичка ?!)) ти какво написа тогава , а? а ? А ????
)))
А-А-А-А-А...апни го...
Прочети и виж какво съм написал,муцунке мамина
Мамина , златна гугутке, това револверче къде ще ти го завра ....знаеш ли ?!)))) ти също си ми симпатичен , имаш поне чувство за хумор !!!
Заклет Левскар написа:EmilCSKASOFIA написа:Всъщност плана на Гигов и Ганчев беше добър.И Локо Сф и ЦСКА щяха да играят в А група.Обаче нашите тогава се бяха влюбили в А окръжна.
То е могло и в ШЛ да са били влюбени, ама беше важно в кого е влюбен г-н Траверсо.
BRF написа:Какво толкова да го дъвчем!Говедата и техните производни от другите отбори,псевдоцесекарите и кашамун само злорадстват и се надяват да ни затрият някой ден!Направете като Фиорентина,Рейнджърс.............. отидете във В група да се прочистите!Сега като сме там-ама платете си дълговете ,защото ще фалира държавата(само тази година поне 3 клуба "запалиха" държавата).Като се чува вариант да платим на държавата,ама платете и на бенжалюните!![]()
ОТ ОГЪНЯ НА ЧУЖДАТА ОМРАЗА,ОСТАНА САМО ПЕПЕЛТА.НАШАТА ЛЮБОВ Е ВЕЧНА ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЦСКА!
Рук за всички други нещастни хейтърчета,насрали се от Възраждането на Клуба символ на Българския футбол!
EmilCSKASOFIA написа:Всъщност плана на Гигов и Ганчев беше добър.И Локо Сф и ЦСКА щяха да играят в А група.Обаче нашите тогава се бяха влюбили в А окръжна.
Beladona написа:На фифа и уефа трябва да се плаща , че първо се отнемат точки , а после , ако не се плати ,следва вадене от футбола !!!
П.П. Абе гришата нема ли да се появи на някой мач или и той бойкотира като мен ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта