Beladona написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Beladona написа:ало, специалистите ?! Синдикът на Гришата дали ще може да пребори ФИФА ?????????????
Ало, специалиста, Божков щеше ли да плати тия пари? Или викаш,
чисто новата регистрация ЦСКА 1948 няма да дължи тия пари? Но пък ще си е истинския ЦСКА - онзи с историята, м?
Ако вашите ръководители бяха пробутали новото дружество "ФК ЦСКА", за истинския ЦСКА с историята ли щяхме да го броим?

Както съм казвал неведнъж, ако новото дружество поеме най-малко дълговете към държавата, това ще създаде приемственост, поне морално подплатена.
ама какви глупости пишеш , кой ще поеме да плаща 11 млн .....хахахаххахахахахахаххахахахаххахаха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Моля те , пощади ни !!!!! Гришата да плати 11 млн на държавата ?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!
Ти искаш тия пари да се платят за ремонт на базите....а защо трябва да се плащат, не може ли да обещаем на някоя фирма, че ще платим, пък после да си направим нова регистрация и да не се плащат тия 11 милиона, а тия пари да отидат за селекция....или поне да обещаем на друг отбор, че ще му платим за даден играч, след това да ги прецакаме, да се регистрира ново дружество и т.н....? Това ли ти е логиката - не трябва нищо да се плаща?
А ти искаш човек, който сам казваш, че веднъж е прецакал държавата, сега пак да дойде и пак да прецака държавата....? И на тоя фон ми обясняваш, че аз съм пишел глупости???