Ще успее ли Мъри да подобри рекорда си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Ще успее ли Мъри да подобри рекорда си?
Всички помним онова незабравимо,паметно 1-17 и неизличимия срам,който донесе на България участието на Левски в ШЛ.Този тъпан който кънтеше мощно из Европа след всеки нов удар или по-скоро бой по него.Целта е трудно преодолима,но аз имам вяра в Мъри и знам,че той може да го направи.Може да направи повече от 17.Давай Мъри!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- bulgaro
- Контакти:
Re: Ще успее ли Мъри да подобри рекорда си?
Не е възможно друг футболен клуб да постигне паметните и незабравими резултати на синия тим, пък бил той и с фамозния Мъри начело.
Сигурен съм, че ароматът на изгорели вестници дълго ще се носи из казахстанската степ
Сигурен съм, че ароматът на изгорели вестници дълго ще се носи из казахстанската степ

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Re: Ще успее ли Мъри да подобри рекорда си?
От шест мача в Шампионска лига Мъри прави 1:17. От шест мача в "А" група, отборчето на автора прави 1:10.
Добре е. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Върни се в “Кошче за отпадъци”