Ще излезе ли Берое от хаоса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще излезе ли Берое от хаоса
Мисля че ще имат сериозни проблеми този месец.Хубчев няма да завърши полусезона.....
abcdef написа:Сега след изборите като ви спрат кранчето от ТЕЦ-а и ви виждам как излизате от хаоса и се връщате в кочината.
Няма да го спрат, но очаквам сериозно орязване на бюджета. От сегашните 5млн мисля ще ги намалят до към 2млн, което пак е напълно достатъчно за издръжката на клуб, който да развива школата, да играе със собствени кадри и най-много 2-3 чужденци.
Хаоса е само във вашите глави. Чак и "НЕ"-та започнали да раздават хората
смях

1916
toristo написа:abcdef написа:Сега след изборите като ви спрат кранчето от ТЕЦ-а и ви виждам как излизате от хаоса и се връщате в кочината.
Няма да го спрат, но очаквам сериозно орязване на бюджета. От сегашните 5млн мисля ще ги намалят до към 2млн, което пак е напълно достатъчно за издръжката на клуб, който да развива школата, да играе със собствени кадри и най-много 2-3 чужденци.
Стига сте си измисляли разни числа вее
Годишен финансов отчет на БЕРОЕ
За 2011 и 2012 ТЕЦА дава 3 милиона
За 2014 3,9 милиона
В тези пари са включени реконструкцията на Стадион БЕРОЕ и 3 помощни игрища + рек. на Стадион Локомотив
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
За какъв хаос става въпрос
Факт е че от началото на първенството Берое нищо не играе,но нима сте очаквали че с тези футболисти ще газим наред и ще станем шампиони
Това са възможностите на отбора и футболистите дори имаме не лош точков актив и сме все още в челото на класирането и то при положение че взехме точки в мачове в които спокойно можеше да ги загубим-Монтана,Черно море и Ботев.

- Bojko Berojko
- Контакти: