Ще излезе ли Берое от хаоса
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ще излезе ли Берое от хаоса
Изгубихме основния си играч - Костадинов, което разби играта на отбора. Независимо от това, имаме едни от най-добрите полу-защитници в първенството: Елиаш, Джоман, Божилов, Том. Да ги оставим да се сработят за да могат да подават добри топки. Останалото само ще се нареди.
Re: Ще излезе ли Берое от хаоса
Какви подавания с начина на игра на Хубчев? Той практикува футбол от 19 век.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вал,с тая тема едва ли ще помогнеш на отбора да излезе от хаоса!Остави хората да работят на спокойствие,сега най-много имат нужда от това!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- August Burns Red
ХАХЕАХЕХХ еми отива си отива си друг ще дои дан ое по дъбор само да не е по слаб ай и това ааа липсата на салим керкар си казва думата спас делев тря да е титуляр данодо декември салим керкар се върне в стара загора и така !!
Сега след изборите като ви спрат кранчето от ТЕЦ-а и ви виждам как излизате от хаоса и се връщате в кочината.
Вал написа:Изгубихме основния си играч - Костадинов, което разби играта на отбора. Независимо от това, имаме едни от най-добрите полу-защитници в първенството: Елиаш, Джоман, Божилов, Том. Да ги оставим да се сработят за да могат да подават добри топки. Останалото само ще се нареди.
Добре.
ЕМИЛ написа:Вал написа:Изгубихме основния си играч - Костадинов, което разби играта на отбора. Независимо от това, имаме едни от най-добрите полу-защитници в първенството: Елиаш, Джоман, Божилов, Том. Да ги оставим да се сработят за да могат да подават добри топки. Останалото само ще се нареди.
Добре.
И от мен едно ДОБРЕ

С Хубчев толкова. Голям футболист, нелош треньор, но като човек е пълен ужас. Толкова кисел, нервен и темерут рядко се намира. Нищо лично, но човешките качества също имат огромно значение, за да може един отбор да просперира. Той и Моуриньо рядко се усмихва, но никога не е говорил срещу играчите си, например...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MzYEjxN5gp0[/youtube]
Вижте само колко голови възможности имахте с/у нас.
Мапуку е една черна дупка, Хубчев ви бил виновен
.
Вижте само колко голови възможности имахте с/у нас.
Мапуку е една черна дупка, Хубчев ви бил виновен

- Captain Stottlemeyer
Не.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ