Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re:

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 12:27

Avanti_Ragazzi написа:Човека си влезе 2 пъти в ШЛ, негов отбор игра 1/4 финал в УЕФА, а има 3 титли и 3 купи като треньор! Пък вие му се подигравайте колкото искате, това което е направил като треньор Мъри когато го постигне друг български треньор пак, елате ми се обадете? :lol: :mrgreen:

Чудесно е че изтъкваш успехите му, но нека споменем и провалите - Тампере и Беверен, национален отбор на България, Литекс, Анортозис, Ботев.

Май вторите са доста повечко от първите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Мнениеот atanas7510 » 27 авг 2015 12:31

Честито на Мъри.Вчера беше първият мач който гледах на Астана и имаха много късмет и страшен вратар.След като поведоха Апоел изтърваха 3-4 положения, а Астана вкараха с едно положение.В Апоел игра и Вандер който беше при Нас брадясъл и същият тактически лайк.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 12:32

THE G.A.M.E написа:И да, Челси, Барса и Вердер, бяха много по-силни от съперниците на Лудогорец.
ФАКТ, не оспорим при това.

Не, не бяха с нищо по-силни.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 авг 2015 12:35

THE G.A.M.E написа:И да, Челси, Барса и Вердер, бяха много по-силни от съперниците на Лудогорец.

THE G.A.M.E написа:Еквивалентът на групата на Левски, за Лудогорец би била: Барса, Челси, Байерн М.

1982 написа:Не, не бяха с нищо по-силни.

:o :shock:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 авг 2015 12:39, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 авг 2015 12:35

Историята помни само победителите.Мъри в случая е такъв.Но понеже все още сме на тема вчерашния мач,спомените все още са пресни,не е лошо да се погледне
статистиката -%владеене на топката,удари към вратата,създадени голови положения пред двете врати.А иначе почти всички помним "безумния" късмет,който
отведе Челси до Европейската титла преди няколко години.

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 27 авг 2015 12:36

matador1 написа:
Цецо Чука написа:Населението на Подуене (защото Подуене е село и е населено със селяци) необяснимо за мен се радва на късмета на Хасковския каун, все едно те са се класирали за финала на Албена къп, все едно не го изгониха като улична мастия от собствения им отбор след забележителното си представяне в алпийските ски в курорта Тампере.

Също така тотално необяснимо за мен ни обвиняват нас че не се радваме и не викаме Ура и Да живей, все едно на въпросния хасковски цървул не му бяха осигурени всички необходими условия,дадени всички поискани пари и купени всички поискани футболисти с цел да направи нещо.
А той направи едно голямо НИЩО.

Честно, Подуене е странно място, там реалността се изкривява...

Не зависи само от тряньора. Зависи и от футболистите. И с Литекс не успя Мърито. И нормално. Играха без никакво самочувствие тогава.

Е нали футболистите му бяха осигурени. Никой не му се бъркаше. Ние феновете искахме само едно- ОТБОРА ДА ИГРАЕ. А той стоеше "добре тактически" и губеше с по 2:0 в срещите с "умрели" отбори. С Казахстаците беше просто ЩУР КЪСМЕТ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 12:37

THE G.A.M.E написа:
1982 написа:

THE G.A.M.E написа:Еквивалентът на групата на Левски, за Лудогорец би била: Барса, Челси, Байерн М.

Приравняваш ми Вердер до Байерн. :shock: :shock:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 авг 2015 12:41

1982 написа:Приравняваш ми Вердер до Байерн. :shock: :shock:

Да, по-него време бяха нещо като Байерн... Бяха Шампиони на Германия.

Левски се падна с Шампионите на Испания, Англия и Германия.
За да има някво резонно сравнение, Лудогорец също трябваше да се паднат с Шампионите на тези страни, които към днешна дата са Челси, Барса и Байерн М.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2015 12:44

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:
1982 написа:

Приравняваш ми Вердер до Байерн. :shock: :shock:

А ти приравняваш онзи Вердер с Базел? Или Челси с най-слабия Ливърпул в историята?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот noi » 27 авг 2015 12:45

1982 написа:
Avanti_Ragazzi написа:Човека си влезе 2 пъти в ШЛ, негов отбор игра 1/4 финал в УЕФА, а има 3 титли и 3 купи като треньор! Пък вие му се подигравайте колкото искате, това което е направил като треньор Мъри когато го постигне друг български треньор пак, елате ми се обадете? :lol: :mrgreen:

Чудесно е че изтъкваш успехите му, но нека споменем и провалите - Тампере и Беверен, национален отбор на България, Литекс, Анортозис, Ботев.

Май вторите са доста повечко от първите.

Колега, то другите ни треньори нали само победи записват и нямат провали - примери бол ;)

Върни се в “Футбол - Свят”