За мача ни обаче си страдахме и ми се струваше, че може да стане издънка- отменения гол не се видя много добре, ако закача с някой сантиметър линията, няма голче. Не мога да кажа. Дузпата и тя е стопроцентова. Мен ме тревожат пропуските, елементарни положения не се вкарват.
КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
На сините им се пукат жлъчките в момента и се хвалят с Мъри и с чужд отбор!
Че влизал в ШЛ та голяма работа- всички влизат, подобряват рекордите и си излизат.
За мача ни обаче си страдахме и ми се струваше, че може да стане издънка- отменения гол не се видя много добре, ако закача с някой сантиметър линията, няма голче. Не мога да кажа. Дузпата и тя е стопроцентова. Мен ме тревожат пропуските, елементарни положения не се вкарват.
Имахме сериозни проблеми по крилата, нищо смислено не направиха, защитата се справя добре. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
petko.h.markov
- Контакти:
Tommi написа:Udoji90 написа:Tommi написа:Udoji90 написа:Те нека да признаят редовния гол в 5-тата минута, пък да видим дали изобщо ще се стигне до ситуацията в 94-тата.
Играта с ръка беше по-лесно да се види, отколкото незачетеният гол.
Е, и? Това значи ли, че незачетеният гол не е грешка? И то такава, която 100% влияе на резултата, докато дузпата не е сигурен гол.
Грешка е, но става въпрос за друго.
Грешка е едната и другата ситуация,но на всеки мач ставаме свидетели на такива грешки.Чак пък толкова много внимание на един такъв мач.
Да дадеш знак играта да продължи, след като си видял как някой е укротил центрирана топка с разперена длан...
По-чиста ситуация за дузпа за игра с ръка трудно може да се намери. Айде, да кажеш, че чернодрешкото компенсира ЦСКА за незачетен гол, ама това е НЕВЪЗМОЖНО да не бъде свирено... поне в професионалния футбол.
Гол за ЦСКА почти със сигурност е имало, но това в общия случай съдиите не го свирят, ако не са убедени, че топката е минала линията. А ако чернодрешковците знаеха, че красноармейците няма да вкарат още 90 минути на Армията, сигурно щяха да преразгледат ситуацията.
Гледах последните 25 минути от мача. Заслужено, но несправедливо продължаване на червените. Нивото на Септември беше точно каквото се очаква от отбор, който е повече аматьорски, отколкото професионален. Ако това е един от по-добрите отбори, то ЦСКА наистина имат шанс да завършат без загубена точка тая година.
Гол за ЦСКА почти със сигурност е имало, но това в общия случай съдиите не го свирят, ако не са убедени, че топката е минала линията. А ако чернодрешковците знаеха, че красноармейците няма да вкарат още 90 минути на Армията, сигурно щяха да преразгледат ситуацията.
Гледах последните 25 минути от мача. Заслужено, но несправедливо продължаване на червените. Нивото на Септември беше точно каквото се очаква от отбор, който е повече аматьорски, отколкото професионален. Ако това е един от по-добрите отбори, то ЦСКА наистина имат шанс да завършат без загубена точка тая година.
Последна промяна от Blue1914 на 27 авг 2015 11:02, променено общо 1 път.
Много се радвам, че така завърши мача и още повече че не дадоха дузпа. Това специално заради Митов този малак мишок!
-
peliforewer
- Контакти:
Този мач за малко да го изпуснем и то най-вече заради Христо Янев,преди да упреква момчетата че не влезли достатъчно мотивирани в мача нека каже той защо го подцени и започна без най-добрите си футболисти,а с резервите,нима не му е ясно че мачовете за купата този сезон са от изключително значение за ЦСКА,трябва на всяка цена да стигнем до срещи с отбори от професионалните групи и да покажем къде ни е мястото.Щом треньора иска да прави ротации и да избистря състава може да го прави в шампионатните срещи защото там един хикс няма да е от такова значение,но да рискуваш за купата и то когато всичко се решава в един мач е меко казано несериозно.Друго което ми направи неприятно впечатление бе изказването на Янев след мача че съдията трябвало да отсъди дузпа за Септември,да вярно е че можеше,както можеше и да отсъди гол за ЦСКА,но умните треньори в такива ситуации си мълчат и казват че не коментират съдиите,защото същия този Вихрен Манев в някой друг мач така ще ни отреже главите че няма да разберем от къде ни е дошло,съдиите не забравят.Коментарът му за промяната на часа на срещата с Ихтиман също е много странен,футболистите не искали да играят в 15.30ч.,значи ти искаш да играе твоя отбор на 35 градуса жега,само защото една кабеларка и БФС са решили че ЦСКА няма право да играе в нормално време и да се отразява като най-гледан отбор в България в рейтингово тв време.Смятам че да си треньор на отбор като ЦСКА трябва да си с авторитет,манталитет,характер,за съжаление тези черти в Христо Янев поне за сега не ги виждам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
petko.h.markov
- Контакти:
peliforewer написа:Този мач за малко да го изпуснем и то най-вече заради Христо Янев,преди да упреква момчетата че не влезли достатъчно мотивирани в мача нека каже той защо го подцени и започна без най-добрите си футболисти,а с резервите,нима не му е ясно че мачовете за купата този сезон са от изключително значение за ЦСКА,трябва на всяка цена да стигнем до срещи с отбори от професионалните групи и да покажем къде ни е мястото.Щом треньора иска да прави ротации и да избистря състава може да го прави в шампионатните срещи защото там един хикс няма да е от такова значение,но да рискуваш за купата и то когато всичко се решава в един мач е меко казано несериозно.Друго което ми направи неприятно впечатление бе изказването на Янев след мача че съдията трябвало да отсъди дузпа за Септември,да вярно е че можеше,както можеше и да отсъди гол за ЦСКА,но умните треньори в такива ситуации си мълчат и казват че не коментират съдиите,защото същия този Вихрен Манев в някой друг мач така ще ни отреже главите че няма да разберем от къде ни е дошло,съдиите не забравят.Коментарът му за промяната на часа на срещата с Ихтиман също е много странен,футболистите не искали да играят в 15.30ч.,значи ти искаш да играе твоя отбор на 35 градуса жега,само защото една кабеларка и БФС са решили че ЦСКА няма право да играе в нормално време и да се отразява като най-гледан отбор в България в рейтингово тв време.Смятам че да си треньор на отбор като ЦСКА трябва да си с авторитет,манталитет,характер,за съжаление тези черти в Христо Янев поне за сега не ги виждам.
Това,че имаме интелигентен,възпитан и обективен треньор не го приемаш.Харесва ти предишния ревльо.Преди да пишеш тези глупости,да беше прослушал записа
на пресконференцията след мача,има я Спортал.
Изглежда съм бил в грешка и другата седмица отново ще има мач за купата (поне според football24.bg). Победителят от София-град - ЦСКА и област Пазарджик - Сарая определят съперника на Ботев Ихтиман, който се е класирал от София област.
Мачът е в София на 02.09 (е тука ще се справя по-добре, отколкото Иво Иванов вчера, ако ме картотекират), а финалната пресявка с Ихтиман е на 09.09. При класиране: на 10.09 е жребият, като непоставени домакинстваме на 23.09(в един мач) на отбор от поставените(10-те отбора от А група и първите 6 от Б през миналата година).
Мачът е в София на 02.09 (е тука ще се справя по-добре, отколкото Иво Иванов вчера, ако ме картотекират), а финалната пресявка с Ихтиман е на 09.09. При класиране: на 10.09 е жребият, като непоставени домакинстваме на 23.09(в един мач) на отбор от поставените(10-те отбора от А група и първите 6 от Б през миналата година).
Blue1914 написа:Да дадеш знак играта да продължи, след като си видял как някой е укротил центрирана топка с разперена длан...![]()
![]()
По-чиста ситуация за дузпа за игра с ръка трудно може да се намери. Айде, да кажеш, че чернодрешкото компенсира ЦСКА за незачетен гол, ама това е НЕВЪЗМОЖНО да не бъде свирено... поне в професионалния футбол.
![]()
Гол за ЦСКА почти със сигурност е имало, но това в общия случай съдиите не го свирят, ако не са убедени, че топката е минала линията. А ако чернодрешковците знаеха, че красноармейците няма да вкарат още 90 минути на Армията, сигурно щяха да преразгледат ситуацията.![]()
Да ти кажа не е чак толкова трудно
[offtopic]http://vbox7.com/play:325054f142[/offtopic]
Последна промяна от ronnie на 27 авг 2015 11:58, променено общо 2 пъти.
ronnie написа:Blue1914 написа:Да дадеш знак играта да продължи, след като си видял как някой е укротил центрирана топка с разперена длан...![]()
![]()
![]()
Гол за ЦСКА почти със сигурност е имало, но това в общия случай съдиите не го свирят, ако не са убедени, че топката е минала линията. А ако чернодрешковците знаеха, че красноармейците няма да вкарат още 90 минути на Армията, сигурно щяха да преразгледат ситуацията.![]()
Да ти кажа не е чак толкова трудноНа видеото има удар в очертанията на вратата и движение на ръката към топката
![]()
[offtopic]http://vbox7.com/play:325054f142[/offtopic]
Значи нищо не си видял от видеото - нямаше никакъв удар, а центриране. Казвам ти го и от реална гледна точка Сектор А към Б. И голът ни се видя, че е 30-40 см зад голлинията с целия обем на живо(вярно от малко по-висока гледна точка), но страничния за какво взима хонорар?
Ха ха ха,Любо бил ревльо.Само защото не си мълчи когато някой ощетява ЦСКА (било съдия или друг "олигофрен") да наричаш някого ревльо е меко казано несериозно.
Относно грешката на Янев с подценяването на мача - нормално,млад треньор е и греши.Дано си вземе поука от нея и повече да не я допуска.Има два-три отбора във В група срещу които не трябва да се излиза с резервите и ти да пропуснеш единия.....
Е,като за нов в занаята нормално е Янев да допуска такива грешки,важното е да не ги прави втори път.
Относно грешката на Янев с подценяването на мача - нормално,млад треньор е и греши.Дано си вземе поука от нея и повече да не я допуска.Има два-три отбора във В група срещу които не трябва да се излиза с резервите и ти да пропуснеш единия.....
Е,като за нов в занаята нормално е Янев да допуска такива грешки,важното е да не ги прави втори път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]