Берое гони четирима!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- greenlandia
Re: Берое гони четирима!
А дано......
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Абе Санди ли си?Sandi ли сте? Манди ли? Не ми пука! Вие сте срам сами за себе си... Ако съвсем малко ви пука за Берое (ако въобще за някой) спрете с тия тъпи теми! Ти да не си им секретарка в клуба? Четерима за гонене ! Това сънува ли го ,искали ти се ? Какво ? Малоумен ли си?
Първо! Преди да постваш простотии, ходи питай Хубчев какво става в клуба ! Да те видим какъв си Юнак!!!( кажи му че си Санди-Манди от форумът ... фактаджията...)
Не искам да защитавам никой!
1. Мапуку ако наистина прави сечено-Довиждане(такъв не ни трябва), ако не, жив и здрав и да ги пука там!
2. Костов довиждане!
3.Георги Андонов е вече легенда и ще си остане легенда!!!Чули санди?!? ЛЕГЕНДА! ФАКТ мойто момче!!! и ще продължи да играе!!!
4. Антон Огнянов го познавам лично от деца! Ти знаеш ли че, на 13 години това момче имаше повече техника,удар,изстрел и точност от колкото на бъдещите ти деца няма да имат и на 25 години Санди!??? Пак ФАКТ и ФАКТ!
Къде отиваш да гониш Огнянов Ти???!
Къде други "уж" беройци искат да сменят Хубчев за треньор ??? Моля???
Играел грозен футбол защитно, алооооо, миналия сезон сме завършили трети по вкарани голове!!!
Искате пак Берое всеки сезон 7-ми 8-ми ли пак ? Не, няма да стане ! И защо ли ? Защото сте интернет тролове които си мислят че всичко се върти около вас, но не е така! Факт САНДИ ФАКТ!!!!
Продължавайте в същия дух, никой не ви цепи басми!
P.S. И сандитата другия път като пускате тема за следващ мач на Берое, не чакайте Beroe.bg да пусне статистиката по между им първи и после copy=paste тука да покажете КОЛКО сте Запознати с любимия отбор!!!
Първо! Преди да постваш простотии, ходи питай Хубчев какво става в клуба ! Да те видим какъв си Юнак!!!( кажи му че си Санди-Манди от форумът ... фактаджията...)
1. Мапуку ако наистина прави сечено-Довиждане(такъв не ни трябва), ако не, жив и здрав и да ги пука там!
2. Костов довиждане!
3.Георги Андонов е вече легенда и ще си остане легенда!!!Чули санди?!? ЛЕГЕНДА! ФАКТ мойто момче!!! и ще продължи да играе!!!
4. Антон Огнянов го познавам лично от деца! Ти знаеш ли че, на 13 години това момче имаше повече техника,удар,изстрел и точност от колкото на бъдещите ти деца няма да имат и на 25 години Санди!??? Пак ФАКТ и ФАКТ!
Играел грозен футбол защитно, алооооо, миналия сезон сме завършили трети по вкарани голове!!!
Искате пак Берое всеки сезон 7-ми 8-ми ли пак ? Не, няма да стане ! И защо ли ? Защото сте интернет тролове които си мислят че всичко се върти около вас, но не е така! Факт САНДИ ФАКТ!!!!
P.S. И сандитата другия път като пускате тема за следващ мач на Берое, не чакайте Beroe.bg да пусне статистиката по между им първи и после copy=paste тука да покажете КОЛКО сте Запознати с любимия отбор!!!
o.O wtf!?!
Берое Стара Загора 1916!
Берое Стара Загора 1916!
Що му се връзвате на това барманче с 18 ника ?
През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Чудно ми е от къде има някои подобна информация при положение, че никъде нищо не е излязло?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Ей за това, келеши със 75 IQ трябва да им забранят достъп до компютър до живот!!!

o.O wtf!?!
Берое Стара Загора 1916!
Берое Стара Загора 1916!
санди.74 написа:Жуниор Мапуку, Георги Андонов, Станислав Костов и Антон Огнянов са пред раздяла с Берое, ще стане факт до няколко дни.Причината за първия всички я знаят за останалите, изключително слабата им форма и 0 голове от уж нападателите.
Аркадаш,не говори тез думи тежки отровни и не наливай ми в сърце отрова.

fac8 написа:Абе Санди ли си?Sandi ли сте? Манди ли? Не ми пука! Вие сте срам сами за себе си... Ако съвсем малко ви пука за Берое (ако въобще за някой) спрете с тия тъпи теми! Ти да не си им секретарка в клуба? Четерима за гонене ! Това сънува ли го ,искали ти се ? Какво ? Малоумен ли си?
2. Костов довиждане!
Лаик,ясен си ми че от футбол бъкел не вдяваш и той за тебе е странно и абсолютно непознато добиче щом този доказан некадърник Огнянов си тръгнал да хвалиш.Чеп за зеле не става от него.Факт.
- Bojko Berojko
- Контакти: