КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ Септември София - ЦСКА София
Предполагам, че Джуджето ще забърка бетон и ни чака тегав мач. Половин на нула ни стига 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
11_best написа:Радой Божилов ми е любимец, утре идва неговият ден. Лошо, че останахме без резервни крила.
Ако трябва временно ще се смени и схемата - с двама нападатели и диамант в средата.
Някой ако се пита още, защо беше случката с Ашдод, сега може да получи адекватно обяснение.
Любимец ти е,ама го научи да я подава

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
petko.h.markov написа:Футболистите на другите отбори от"В" са "аматьори" като нашите или истински?
Всичките са като нашите,разликата е само в размера на заплатите,винаги е било така,още от соца

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:11_best написа:Радой Божилов ми е любимец, утре идва неговият ден. Лошо, че останахме без резервни крила.
Ако трябва временно ще се смени и схемата - с двама нападатели и диамант в средата.
Някой ако се пита още, защо беше случката с Ашдод, сега може да получи адекватно обяснение.
Любимец ти е,ама го научи да я подава
Де да можех. Ама не удрят зад врата сегашните треньори, както едно време. А иначе си личи че Радой е футболист отвсякъде - държи я близко до себе си, гали я и му е приятелка пустата топка.
Следях по неизвестните БГ таланти миналата година - като статистика в Б група - него, Т.Тасев и Ат. Илиев . Последните двама се справят добре, като новобранци А група, само нашето момче изостава, макар и във В.
Ще оправи мисленето на терена, сега ще му се отдаде шанс да е титуляр, да поеме отговорност... Много важен месец за Божилов.
Red joker написа:Добре де ,на тоя гном що му викат „жадното“![]()
Така като го гледам,не ми прилича на голем пияч
Щото навремето, като си беше повЕрвал, се изцепи: "Жаден съм за победи, късмета идва при силните!" И като почна да пие едни победи, едни коктейли "Урсула" , па "Славия" , па "Купата е наша" ... и за последно "айде у лево". Та те така

Ей тея от Гонг Плей ще ги пречукам....и СМС си пуснах да гледам мача и ми дават повторение на Пирин - Лудогорец.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
По play.gong.bg вместо мача върви запис на Пирин-Лудогорец.....
Само при мен ли е така?
Само при мен ли е така?
писаха ми да изключа HD и при мен тръгна , имало тежнически проблем .....
20 мин и няма гол срамота
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
boyan_84 написа:писаха ми да изключа HD и при мен тръгна , имало тежнически проблем .....
Да им таковам HD-то....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.