Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юли 2015 17:03

W84me написа:
ralka_levskarka написа:
onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?

Седалки ще се сложат, когато се построи козирката.

Така ли решиха последно? Аз мисля, че ще го пуснат първо без козирка.

Така четох. Сектора ще бъде отворен, след като се сложи козирката, защото след козирката ще сложат седалките, понеже, ако ги сложели преди нея, трябвало докато я слагали, да бъдат махнати, а после отново да ги сложат и по този начин си създавали двойна работа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 юли 2015 17:19

Tommi написа:
onegavon написа:
Nuke написа:
onegavon написа:Първо,още не е готов така ,че не ми говори за него като факт.Помниш ли кога бутнаха сектора? Още беше Борисов на власт еднолично-03-02.2013г.Сега коя дата сме бе умник седалки нямате.Кое му е готовото?

Седалките не са част от строежа.

Що се правите на улави? Работи ли сектора - не работи! Факт! Кое от кое е част не е важно .Важното е ,че не може да се ползва от зрителите.А най- важното е ,че не е платен и тепърва ще ви тежи с години да не кажа десетилетия.

Ако не го плащаме - зле, защото не го плащаме. Ако го плащаме - пак зле, защото ще ни тежи. :lol:

Правилно си схванал не е добре. При всички положения ще ви тежи даже и да се самоизплаща ще ви тежи защото от билети пари няма да видите в обозримо бъдеще. Това разбира се не е реален вариант , но понеже вие си вярвате в него го приемам за дискусия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юли 2015 17:31

onegavon написа:
Tommi написа:
onegavon написа:
Nuke написа:

Седалките не са част от строежа.

Що се правите на улави? Работи ли сектора - не работи! Факт! Кое от кое е част не е важно .Важното е ,че не може да се ползва от зрителите.А най- важното е ,че не е платен и тепърва ще ви тежи с години да не кажа десетилетия.

Ако не го плащаме - зле, защото не го плащаме. Ако го плащаме - пак зле, защото ще ни тежи. :lol:

Правилно си схванал не е добре. При всички положения ще ви тежи даже и да се самоизплаща ще ви тежи защото от билети пари няма да видите в обозримо бъдеще. Това разбира се не е реален вариант , но понеже вие си вярвате в него го приемам за дискусия.

Аз пък си имам мое виждане, че изплащането няма да тежи, защото ще е разпределено достатъчно дълго във времето. ;) Високите цени на билетите в новия сектор, за които се говори, ще намалят наплива към него и посещаемостта на останалите сектори няма да намалее значително. Не знам дали знаеш, но приходите от останалите сектори не касаят изплащането на сектор "А".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 юли 2015 20:44

Tommi написа:Високите цени на билетите в новия сектор, за които се говори, ще намалят наплива към него...

Песимист си. Аз очаквам друго - посещаемостта в новия сектор да се увеличи. Хората търсят качество и са готови да плащат за него.
По принцип ходя в сектор В, но планирам да си купя карта за А, въпреки че не присъствам на повече от 4-5 мача от вътрешния шампионат на сезон.
Просто ме радва, че нещо се гради в клуба за години напред и това ще е моята реакция на ставащото.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 19:15

Groucho написа:
Tommi написа:Високите цени на билетите в новия сектор, за които се говори, ще намалят наплива към него...

Песимист си. Аз очаквам друго - посещаемостта в новия сектор да се увеличи. Хората търсят качество и са готови да плащат за него.
По принцип ходя в сектор В, но планирам да си купя карта за А, въпреки че не присъствам на повече от 4-5 мача от вътрешния шампионат на сезон.
Просто ме радва, че нещо се гради в клуба за години напред и това ще е моята реакция на ставащото.

И аз така.Ще купя карта за А, въпреки,че здравословното ми състояние не позволява много ходене по мачове, ще подкрепя Левски,ако ще и на половин мач да отида.Радвам се ,че нещо се гради и се надявам , това да продължава и да съм жив , за да видя целия стадион да е готов.
А на всички , които ни мразят и завиждат , ще кажа, както е казал поета:"А вий, вий сте идиоти."
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 авг 2015 10:42

Тонев пак ни излъга със срока за Сектор А :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 26 авг 2015 16:28

Вярно е, но какво очаквате, като има неясно финансиране, парите не бяха осигурени предварително, първоначалния план се преработваше 5-6 пъти за да излезе по-евтино и т.н. Да се благодарим, че въобще ще имаме чисто нов сектор А и то с монтирана козирка, доколкото разбрах, който се строи читаво и качествено. Дали ще е октомври или март-април, мисля, че не е толкова важно. Важното е, ако решат да бутат другите сектори, като слуховете са, че първо ще бутнат Б, но от друга страна В е в плачевно състояние, та важното е, който и сектор да бутат, да са с едно осигурено финансиране и за година максимум да дигнат сектора.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 сеп 2015 15:12

Мегахерца се върна. Налазвайте репортажа. http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=542
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 сеп 2015 16:08

Кофтито е, че за много неща правят сектора с мисъл за завършване, тоест възможно най-евтино, бързо и лесно. След време, ако изобщо решат да си преправят творението, ще излезе много по-скъпо на клуба. Тиквоча само дето се пъна по медийте да обещава козирка, ама той си е по обещанията, какво да се прави... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 сеп 2015 19:29

Секторът ще има ли нещо общо с първоначалния проект или типично за нас - евтини материали и друг по-тъп вид ?
И какви са евтините промени ?

Върни се в “Левски”