palio_morqka написа:Welcome to the MEET THE PLAYERS fam Eljero Elia! #meettheplayers написа преди малко Марк Клок във Фейсбук ???????
Е и кво от това?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
palio_morqka написа:Welcome to the MEET THE PLAYERS fam Eljero Elia! #meettheplayers написа преди малко Марк Клок във Фейсбук ???????
ekspert написа:Чудесно, благодаря за информацията, много е важно това!Сега не трябва да дремим, а да действаме. Аз каквото мога ще направя, Теодорчо сега е в Смолян ще го обработя, но останалото не зависи само от мен, ще отида до Тича и да разговарям със Спасов.
greenpeak написа:Мога и картички да печатам, на принтера вкъщи.![]()
ekspert написа:koseto40 написа:След кратка пауза отново се започна с глупостите.Като тръгваш за Смолян,вземи и Наско Илиев,та да ми наберете 20 кг от хубавите картофи там..То и без това за друго не ставате и двамата..
)И понеже си ниво,накъсайте ми и 100 стръка мурсалски чай...ще ти кажа как да си го приготвяш и ти..
Така..стига съм се занимавал с..господин куха лейка...
![]()
Виж какво, няма да падам на нивото ти, а и да искам не мога да падна толкова ниско на нулата и да отвръщат на простотията ти. Мен който е трябвало ме е празнил и в областта на науката, нивото ми никога няма да го стигнеш. Както виждате аз правя нещо, не плямпам глупости, а ти щом смяташ талант като Наско Илиев за некадърник си е твой проблем, говори колко разбираш от футбол, същи и за Теодор Стефанов, ще видите и двамата къде ще играят след време ако ние не направим нещо!
Кролик написа:greenpeak написа:Мога и картички да печатам, на принтера вкъщи.![]()
Дай направо дъщеря ми ще ги рисуваАко съберем и хлапетата от махалата, цял завод може да направим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта