LOKO BIE S 1 NA 0
modor: Кирилица?
Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /23.08.15/ 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /23.08.15/ 1:0 FT
Много слаб мач за сините. За мен това е треньорска загуба.
Жалко.
Жалко.
Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /23.08.15/ 1:0 FT
Vincenzo написа:Както каза Марто, да се радваме, че късметът не ви покри тоя мач. Факт е,че имахте повече и по-опасни положения от нас, просто вашите младоци още са далече от желаната форма. Краев и Боби Цонев за мен са страшно добри футболисти (Краев е доста по-добър от Вутов примерно, според мен), но специално този мач не им спореше грам. Теренът не беше цвете, но за нас е добре, защото предишните 2 години беше абсолютна трагедия. И естествено, че не е, като вашия.. Терените на Герена и на националния са кажи-речи най-добрите в БГ. Вашите изглеждат малко неориентирани в атака.. опитват се да градят и да правят нещо интересно, но срещу Киро Котев и Тунчев се видя, че една 1ва топка не можаха да вземат. Бяхме и малко грубички в по-голямата част от мача, като домакинския фактор ни запази картоните. Като цяло добър мач и за двата отбора, просто вие изпуснахте всичко каквото можеше да се изпусне, а ние от една изсипана топка вкарахме гол...шанс. Успех от тук нататък, пожелавам ви място в тройката.
Пс. Що се онася до публиката.. евала. Дано ние се измъкнем от тая криза, че за пореден път ни надвиквате на Лаута... че и не сте единствените. Успех!
Винаги е интересно да се чуе мнението на противника. Успех!