Окупаторът САЩ - педерасто-педофилска империя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Окупаторът САЩ - педерасто-педофилска империя

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2015 20:17

Ние, българите, работим тук, плащаме данъци тук и живеем тук. Отглеждаме децата си тук. Не ходим да мием чинии и задници за по 1200 евро и да се бараме за великани. И да, не ни харесва разни педераси и измекяри да си веят гъзовете по площадите. И сексът с деца и мъртъвци да се прокламира като нормален.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 25 авг 2015 20:18

Едно и също се случва по света от четири хилядолетия. За толкова имаме сведения. Сигурно и преди 10 е било същото.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 авг 2015 20:19

dodo7271 написа:
CTAHKO написа:
dodo7271 написа:Коя държава е окупирана от САЩ? Последната окупация бе извършена от Путин, преди него това направи Хитлер. Или нещо бъркам?

И това какво общо има с педерастията и педофилията налагани от САЩ :? :roll:

Ама на теб са ти опряли пистолет в главата и те карат да ставаш ******** ли, какво?

Хех, ама ти защитаваш педофилите ли бе :lol: Ами дай от утре изнасилвача на детето ти да се разхожда като национален герой по улиците, вместо да изгние в панделата ;) Аман от аматьорчета :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 25 авг 2015 20:21

aleksandrov77 написа:
Емигрант 45 написа:
CTAHKO написа:
Емигрант 45 написа:Руско тролче,кога за последно си бил в Щатите? Единствено изпитвам съжаление за теб и подобните ти! :)

Човек като ти види ника и му става повече от ясно, че към другите изпитваш само любов 8-)

За разлика от вас,защитниците на чужда държава и имперски интереси,аз съм БЪЛГАРИН!

Големи "българи" сте защитници на една държава, която ограбва България САЩ!
Същата САЩ, която бомбардира София и избиха невинни хора!
Същите Велики сили - Великобритания и Западна Европа като цяло, заради които България губи голяма част от териториите си и които ВИНАГИ исторически са били против нас!
За разлика от Русия, която не един път ни е защитавала и помагала! Русия, която ни освободи от 500 годишно робство!
Русия не е чужда , а братска на България държава!

А ти защо защитаваш Русия, която мята бомби в България?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 авг 2015 20:21

CTAHKO написа:
dodo7271 написа:
CTAHKO написа:
dodo7271 написа:Коя държава е окупирана от САЩ? Последната окупация бе извършена от Путин, преди него това направи Хитлер. Или нещо бъркам?

Ама на теб са ти опряли пистолет в главата и те карат да ставаш ******** ли, какво?

Хех, ама ти защитаваш педофилите ли бе :lol: Ами дай от утре изнасилвача на детето ти да се разхожда като национален герой по улиците, вместо да изгние в панделата ;) Аман от аматьорчета :!:

Не бе, аз никого не защитавам. Питам те, някой насила ли те кара да ставаш гей или педофил?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 25 авг 2015 20:22

Хитлер върна към Германия област, населена с германци и след това цялата война беше срещу агресорите против Германия. Путин върна територия, която е незаконно прехвърлена на Украйна и е населена с руснаци. Американските чифути обаче нямат никакво право да ни налагат, че педофилията е демократична ценност.В реме е тая империя на злото да потъва, а с това ислямизмът и други уродливи явления също ще отпаднат като заплаха.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 авг 2015 20:24

Ауууу, колко се възмущаваме за невинните жертви на бомбардировките. А когато руснаците избиха цвета на нацията с Народен съд, това няма значение :) :) :) Колко сте жалки със свалени гащи и надупени пред Русия, просто не е истина. Русофилите са точно копие на американофилите, само че с обратен знак. Същите зомбита, които нямат грам собствен мозък...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 авг 2015 20:24

meteorit написа: Американските чифути обаче нямат никакво право да ни налагат, че педофилията е демократична ценност.

Как ни го налагат, явно нещо съм изпуснал тук в пещерата?
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 25 авг 2015 20:25

CTAHKO написа:
dodo7271 написа:
CTAHKO написа:

СТАНКО, какво се учудваш, те евроатлантиците нямат никакви скрупули, щом педофилията за тях е нормално нещо! :(
Ето затова заминавам след няколко месеца в Русия! Защото искам да живея в нормална държава, която е цивилизована, правова и където за запазени традиционните човешки ценности! 8-)
Последна промяна от aleksandrov77 на 25 авг 2015 20:27, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 авг 2015 20:26

meteorit написа:

Хитлер върна към Германия област, населена с германци и след това цялата война беше срещу агресорите против Германия. Путин върна територия, която е незаконно прехвърлена на Украйна и е населена с руснаци. Американските чифути обаче нямат никакво право да ни налагат, че педофилията е демократична ценност.В реме е тая империя на злото да потъва, а с това ислямизмът и други уродливи явления също ще отпаднат като заплаха.

Как незаконно е прехвърлена, можеш ли да ми обясниш? Когато е била прехвърлена, тази територия е била в една държава с Украйна. Била е една държава. Все едно Варна да стане част от бургаска област. Така че тези глупости ги разправяй на баба ти....

Върни се в “Кошче за отпадъци”