Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 23:52

Tommi написа:
CTAHKO написа:Споко, всичко ще побегне към валутите-убежище и металите ;) Те вече почнаха де 8-) Хайде сега се сети, кои са тези, които имат в повечко от благородните метали 8-) Иначе при мен е доста доволно, макар че избягвам каквато и да е търговия през месец Август 8-)

Аз съм спокоен, няма какво да ме притеснява. :)
А тези с повечко злато са Щатите, Германия, Франция, Италия и т.н. ;)

Хех, тези къде ги слагаш в групата златари :lol: Я провери къде им е златото, че и те самите вече не знаят :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2015 00:04

CTAHKO написа:
Tommi написа:
CTAHKO написа:Споко, всичко ще побегне към валутите-убежище и металите ;) Те вече почнаха де 8-) Хайде сега се сети, кои са тези, които имат в повечко от благородните метали 8-) Иначе при мен е доста доволно, макар че избягвам каквато и да е търговия през месец Август 8-)

Аз съм спокоен, няма какво да ме притеснява. :)
А тези с повечко злато са Щатите, Германия, Франция, Италия и т.н. ;)

Хех, тези къде ги слагаш в групата златари :lol: Я провери къде им е златото, че и те самите вече не знаят :lol:

Ами тези са водещите държави с най-големи златни резерви. ;) Твоите любимци от Русия и Китай взети заедно нямат толкова злато, колкото една Италия или Франция.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 авг 2015 00:32

Tommi написа:
CTAHKO написа:Хех, тези къде ги слагаш в групата златари :lol: Я провери къде им е златото, че и те самите вече не знаят :lol:

Ами тези са водещите държави с най-големи златни резерви. ;) Твоите любимци от Русия и Китай взети заедно нямат толкова злато, колкото една Италия или Франция.

И къде са тези резерви, питам аз 8-) И не питам за волфрамов резерв, а за чисто злато 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 25 авг 2015 01:29

Крисия посреща Коледа с Путин

Малката певица с покана за концерт на Рождество Христово в Москва

Мегаталантът на българската музика - 11-годишната Крисия Тодорова, ще посрещне Рождество в Русия. Това съобщава "България Днес", като се позовава на нейния баща - уважаваният бизнесмен Марин Тодоров.
По време на участието й в престижния музикален конкурс "Детска нова вълна" Крисия и семейството й са били поканени да присъстват на тържествата в Москва по случай Коледа, която в Русия по традиция се отбелязва на 7 януари. В предложението е заложено малката изпълнителка да пее по време на празненствата.

"Руската публика прие изключително добре дъщеря ми и веднага се появиха няколко предложения за нейни изяви. Най-сериозната покана, на която не можехме да откажем, дойде от правителството на Русия. Техни представители поканиха с официален документ Крисия да пее на тържеството за Коледа", разясни Тодоров.

По негови думи тепърва предстои да бъде уточнено къде точно ще отседне малката певица със семейството си и колко точно ще продължи престоят й в Москва. Крисия покори руската публика през последната седмица по време на фестивала в Крим.

Първа в музикалното състезание се класира 12-годишната Гайя Каучи от Малта. Крисия си раздели второто място с руския дует "Дивите китари". Трета остана 12-годишната Мария Кочарян от Армения. Всички те получават диплом от конкурса и статуетка "Кристална вълна".

В "Детска нова вълна 2015" участваха 15 деца от 12 страни. Конкурсът се проведе в международния детски център "Артек" в Ялта. В състава на журито бяха известни изпълнители като Филип Киркоров, Лев Лещенко, Александър Рибак и др. Председател на журито бе народният артист на Русия, продуцентът и композитор Игор Крутой.

Добрите новини за Крисия обаче не свършват дотук! Руски продуценти са изявили желание да запишат песен за Крисия, която да се върти по местните музикални телевизии. Идеята била проектът да бъде реализиран до една година, като от българска страна също трябвало да има одобрение.

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/357006

Браво на Крисия! :!:
Благодарение на милата Крисия, ние българите можем отново да се гордеем!
Братските връзки между България и Русия няма да бъдат скъсани никога, колкото и да се опитват нашите антибългарски политици! ;)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2015 08:51

CTAHKO написа:
Tommi написа:
CTAHKO написа:Хех, тези къде ги слагаш в групата златари :lol: Я провери къде им е златото, че и те самите вече не знаят :lol:

И къде са тези резерви, питам аз 8-) И не питам за волфрамов резерв, а за чисто злато 8-)

Все тая къде са, важното е, че могат да ги продават ако искат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 авг 2015 10:10

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2015 10:18

Нашите ВВС нали преди време закупиха някви хеликоптери, "Кугар" ли бяха ? :?

Вчера над Сливен фучаха едни подобни - чисто черни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 авг 2015 10:48

THE G.A.M.E написа:Нашите ВВС нали преди време закупиха някви хеликоптери, "Кугар" ли бяха ? :?

Вчера над Сливен фучаха едни подобни - чисто черни.

Ненчев тоя път си предупреди човека, че може да има смущаващи гражданите полети и нема да е виновен, че кокошките спират да снасят яйца.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 авг 2015 11:48

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:Подкрепям ви напълно другарю Александров :!: Не се притеснявайте, българин в Русия и най-вече в Санкт Петербург никога няма и не може да бъде емигрант :!: Там сте като у вас си 8-) Все едно сириец, малиец или афганистанец да бъде емигрант в България 8-) Същата работа, с малката разлика, че с братята славяни говорим и пишем на един и същи език и се молим в едни и същи храмове 8-)

Дай-боже СТАНКО, щом го казваш ти вярвам!

Мислех,че комунистите сте атеисти? :roll:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 авг 2015 11:50

Alexx написа:
aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:Подкрепям ви напълно другарю Александров :!: Не се притеснявайте, българин в Русия и най-вече в Санкт Петербург никога няма и не може да бъде емигрант :!: Там сте като у вас си 8-) Все едно сириец, малиец или афганистанец да бъде емигрант в България 8-) Същата работа, с малката разлика, че с братята славяни говорим и пишем на един и същи език и се молим в едни и същи храмове 8-)

Дай-боже СТАНКО, щом го казваш ти вярвам!

Мислех,че комунистите сте атеисти? :roll:

А аз, че нацистите вярват в Скандинавската митология, все пак половината им операции са със такива имена :mrgreen:

Явно кръстоската между двете ги прави православни християни 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”