Тема за книги и Е-книги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Тема за книги и Е-книги

Мнениеот Niksh0 » 24 авг 2015 16:55

Върви, макар и малко бавно, но върви. Има доста герои, които тепърва трябва да научвам, но нормално за първо четене. Харесва ми идеята да няма изявен главен герой и за свят погълнат в разруха и войни.

Кофти е само, че има доста неща, които искам да прочета, но това лято много малко свободно време ми се отваря.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 24 авг 2015 18:10

becks32milan написа:Песен за огън и лъд съм прочел вече и ми е любима поредица. Иначе мога да ви препоръчам "Пътят на кралете", поредица на Брандън Сандърсън, човекът, който е завършил "Колелото".

Сандърсън е уникален, всичко негово е страхотно. "Пътят на кралете" всъщност е името на първата книга, иначе поредицата се казва "Хроники на светлината на бурята". Друга много силна негова поредица е "Мъглороден", но каквото негово да хванете, няма да сбъркате.
Ако препоръчате и аз да препоръчам няколко неща - "Първият закон" от Джо Абъркромби, "Разделената империя" от Марк Лорънс, "Светлоносеца" от Брент Уийкс ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2015 20:01

Niksh0 написа:Никой ли не чете Стивън Кинг тука? Един от любимците ми, като силно бих препоръчал на всеи да прочете The Stand, по възможност на английски. Найдобрата негова книга, която съм чел.

В момента я чета,но съм на път да се откажа.Започна толкова интересно до момента в който Кинг решава да пресъздаде в романа си темата на "Властелинът на пръстените".Стигнал съм до там където Траш се опитва да избяга от Хлапето и не знам дали си заслужава да я дочета до края.
Иначе от Кинг любима ми е "Дългата разходка"."Аз съм Гарати,гордостта на Мейн!"-който е хващал книжлето знае за какво иде реч.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 24 авг 2015 20:43

Какви приложения ползвате за телефон, аз съм с Cool Reader и може да се каже, че съм доволен. :roll:
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 24 авг 2015 20:48

Аз съм съм Kindle 2014 Touch от няколко дни и съм много доволен, само ми трябва една лампа :mrgreen:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 24 авг 2015 21:15

Niksh0 написа:Какви приложения ползвате за телефон, аз съм с Cool Reader и може да се каже, че съм доволен. :roll:

Cool Reader е добър, но по-често използвам Adobe Reader-а.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 авг 2015 22:10

Аз ползвам Aldiko. Доволен съм, има дневен и нощен режим, запаметява до къде си стигнал на ваякa книга.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 24 авг 2015 22:37

Niksh0 написа:Върви, макар и малко бавно, но върви. Има доста герои, които тепърва трябва да научвам, но нормално за първо четене. Харесва ми идеята да няма изявен главен герой и за свят погълнат в разруха и войни.

Кофти е само, че има доста неща, които искам да прочета, но това лято много малко свободно време ми се отваря.

Колтейн и кучешката верига ми е любимото от Малазана.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 24 авг 2015 22:40

Karsa Orlong написа:
becks32milan написа:Песен за огън и лъд съм прочел вече и ми е любима поредица. Иначе мога да ви препоръчам "Пътят на кралете", поредица на Брандън Сандърсън, човекът, който е завършил "Колелото".

Сандърсън е уникален, всичко негово е страхотно. "Пътят на кралете" всъщност е името на първата книга, иначе поредицата се казва "Хроники на светлината на бурята". Друга много силна негова поредица е "Мъглороден", но каквото негово да хванете, няма да сбъркате.
Ако препоръчате и аз да препоръчам няколко неща - "Първият закон" от Джо Абъркромби, "Разделената империя" от Марк Лорънс, "Светлоносеца" от Брент Уийкс ...

"Хроники на светлината на бурята" колко книги трябва да е?Досега май само 2 са излезнали.Чудя се дали да ги купя, но хич не ми се ще да ги чакам както Песен за огън и лед.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 24 авг 2015 22:42

Досега са две, но Брандън смята да направи дълга поредица, подобна на "Колелото".
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”