Само репресирани от комунизма почетоха милионите жертви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Само репресирани от комунизма почетоха милионите жертви

Мнениеот Blue1914 » 24 авг 2015 17:20

aleksandrov77 написа:По времето на социализма България беше процъфтяваща държава, българите бяхме 95% от населението на България , бяхме стигнали 9 милиона! Нацията ни не беше застаряваща!
На морето или планината ходихме на почивка поне по 10-15 дена!
Заплатите ни стигаха за стоки от първа и втора необходимост!
България произвеждаше всичко - от тежкото машиностроене до леката промишленост!
Имахме безплатно здравеопазване и образование на високо ниво! Токът, водата телефонът бяха евтини и имахме редица социални придобивки, за които днес можем да си мечтаем!
Храната беше много по-качествена отсега!
Ето така бяхме "репресирани"! Искам отново по същия начин да ме "репресират"! 8-)

По времето на социализЪма България фалира... нееднократно... за 45 години... в мирно време. Всичко останало са манипулации на червени петолъчки.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 17:35

Blue1914 написа:
aleksandrov77 написа:По времето на социализма България беше процъфтяваща държава, българите бяхме 95% от населението на България , бяхме стигнали 9 милиона! Нацията ни не беше застаряваща!
На морето или планината ходихме на почивка поне по 10-15 дена!
Заплатите ни стигаха за стоки от първа и втора необходимост!
България произвеждаше всичко - от тежкото машиностроене до леката промишленост!
Имахме безплатно здравеопазване и образование на високо ниво! Токът, водата телефонът бяха евтини и имахме редица социални придобивки, за които днес можем да си мечтаем!
Храната беше много по-качествена отсега!
Ето така бяхме "репресирани"! Искам отново по същия начин да ме "репресират"! 8-)

По времето на социализЪма България фалира... нееднократно... за 45 години... в мирно време. Всичко останало са манипулации на червени петолъчки.

По време на демокрацията, само в рамките на 5 години, България фалира два пъти ;) Пак е нееднократно, само дето не е за 45, а е за 5 години ;) Я сега кажи, кога са фалитите на България по времето на соца, че нещо ми се губят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 24 авг 2015 17:36

Станко (и останалите поддръжници на тоталитаризма), защо не емигрираш в Русия, Китай или КНДР? :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 17:54

hajitsu написа:Станко (и останалите поддръжници на тоталитаризма), защо не емигрираш в Русия, Китай или КНДР? :)

Сериозно го обмислям, ама е трудно с визите :) И не, не се бъзикам, можеш сам да провериш как се издават работни визи за Русия и какви са им изискванията 8-) За Китай не съм запознат, но предполагам и там не пускат всеки 8-) Специално пък за теб, ако вземеш че станеш докторче ще има доста хляб и ще забравиш набързо какъв тоталитаризъм е в матушка Россия 8-)

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 24 авг 2015 18:23

hajitsu написа:Станко (и останалите поддръжници на тоталитаризма), защо не емигрираш в Русия, Китай или КНДР? :)

Чакам първо ненужните хора като теб да имигрират на Запад да миеш лъжици и вилици на някой турчин или кюрд сайбия :lol: и тогава тръгвам !

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 24 авг 2015 18:42

Задвижил съм нещата към имиграция в Санкт Петербург и живот и здраве след 1-2 месеца ще ви пиша от Санкт Петербург! 8-)
Много по-добър вариант за мен, отколкото мангализирана Западна Европа! :mrgreen:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 18:57

aleksandrov77 написа:
Задвижил съм нещата към имиграция в Санкт Петербург и живот и здраве след 1-2 месеца ще ви пиша от Санкт Петербург! 8-)
Много по-добър вариант за мен, отколкото мангализирана Западна Европа! :mrgreen:

Другарю Александров, позволете ми преди да заминете за световната културна столица, да ви дойда на гости до българската морска столица - прекрасната Варна 8-) Кваса, пирожките и кнедлите са от мен :) Естествено на вас ще оставя честта да подберете качествената руска музика и матрьошките 8-) Пирожки, гарнирани с матрьошки...еееехххх мечти, мечти 8-)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 24 авг 2015 19:05

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:

Другарю Александров, позволете ми преди да заминете за световната културна столица, да ви дойда на гости до българската морска столица - прекрасната Варна 8-) Кваса, пирожките и кнедлите са от мен :) Естествено на вас ще оставя честта да подберете качествената руска музика и матрьошките 8-)

Разбира се СТАНКО, добре си дошъл винаги във Варна! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 19:16

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:

Другарю Александров, позволете ми преди да заминете за световната културна столица, да ви дойда на гости до българската морска столица - прекрасната Варна 8-) Кваса, пирожките и кнедлите са от мен :) Естествено на вас ще оставя честта да подберете качествената руска музика и матрьошките 8-)

Разбира се СТАНКО, добре си дошъл винаги във Варна! 8-)

Благодаря, смятам да се възползвам от спонтанната Ви покана през зимата 8-) Та кой нормален човек ходи лятото на море, когато морето ни ври от гнусна еврейска плът, а вълните напълно необезпокоявани разнасят пърхота им по родните плажове 8-) А колко хубаво беше времето, когато нашето черноморие беше пълно с усмихнати и ведри братя руснаци 8-)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 24 авг 2015 19:21

CTAHKO написа:Благодаря, смятам да се възползвам от спонтанната Ви покана през зимата 8-) Та кой нормален човек ходи лятото на море, когато морето ни ври от гнусна еврейска плът, а вълните напълно необезпокоявани разнасят пърхота им по родните плажове 8-) А колко хубаво беше времето, когато нашето черноморие беше пълно с усмихнати и ведри братя руснаци 8-)

Напълно Ви подкрепям СТАНКО, но през зимата, живот и здраве нещата да се уредят, ще ме намериш вече в световната столица на културата - Санкт Петербург, но и там сте добре дошъл! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”