vaskonti написа:Е хубаво, ама ако те побарат там местните "патриоти", които по принцип са против имигрантите, що ще чиниш? Или викаш, твоите приятели са влиятелни и ще те защитят?

Има и крайни "националисти", но те са малко и са против основно срещу имиграцията от Африка и Азия! Срещу българите нямат нищо против! Пък и аз съм бял!
Ако все пак попадна в такава ситуация, ще ги поканя на кафе, ще ги почерпя ,ще им кажа, че съм православен християнин, който е готов да живее по законите в Русия, съобразявам се , че там съм гост, ще им разкажа за животът в България, и кое ме е докарало в Санкт Петербург и ще разкажа за себе си, ще кажа , че съм благодарен много на Русия, че ме приела на нейната територия и се чувствам неин гражданин!
Ще им кажа, че ако се появи емигрантска вълна от Африка и Азия, съм готов да им съдействам!
Ходил съм там на ексурзия и съм останал с добри впечатления, но едно е да отидеш на екскурзия и да гледаш мач, друго е да живееш там!
Благодаря за предупреждението! Ще го имам впредвид, но това за мен е прозападна пропаганда!