Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 17:30

aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:Подкрепям ви напълно другарю Александров. Не се притеснявайте, българин в Русия и най-вече в Санкт Петербург никога няма и не може да бъде емигрант. Там сте като у вас си 8-) Все едно сириец, малиец или афганистанец да бъде емигрант в България 8-) Същата работа, с малката разлика, че с братята славяни говорим и пишем на един и същи език и се молим в едни и същи храмове 8-)

Дай-боже СТАНКО, щом го казваш ти вярвам!
При теб как е?

И аз сериозно обмислям емиграция от пропадналия и корумпиран ЕС 8-) Насочил съм се към НАЙ-БЕЛИТЕ християнски държави, естествено колкото се може по-далече от Европа - Уругвай, Аржентина или Чили 8-) Смятам да развивам благотворителна дейност. В матушка Россия е много трудно и едва ли ще ми дадат виза при този наплив 8-) Затова и ти завиждам благородно. Възползувай се приятелю от тази възможност :!: Птиченцето на късмета каца веднъж на рамото :!: Ако се налага, дай някоя и друга рубла на дружелюбните и усмихнати братски чиновници, но да знаеш че си струва. Парите са нищо пред спокойствието и удоволствието да живееш сред свои братя в световната културна столица Санкт Петербург :!: Само не ни забравяй 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 авг 2015 17:31

aleksandrov77 написа:
vaskonti написа:
aleksandrov77 написа:Тези нелегални имигранти ще съсипят Европа и най-вече Балканите и България! :(
То в района на Женския пазар вече не можеш да чуеш българска реч! :(
Аз вече направих своя избор, след като виждам накъде вървят нещата в България и в Европа с това преселение на народите! Заминавам за Санкт Петербург! Донякъде съм раздвоен, но това преселение на народите ме кара да нямам друг избор! Искам да живея в бяла държава , дори и да не толкова богата! Важно е за мен да срещам бели хора като мен!
Искам да живея в бяла държава , дори и да не толкова богата!
Вече си подадох документи за руско гражданство , продадох си всички декари и къщата на село, които са наследство от баба ми , апартамента в Дългопол, вече сключих сделка за продажба за апартамента във Варна и с тези пари ще си купя жилище в Санкт Петербург !
В ислямизираща, циганизираща и дебългаризираща се България не ми се живее, защото циганска България не е България! Ислямска България не България! :(
Много искам да остана тук, но това , което виждам, че става в България става все по-нетърпимо! :(
Ще ми липсва много България, но нямам друг избор!

Чудя се, ти не се ли явяваш имигрант в Русия? :roll:
Иначе, с тия пари, които си взел, в Санкт Петербург ще можеш да се обзаведеш с една малка боксониера в крайните квартали.

Имам и спестени пари в банката , които ще ми стигнат! Ще си купя някъде между 70-90 квадрата жилище!
Да явявам се имигрант в Санкт Петербург! Добре, че имам познати там , които ще ми помогнат да си намеря работа и жилище на изгодна цена!
Ще ми бъде трудно в началото, докато свикна с начина на живот там, но ще свикна, както и с метеорологичната обстановка(там е с 10-15 градуса по-студено от България)!
Досега съм ходил няколко пъти в Санкт Петербург - много красив град, обиколил съм цяла Европа и Западна , Централна и Източна, за мен Санкт Петербург е най-красивият град в Европа!
Предимството е, че вече няма да ми се налага да давам пари за транспорт(освен градски транспорт), за да гледам мачове на Зенит!

Е хубаво, ама ако те побарат там местните "патриоти", които по принцип са против имигрантите, що ще чиниш? Или викаш, твоите приятели са влиятелни и ще те защитят? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 17:32

vaskonti написа:
aleksandrov77 написа:Тези нелегални имигранти ще съсипят Европа и най-вече Балканите и България! :(
То в района на Женския пазар вече не можеш да чуеш българска реч! :(
Аз вече направих своя избор, след като виждам накъде вървят нещата в България и в Европа с това преселение на народите! Заминавам за Санкт Петербург! Донякъде съм раздвоен, но това преселение на народите ме кара да нямам друг избор! Искам да живея в бяла държава , дори и да не толкова богата! Важно е за мен да срещам бели хора като мен!
Искам да живея в бяла държава , дори и да не толкова богата!
Вече си подадох документи за руско гражданство , продадох си всички декари и къщата на село, които са наследство от баба ми , апартамента в Дългопол, вече сключих сделка за продажба за апартамента във Варна и с тези пари ще си купя жилище в Санкт Петербург !
В ислямизираща, циганизираща и дебългаризираща се България не ми се живее, защото циганска България не е България! Ислямска България не България! :(
Много искам да остана тук, но това , което виждам, че става в България става все по-нетърпимо! :(
Ще ми липсва много България, но нямам друг избор!

Чудя се, ти не се ли явяваш имигрант в Русия? :roll:
Иначе, с тия пари, които си взел, в Санкт Петербург ще можеш да се обзаведеш с една малка боксониера в крайните квартали.

Що бе, нали са много зле, на зор са и едвам свързват двата края 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 авг 2015 17:35

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:
CTAHKO написа:Подкрепям ви напълно другарю Александров. Не се притеснявайте, българин в Русия и най-вече в Санкт Петербург никога няма и не може да бъде емигрант. Там сте като у вас си 8-) Все едно сириец, малиец или афганистанец да бъде емигрант в България 8-) Същата работа, с малката разлика, че с братята славяни говорим и пишем на един и същи език и се молим в едни и същи храмове 8-)

При теб как е?

И аз сериозно обмислям емиграция от пропадналия и корумпиран ЕС 8-) Насочил съм се към НАЙ-БЕЛИТЕ християнски държави, естествено колкото се може по-далече от Европа - Уругвай, Аржентина или Чили 8-) Смятам да развивам благотворителна дейност. В матушка Россия е много трудно и едва ли ще ми дадат виза при този наплив 8-) Затова и ти завиждам благородно. Възползувай се приятелю от тази възможност :!: Птиченцето на късмета каца веднъж на рамото :!: Ако се налага, дай някоя и друга рубла на дружелюбните и усмихнати братски чиновници, но да знаеш че си струва. Парите са нищо пред спокойствието и удоволствието да живееш сред свои братя в световната културна столица Санкт Петербург :!: Само не ни забравяй 8-)

Само да обереш бостана,нали.Никъде няма да ходиш.Кой освен теб ще нарича феновете на ЦСКА"Червени боклуци,мръсни комунисти,рожба на решение на бкп"

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 24 авг 2015 17:39

vaskonti написа:Е хубаво, ама ако те побарат там местните "патриоти", които по принцип са против имигрантите, що ще чиниш? Или викаш, твоите приятели са влиятелни и ще те защитят? :)

Има и крайни "националисти", но те са малко и са против основно срещу имиграцията от Африка и Азия! Срещу българите нямат нищо против! Пък и аз съм бял!
Ако все пак попадна в такава ситуация, ще ги поканя на кафе, ще ги почерпя ,ще им кажа, че съм православен християнин, който е готов да живее по законите в Русия, съобразявам се , че там съм гост, ще им разкажа за животът в България, и кое ме е докарало в Санкт Петербург и ще разкажа за себе си, ще кажа , че съм благодарен много на Русия, че ме приела на нейната територия и се чувствам неин гражданин!
Ще им кажа, че ако се появи емигрантска вълна от Африка и Азия, съм готов да им съдействам!
Ходил съм там на ексурзия и съм останал с добри впечатления, но едно е да отидеш на екскурзия и да гледаш мач, друго е да живееш там!
Благодаря за предупреждението! Ще го имам впредвид, но това за мен е прозападна пропаганда! ;)
Последна промяна от aleksandrov77 на 24 авг 2015 18:11, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 24 авг 2015 17:41

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:

При теб как е?

Няма да ви забравя! Благодаря много за съветите СТАНКО!
Наистина си прав, че късметът веднъж каца на рамото и нямам намерение да го изпускам!
Иначе съм напълно убеден, че в Русия ще бъда по-добре приет, отколкото в Англия, Германия, Италия, Испания или САЩ например!
Последна промяна от aleksandrov77 на 24 авг 2015 17:44, променено общо 2 пъти.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2015 17:43

petko.h.markov написа:Само да обереш бостана,нали.Никъде няма да ходиш.Кой освен теб ще нарича феновете на ЦСКА"Червени боклуци,мръсни комунисти,рожба на решение на бкп"

Съжалявам другари, момчето си отива 8-) Бостан няма! Яжте турски дини и празнувайте Рамазан, аз не искам, щото съм ксенофоб, расист и нацист 8-) Затова отивам на място, където всички сме такива и няма да имам подобни проблеми 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 авг 2015 20:17

vaskonti написа:Е хубаво, ама ако те побарат там местните "патриоти", които по принцип са против имигрантите, що ще чиниш? Или викаш, твоите приятели са влиятелни и ще те защитят? :)

Ако не е мургав нищо няма да му направят, иначе в Петербург е възможно да те отупат затова.
Но ако си покажеш личната карта и видят, че си българин няма да ти направят нищо.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 авг 2015 21:00

THE G.A.M.E написа:Няма как да хлопнат кепенците.
То има, ама няма как да е ефективно.

Това дето ще ни дават нам си колко милиарда, вече си е проблем.
Това е нещо, което мен лично ме опасяваше, но така или иначе първо трябва да стане реалност.
Обаче се опитвам да си представя как нашата мудна и корумпирана администрация ще разпределя милиарди в полза на бежанците. :lol:

Все си мисля, че тая работа, дето ще дават милиарди на граничните страни, за да задържаме тук бежанците, едвали ще стане. :roll:

Ако не искат да останат малцинство в собствените си държави, ще трябва да ги хлопнат.
Въпроса е кога немци и французи ще се събудят, защото особено във Франция нещата са страшни.
Интересно е, че само източноевропейските страни надигат глас, чехи, унгарци словаци и така нататък.
А иначе това с милиардите ще е до време, но определено барсата е прав, че бежанците предпочитат да останат в България, където на някой строеж или като хамали ще вадят по около 700 лева, отколкото в страните, където могат да ти отрежат главата, защото се навеждаш 5, вмести 7 пъти на сутрешната молитва.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”