КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: КБ Септември София - ЦСКА София

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 15:17

Red joker написа:Добре де ,на тоя гном що му викат „жадното“ :roll: :?: Така като го гледам,не ми прилича на голем пияч :lol:

Щото другия вариант е Тъпото(от тъпия поглед),ама е тренер все пак :lol: !

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 авг 2015 15:42

GOLEADOR написа:Ако ни се паднат подуянци за купата мача на 100 процента ще е на националния.Я полицията няма да се съгласи да охранява мач на "Армията,я БФС ще се разпоредят административно да приемем подуянци там.Но нека първо отстраним Жадното пък после ще му мислим за следващия мач! ;)

Правилно. Нека бием Септември, за да дойде септември, 23-ти. "Тегави" са мачовете от различни турнири срещу съперник, когото си победил преди 10-ина дни.
И все пак се надяваме на надграждане. Конусите бяха наредени вчера веднага след мача - подготовка за сряда. Предвиждам трудно (и странно за мач на Армията) 1:4 - 2 гола през първото и три през второто полувреме.
Ако се съберем пак прилична публика, почти няма шанс за изненада.
Не бях на мача със София 2010 за мен ще е нещо ново гостуващият отбор да сме ние...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 авг 2015 10:40

Станислав Маламов е със счупен крак и не е ясно кога отново ще играе за ЦСКА. Халфът има фрактура на костица на глезена и вече е в гипс.

С контузия на коляното е Александър Александров, който напусна терена при 7:0 над Чепинец с огромна буца лед около крака. Снощи футболистът мина ядрено-магнитен резонанс, който трябва да помогне при диагнозата, пише в. "Труд".

Футболистите на ЦСКА получиха почивен ден в понеделник и затова направиха възстановителна тренировка веднага след мача.

В сряда предстои първият много важен двубой - финалът на софийския кръг от Купата на България срещу Септември. За разлика от предишния двубой в турнира треньорът Христо Янев не планира да залага на резерви.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 25 авг 2015 11:04

Радой Божилов ми е любимец, утре идва неговият ден. Лошо, че останахме без резервни крила.
Ако трябва временно ще се смени и схемата - с двама нападатели и диамант в средата.
Някой ако се пита още, защо беше случката с Ашдод, сега може да получи адекватно обяснение.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 авг 2015 11:12

Футболистите на другите отбори от"В" са "аматьори" като нашите или истински?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 авг 2015 11:27

В по-сериозните отбори са като нашите.

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 25 авг 2015 11:54

Почна се с контузиите за по месец :cry: Вече три флангови играчи са извън строя . След М.Цветанов сега Ал.Александров и Ст.Маламов са аут !

След безмилостните балтии на Чепинец "армейците" дадоха свидни жертви. Пострадаха Александър Александров и Станислав Маламов. Първият има частично разкъсана връзка на коляното и от вчера е с шина. Неговото възстановяване ще отнеме близо месец. Маламов пък е с две пукнати костици на ходилото, което ще го извади от терена също за около 30 дни.

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 25 авг 2015 11:55

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 25 авг 2015 12:26

Няма защо да се оплакваме. Имаме дълга резервна скапейка, излизаме и газим наред.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

pecotat
Контакти:

Мнениеот pecotat » 25 авг 2015 14:41

И аз така мисля, имам доста преспективни момчета!

Върни се в “ЦСКА”