Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /23.08.15/ 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /23.08.15/ 1:0 FT

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 авг 2015 12:34

Ще има доста такива загуби, но посоката е правилна. Отбор не се прави за няколко месеца. Тези които сега са готови да скочат на Стоев да си припомнят как играхме при Гонзо, Илиев, Н.Костов, Я Петров(с много силни футболисти) и разни други. Стоев може да е идеален, но в сравнение с някои от предишните изглежда като Гуардиола. И мен ме е яд защото можехме и да бием, но това го има във футбола. Ако някой не е разбрал защо Мъри е изгонил Курдов сега трябва да е наясно. Не може от два метра сам срещу вратаря да изкараш топката в тъч.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 24 авг 2015 12:48

Надявам се в следващия мач на върха на атаката да започне Диаби, да го видим и него какво може. Курдов за два мача титуляр се отчете с 3-4 фрапантни пропуска, но все пак да не забравяме и двете асистенции, едната голова. Въпреки това обаче, мисля че е доста притеснително пропуски от малкото наказателно поле... Другото, което ми направи впечатление е , че нашите се опитваха да влязат с топката във вратата. Нямаше удари извън наказателното поле, освен накрая последните 10 минути... Надали Стойчо им е забранил да бият, не знам от какво се притесняваха.... Хубавото е, че изгониха Белаид, любопитно ми е пак да видя Дидо в игра, защото тези 3-4 мача като титуляр много ми хареса момчето как играе... Ще напипаме правилния състав, но много ме е яд от тази загуба, в момента можехме да сме в тройката... Но дет се вика, има още 30 мача...

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 24 авг 2015 14:42

Жалко, че на всеки мач имат такава силна фенска подкрепа, но като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
Имам чувство, че и с 8 отбора да стане А група, Левски пак ще се бори за 5-6 място.
Аз съм неутрален и слава Богу, обективен човек, без пристрастия за нито един Бг отбор.
Неприятно ми е само, че след всеки мач се реве срещу съдията, за неотсъдени дузпи, при положение, че за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.
Дузпата помага, но не е сериозно във всеки мач да се реве за такава.
Ти си направи атаките, вкарай си 1-2 гола, пък и повече, и нека тогава съдията не ти даде мечтаната дузпа, да видим колко ще повлияе на резултата.
Освен това, да питам, кой заклет Левскар би се радвал на победи с дузпа всеки мач, кого заблуждават подобни успехи?
Мен лично би ме било срам, ако моят любим отбор бие с 1:0 или 2:1 и всеки път с дузпа или изгонен от съперника играч.
Как пък никой никога не казва" Некадърни сме, толкова си можем", а все "Теренът беше лош, съдията повлия, не ни дадоха дузпа, не свириха червен картон" и т.н.
Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...
Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
Гонзо и Тонев - и те хора без никакъв срам, без отговорност, без мъжкарство, без морал!
И само дарения събират...тарикати на дребно!
:(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /23.08.15/20:00

Мнениеот TodorT » 24 авг 2015 14:43

PFC Litex написа: TodorT, за кои юношки става дума, защото един задължително има по правилник, това повече звучи, като оправдание.

Става дума за Деян Иванов, Орачев, Краев, Б. Цонев и т.н. Нормално с децата да е по-трудно, но такива са условията в момента и ще се съобразяваме с тях! С това разполагаме и толкова. И на мен ми се иска да гледам Жо, а не Орачев на левия фланг, ама няма как. Стойчо Стоев беше прав, че момчетата надскачат себе си в дадени моменти, но на всички е ясно, че това няма да е всеки мач.

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 24 авг 2015 14:54

Все пак трябва да сме толерантни, малко множко ни дойде, но да сме толерантни, понеже за пореден път сглобяваме чисто нов отбор преди първенството. Нападателите ни готови едва за 5-6-ти кръг, Махмудов никакъв го няма, нямаме дясно крило, Микито се мъчи, но е видно, че още доста трябва да се обиграва. След мача с Монтана лично аз се размечтах за още 4 поредни победи (Локо Пд, Пирин, Славия, Берое), но още след мача с Монтана трябваше да ни светне лампата, че тия 3 греди не са дошли от нищото... Още трябва да поработим в защита от една страна и от друга - да се неутрализира проблема с изпускането на 100%-ови положения от 3 метра... Друго нещо - на вчерашния мач забелязахте ли пробива на Краев първото полувреме, момчето задържа топката 5 секунди с надеждата Курдов да забави малко крачка, че беше в засада, но онзи въобще не се сети... Ето това е проблема, като не си играл футбол 8 месеца... ОК, ще го чакаме още 4-5 кръга, но ако продължава да изпуска, по-добре да се даде шанс на Диаби. Пък и без чист нападател добре си играхме 4 мача :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 авг 2015 15:58

Да, вече играем с нападатели, но на практика сме без крила.

Краев не е за фланга, въпреки че на моменти се справя добре.
Вчера, в ситуацията, в която беше изведен сам срещу вратаря, беше застигнат от изоставащият от него поне 4-5 метра защитник.
То Курдов какво да забавя крачка, след като Божо беше застигнат скоропостижно.
Едно бързоного крило щеше да се отскубне и головата ситуация щеше да е налице

На другият фланг с Орачев... Същото, като с Краев.
Понякога играе добре, но на нас са ни нужни крила, с постоянна и стабилна игра.
Най-важното, да имат усет към гола.
Това за Мики, няма как да е валидно.

Така че, трябват си ни две крила... При условие, че Махмудов продължи с летаргията.
В противен случай, със сигурност ни трябва някой не мястото на Орачев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 авг 2015 16:05

THE G.A.M.E написа:Да, вече играем с нападатели, но на практика сме без крила.

Краев не е за фланга, въпреки че на моменти се справя добре.
Вчера, в ситуацията, в която беше изведен сам срещу вратаря, беше застигнат от изоставащият от него поне 4-5 метра защитник.

На другият фланг с Орачев... Същото, като с Краев.
Понякога играе добре, но на нас са ни нужни крила, с постоянна и стабилна игра.
Най-важното, да имат усет към гола.
Това за Мики, няма как да е валидно.

Така че, трябват си ни две крила... При условие, че Махмудов продължи с летаргията.
В противен случай, със сигурност ни трябва някой не мястото на Орачев.

Мястото на Краев на крилото е запазено заради новото правило на БФС. Няма къде другаде да се пусне млад играч, още повече при проблемите на Деян Иванов. Най-много Краев и Цонев да се конкурират за фланга, когато Бедоя е готов и влезе в центъра.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 24 авг 2015 17:16

THE G.A.M.E написа:Краев не е за фланга, въпреки че на моменти се справя добре.

Така беше, застигна го, но само защото самият Краев забави ход, тъй като си водеше топката по земя, а на това място теренът беше като нива и топката просто спираше. Знаеш вероятно много добре, как в такава ситуация е по-добре вместо с 2-3 повеждания да я ритнеш малко по-силно и да я гониш, ама момчето няма много опит и май просто не се сети. Пък и е физически слаб и на този терен наистина му беше трудно. Карагерен и той имаше подобен проблем второто полувреме на същото място.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 24 авг 2015 19:24

Истината е ,че в този отбор няма никаква класа.Може да им се радваме,да ги подкрепяме,но от този състав нищо няма да стане.Просто няма как ,за голямо мое съжаление.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 25 авг 2015 08:39

Както каза Марто, да се радваме, че късметът не ви покри тоя мач. Факт е,че имахте повече и по-опасни положения от нас, просто вашите младоци още са далече от желаната форма. Краев и Боби Цонев за мен са страшно добри футболисти (Краев е доста по-добър от Вутов примерно, според мен), но специално този мач не им спореше грам. Теренът не беше цвете, но за нас е добре, защото предишните 2 години беше абсолютна трагедия. И естествено, че не е, като вашия.. Терените на Герена и на националния са кажи-речи най-добрите в БГ. Вашите изглеждат малко неориентирани в атака.. опитват се да градят и да правят нещо интересно, но срещу Киро Котев и Тунчев се видя, че една 1ва топка не можаха да вземат. Бяхме и малко грубички в по-голямата част от мача, като домакинския фактор ни запази картоните. Като цяло добър мач и за двата отбора, просто вие изпуснахте всичко каквото можеше да се изпусне, а ние от една изсипана топка вкарахме гол...шанс. Успех от тук нататък, пожелавам ви място в тройката.
Пс. Що се онася до публиката.. евала. Дано ние се измъкнем от тая криза, че за пореден път ни надвиквате на Лаута... че и не сте единствените. Успех!
Изображение

Върни се в “Левски”