Ама съм леко притеснен за моето продължаване с тия серии и позитивно-негативни традиции. Ама нищо, поне ще имат честта да ме погубват свои момци. Пожелай ми успех!
 Ама съм леко притеснен за моето продължаване с тия серии и позитивно-негативни традиции. Ама нищо, поне ще имат честта да ме погубват свои момци. Пожелай ми успех!  

[offtopic]Въпреки че от началото на сезона съм си фифти: фифти в ПЛ и точни всеки кръг, смея да твърдя, че малцина в този форум могат да се похвалят с такова постижение. Все пак трябва да поиграем малко по-сериозно, за да видят лошите, че има какво да понаучат. Там дето съм най-силен обаче, се изложих още първия кръг като кифладжия
 , но така става като си правя купища експерименти все още. Ама нека имат една обиколка преднина, че ако не ми е трудно ще се отегча. Засега резултатът от "Експериментът" също е около 50-те процента, така че май никак не може да се печели от еврошитбола, само ако не пускаш може!
 , но така става като си правя купища експерименти все още. Ама нека имат една обиколка преднина, че ако не ми е трудно ще се отегча. Засега резултатът от "Експериментът" също е около 50-те процента, така че май никак не може да се печели от еврошитбола, само ако не пускаш може!   Глейте сега, юнаци, като изритах Кейн от отбора и той ще вземе да направи 2-3 гола следващия мач, каръшки истории само ама не е за смях.
  Глейте сега, юнаци, като изритах Кейн от отбора и той ще вземе да направи 2-3 гола следващия мач, каръшки истории само ама не е за смях.   [/offtopic]
[/offtopic] 

[/center]
[/center]