"A"Група; 6 кръг: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: "A"Група; 6 кръг: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Мнениеот Готвача » 24 авг 2015 00:34

Поздравления за победата над отбора на всички власти!Много добре изигран мач и жалко че не ги качихте на разлика,за което вие нямате никаква вина.Вината трябва да я търсим в съдиите/за кой ли път в услуга на подуянци/.А коментатора...как не извика-само Левски,просто не знам.Но един от пиковите изкази бе при пропуска на КУРдов.Бил ударил топката с вътрешния...и се спря,защото разбра каква глупост е сътворил.Разбрах че отивате на оправяне и ви пожелавам повечко хубави моменти.
п.п.Абе че викаха левскарите,спор няма.Но по едно време си помислих дали не съм оглушал нещо,а то било отново СИНЯ ТИШИНА! :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 24 авг 2015 00:36

soccerav написа:Бе вие сте луди бе, Лудогорец като гостуваха на Анфийлд се чуваха от време на време, та левскарите ли тука няма да се чуят. Били ни надвикали, глупости на търкалета, пък и за да има атмосфера трябва да се чуят и двете страни. К'ви са тия митове, че който повече врещи е по-велик не знам.. Стадиона днес беше пълен, факт който никой не може да отрече. ;)

Да пълен, направо се пукаше по шевовете. Изключвам последните 10 минути, когато целия стадион пя. Насраха ни, какъв Лудогорец, какъв Анфийлд ние бяхме 150 човека агитка.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 24 авг 2015 00:42

Не си криви душата, айде да не е пълен, голяма част от стадиона си беше зает. Не знам миналата година дали сме го пълнили и наполовина от сега. Според теб фенската маса на отбора само агитката ли е? Много жалко ако мислиш по тоя начин.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 24 авг 2015 00:49

soccerav написа:Не си криви душата, айде да не е пълен, голяма част от стадиона си беше зает. Не знам миналата година дали сме го пълнили и наполовина от сега. Според теб фенската маса на отбора само агитката ли е? Много жалко ако мислиш по тоя начин.

Да, голяма част... имаше 4000 човека от наша страна. Много ли са? Както каза миналия сезон и толкова не успяхме да съберем. За мен фенската маса са хора, които ходят на всяко домакинство и подкрепят отбора. Не говора за подкрепа да седиш час и половина само да гледаш мача и да пееш само когато водиш. Много ни падна нивото... и като посещаемост и като качество.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 авг 2015 00:50

След като до сега се движихме по ръба-има пари,няма пари.От ръководството ни закриваха през седмица(предишното),легендите ни и те прегласяха,после футболистите.Натрупахме една камара загуби със супер антипатична игра,която ще откаже и най-големия фен да ходи-това всичко се отразява
С Левски стадиона се напълни,предполагам от последните новини за нови собственици.
Лаута си избухваше доволно.Почти цялата Спортклуб пееше и скандираше в не малка част от мача.
Последните 10 минути всички бяха прави и подкрепяха отбора
Малко не съм съгласен,че сме били надвикани в този мач.Представихме се на ниво ,предвид състоянието ни,което изложих по горе.

Победихме супер слаб Левски.Играта ни е трагична.Никакъв облик,никакъв стил на игра.Победихме заради по големия опит на футболистите ни.
И с един истински професионален тренер и с тези футболисти ,може спокойно да сме в тройката!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 24 авг 2015 00:56

Беше време и ние да запишем победа ! Първото полувреме много брак и от двата отбора, но все пак Левски стоеше по-добре и можеше да поведе заслужено. Второто полувреме отличен старт за нас и след това перфектна подредба във всички линии благодарение на която си спечелихме мача. Ще отлича Димо Бакалов, отлично включване в мача, откога го чакаме да се доближи до класата си която показа в Лудогорец. Ел Харуби с хладнокръвни и точни намеси когато се налагаше, определено вдъхва сигурност на защитата. Боне въпреки че топката го хапе жестоко, когато трябва да я изнася отне доста топки и хвърли доста сили заедно с другото франсе. Жалко, че Камбуров нямаше късмет отново да накаже Левски, а 80% от гола ни е негов. Разбира се недоразумението Белаид и Минев също помогнаха, а за Карагарен остана най-лесното.

Прилична посещаемост на стадиона и наистина изключително скромна част от нея - агитка. Какви са причините не знам, дано настъпи промяна за в бъдеще.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 авг 2015 00:59

svobodni написа:
soccerav написа:Бе вие сте луди бе, Лудогорец като гостуваха на Анфийлд се чуваха от време на време, та левскарите ли тука няма да се чуят. Били ни надвикали, глупости на търкалета, пък и за да има атмосфера трябва да се чуят и двете страни. К'ви са тия митове, че който повече врещи е по-велик не знам.. Стадиона днес беше пълен, факт който никой не може да отрече. ;)

Да пълен, направо се пукаше по шевовете. Изключвам последните 10 минути, когато целия стадион пя. Насраха ни, какъв Лудогорец, какъв Анфийлд ние бяхме 150 човека агитка.

Агитка се намира близо до гостуващия сектор.левскарите пяха много стегнато и при вас се е чувало силно.
Аз бях срещу центъра и там избухвахме в доста голяма част от мача.Проблема е,че се получаваше какафония.На моменти се пееше на пет гласа и две песни и кой каквото подхване :lol:
Левскарите ги чух 3-4 пъти да избухват и през другото време не се чуваха.само се виждаше ,че си отварят устите и пеят нещо ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 24 авг 2015 08:37

Няма големи и малки фенове. Всички сме големи - големи локомотивци, честита победа, черно-бял Пловдив, занапред ще има много добри дни за нас и за любимия ни отбор!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 авг 2015 08:51

Има, има. Има хора дето си дават всичко за тоя клуб, има и такива, които само искат да живеят на гърба му. Има и такива, които за да си видят лицето в някое пловдивско смешно сайтче са готови да забият ножа в гърба на хората, до които са седяли вчера. Няма как с една победа над Левски да се измият години престъпления спрямо нашата общност. Много време ще мине докато се възстановим ако изобщо се възстановим от петното, което ни лепнаха мърши като думаноф, славов, умбру мубмру и разни второразредни кретеноиди от тяхното обкръжение.

Дано втория и далеч по-голям спонсор си вкара хора в клуба и изрине всички хрантутници и легенди на заплата, но надали. Поне едното необходимо зло явно ще го търпим още един мандат поне :evil:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 авг 2015 09:02

Честита победа на Локомотив Пловдив!!!Желая ви от тук нататък,всичко да тръгне нормално и да се решат финансовите ви проблеми!!!Както и на всички български отбори!!!Относно спрените няколко атаки,чрез изсмукани засади.....не виждам защо се учудват някои хора!!!Това е на всеки мач на съдийското недоразумение!!!100 години съдийски и медиен комфорт!!!Съдиите режат,журналистите мажат!!!Хубава работа,ама милиционерска!!!

Върни се в “Локо Пловдив”