"В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: "В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7

Мнениеот petko.h.markov » 23 авг 2015 22:17

Вярно,че съперника не е мерило,но най-много ме радва играта.Свалиха топката на земята,халфовете я поемат и подават,ако не стане пак.Промениха почерка,
защото преди това играта въобще не ми харесваше.То е ясно,че има какво да се желае-бързина,скорост,но надежда има.Трябва и повече публика.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 авг 2015 22:25

petko.h.markov написа:Вярно,че съперника не е мерило,но най-много ме радва играта.Свалиха топката на земята,халфовете я поемат и подават,ако не стане пак.Промениха почерка,
защото преди това играта въобще не ми харесваше.То е ясно,че има какво да се желае-бързина,скорост,но надежда има.Трябва и повече публика.

Тук някои доста го плюваха Джуджето, че нямал качества и капацитет, но явно си върши работата.Отбор и стил с толкова млади и неопитни играчи не се гради за 2-3 месеца.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 авг 2015 22:29

гражданин от село написа:
petko.h.markov написа:Вярно,че съперника не е мерило,но най-много ме радва играта.Свалиха топката на земята,халфовете я поемат и подават,ако не стане пак.Промениха почерка,

Тук някои доста го плюваха Джуджето, че нямал качества и капацитет, но явно си върши работата.Отбор и стил с толкова млади и неопитни играчи не се гради за 2-3 месеца.

То е защото не го разбират футбола и плачат за предишния треньор.

Потребителски аватар
Red joker

Re: "В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/

Мнениеот Red joker » 23 авг 2015 22:34

Red joker написа:Очаквам най-сетне да преминем кота 3-от петилетка нагоре :lol:

Най-после познах :) :!: :idea:Иначе като цяло,очаквам обиграване на отбора,тотална доминация,откриване и налагане на нови таланти,било то от нашата школа,било то от други отбори 8-) :!: Като гледам,доста е паднало нивото и на „В“ група от това преди 20-тина години :idea: Според мене Джуджето има потенциал като треньор и налага стил :idea: Жалкото е ,че на това ниво няма с кой да си сверяваме часовника-не очаквах такова тотално ,РАЗМАЗВАЩО надмощие-според мене е редно да се търсят контроли с по-силни отбори,инак за КБ,може и да береме ядове с посредствените отбори от „елитната“ А ГРУПА... ;)
Последна промяна от Red joker на 23 авг 2015 22:46, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

draki75

Мнениеот draki75 » 23 авг 2015 22:41

кУравият отбор на Чепинец мина по реда си.
Струва ми се, че Жадното ще поеме и Бакарите! :mrgreen:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 авг 2015 22:46

eMs1 написа:Все пак ми се струваше, че бяхме повече от 3700, но това каза диктора, може би от вътре ти се струват повече, както и да е, сигурно пак е бил най-посетеният мач от кръга във ВСИЧКИ групи :)
Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!

Без да броиш мача в Пловдив нали?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 авг 2015 22:48

W84me написа:
eMs1 написа:Все пак ми се струваше, че бяхме повече от 3700, но това каза диктора, може би от вътре ти се струват повече, както и да е, сигурно пак е бил най-посетеният мач от кръга във ВСИЧКИ групи :)
Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!

Гледам там са ви броили до 1,стига ви толкова. :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 авг 2015 22:49

гражданин от село написа:[offtopic]Локото ги одупиха говедата и изчезнаха навлеците. :mrgreen:[/offtopic]

Терена им ги е бил много кален ,та за това :twisted: :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 авг 2015 22:50

гражданин от село написа:[offtopic]Локото ги одупиха говедата и изчезнаха навлеците. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Лайненцето се появи и пак се притеснява,че на мачовете на ЦСКА във В група ходят повече хора от тези на отборите в А![/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 авг 2015 22:50

W84me написа:

А бе ,ти мазохист ли си :twisted: :!: :?:

Върни се в “ЦСКА”