"В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: "В" група III кръг:ЦСКА/София/ - Чепинец/Велинград/ FT 7
Само да не се главозамаят по-младите и да го ударят през просото.
гражданин от село написа:Само да не се главозамаят по-младите и да го ударят през просото.
+1
Има такава опасност.Головодов е на 17 и може да го хване звездоманията.Тук е мястото на треньора да държи младите на земята.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Няма да ги хване. Нали сме на стадиона да ги следим. Има още доста хляб да ядат. Иначе има подобрение от предните мачове. Но второто спряха, а не трябваше.
3 707 бяха хората с карти или билети днес - към 4500 общо.Поне във В много хора си бяха с децата (зад мен имаше четири - не може да попсува човек
), може би така е било и в А.
Сряда пак на стадиона. Изоставаме от темпото за 150 гола, а и доста отбори ще се откажат. Поне стотарка ще видим.
3 707 бяха хората с карти или билети днес - към 4500 общо.Поне във В много хора си бяха с децата (зад мен имаше четири - не може да попсува човек

Сряда пак на стадиона. Изоставаме от темпото за 150 гола, а и доста отбори ще се откажат. Поне стотарка ще видим.
5k бяха!
Ония от крайния квартал ги събират толкова за 5 мача.
Ония от крайния квартал ги събират толкова за 5 мача.
armeec93 написа:Купата е наша!![]()
Купата за нас е чест!

@ Браво на момчетата, Ицо и Владо! Продължаваме с пълна сила... ей Жаден нема ти се верва!
- Udoji90
- Контакти:
Оправихме си днес головата разлика. Малко намалихме оборотите второто полувреме, но преди мача със "Септември" е обяснимо. Дано Маламов и Александров са добре, че много окъсяваме откъм крила.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
На края Никито много се възмути от грубата игра на гостите, но тъй като го слушах мача по радиото нямах възможност до нахлуя. 

Все пак ми се струваше, че бяхме повече от 3700, но това каза диктора, може би от вътре ти се струват повече, както и да е, сигурно пак е бил най-посетеният мач от кръга във ВСИЧКИ групи
Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!

Иначе всеки фен от София и не само, който не бе дошъл може да съжалява, чудно време (само дето във В слънцето ни беше малко в повече), хората с деца, аз също си заведох детето, атмосферата на стадиона чудна, момчетата си играят, някак си хич не ми пукаше, че сме във В група....Да, това е само началото, едва ли само такива мачове ще имаме, но беше чудесно!
-
[offtopic]Локото ги одупиха говедата и изчезнаха навлеците.
[/offtopic]

Стоян на 39 години се мяташе като 17 годишна юношка... лъха на класа!