Най-лъжливия футболен президент?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Leeroy
Контакти:

Re: Най-лъжливия футболен президент?

Мнениеот Leeroy » 23 авг 2015 17:22

Странно никой от сините не казва или споменаваТодор Батков.. :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2015 17:24

toristo написа:Естествено, че Лупи. Но това не е случайно. Като комунистически кадър е минал обучение в АОНСУ. Едно мазно говорене със заучени фрази съчетано с правилните мимики и загрижен поглед... направо имаш чувството, че той самият си вярва на лъжите...

Какво чувство бе, колега!?... :roll: Той наистина си вярва!... :lol: Помня го още когато беше отговорен фактор в Кирковския районен комитет на Комсомола (отговаряше и за "Балканкаримпекс"). Когато поздравеше с "добър ден" всички поглеждахме към небето, за да видим има ли луна... 8-)
Един глас за Лупи и от мен! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2015 17:30

Leeroy написа:Странно никой от сините не казва или споменава Тодор Батков.. :)

Заглавието на темата е категорично: "Най-лъжливия"! ;) Тодор Батков е като херувим в сравнение с дявол като Лупи... 8-)
П.П. За мен Тодор си остава царят на изцепките: "скиори", "трактористи", "ние със самолет, те с автобус" и т.н., и т.н... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 авг 2015 17:35

Като количество Лупи е много напред , но количество за единица време този на Локо е абсолютен лидер.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 авг 2015 17:40

Защо не можете да ме изненадате по никакъв начин,ако се пусне тема за футболен президент нещата винаги се завъртат около Лупи,ако е за треньор няма как да не ядете краката на Стойчо Младенов,това показва какви комплекси са създали на сините ни приятелки,защото обикновено едни и същи до болка познати форумни герои налазват в темите и започват да повтарят едно и също и винаги срещу ЦСКА,даже и във В група не Ви даваме покой.Сега по темата,Томов има вина до толкова че не притежаваше финансовия ресурс да издържа клуб като ЦСКА,но по негово време винаги имахме добър отбор който се бореше за челните места,нямаше съмнителни мачове,нямаше платени фенове,бяха извадени на светло реалните заплати във футбола,ЦСКА станаха и шампиони и ако някой все още продължава да мисли че през 2008г. лиценза не беше отнет по криминален начин за 500-600хил.лв. задължения при положение че само участието в квалификациите за ШЛ носеше бонус от 2мил.евро значи е много заблуден.Томов е първия който се опита да направи така че клуба да се финансира от феновете по прозрачен начин,но явно че още не сме дорасли да си плащаме за любимия отбор,къде,къде по лесно е да се бием в гърдите и да пишем по форумите какви цесекари/левскари/ сме,ама като опре до това да си бръкнем в джоба забравяме за "любовта".
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 23 авг 2015 17:56

peliforewer написа:Защо не можете да ме изненадате по никакъв начин,ако се пусне тема за футболен президент нещата винаги се завъртат около Лупи,ако е за треньор няма как да не ядете краката на Стойчо Младенов,това показва какви комплекси са създали на сините ни приятелки,защото обикновено едни и същи до болка познати форумни герои налазват в темите и започват да повтарят едно и също и винаги срещу ЦСКА,даже и във В група не Ви даваме покой.Сега по темата,Томов има вина до толкова че не притежаваше финансовия ресурс да издържа клуб като ЦСКА,но по негово време винаги имахме добър отбор който се бореше за челните места,нямаше съмнителни мачове,нямаше платени фенове,бяха извадени на светло реалните заплати във футбола,ЦСКА станаха и шампиони и ако някой все още продължава да мисли че през 2008г. лиценза не беше отнет по криминален начин за 500-600хил.лв. задължения при положение че само участието в квалификациите за ШЛ носеше бонус от 2мил.евро значи е много заблуден.Томов е първия който се опита да направи така че клуба да се финансира от феновете по прозрачен начин,но явно че още не сме дорасли да си плащаме за любимия отбор,къде,къде по лесно е да се бием в гърдите и да пишем по форумите какви цесекари/левскари/ сме,ама като опре до това да си бръкнем в джоба забравяме за "любовта".

Ето това мнение е най-голямото доказателство, че едноличен победител в тази класация, при това с много пред втория, е Лупи Чорбарозатриец. На два пъти да разковеш майката на цял един отбор и въпреки това да останеш в съзнанието на фенове като горния, като спасител и победител.....значи трябва да си мега талант, далеч надхвърлящ границите на милата ни татковина. Нашия Борат може само да чете и да си записва.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 23 авг 2015 18:14

Касев пък какво ви е излъгал? За да излъже човек трябва някой да му е повярвал, а аз не знам нормален човек да е вярвал на Касев!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 23 авг 2015 18:20

loko29 написа:През годините на демокрацията през българския футбол преминаха много известни и искащи да станат известни хора който се опитваха да оправят футбола ни или собственото си положение .Като се почне от Кеби и Ганди та се стигне до Лупи и Касев .Въпроса ми е кой най много излъга и нанесе поразии за отбора си?За мен безспорния №1 е лицето П.Касев само за един месец успя да унищожи отбор с 85 години история без да е изиграл и един мач.Аплодисменти за него!

Касев е подставено лице на Гигов,просто имат някаква врътка с тези задължения към НАП,иначе не виждам защо още се натиска с тези дългове.Колкото до клубът,ами в природата на това му се вика естествен подбор и в София четири профи клуба са много...просто няма пари :(

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 23 авг 2015 18:25

Тази тема трябва да се прекръсти на "Вторият най-лъжлив футболен президент". В този си вид е абсолютно безсмислена. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 авг 2015 18:33

Александър Томов - Лупи! По голям лъжец и измамник от него не се е раждал :mrgreen:

Върни се в “Локо София”