Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот aleksandrov77 » 23 авг 2015 15:23

язе написа:Защо нямаме армия?
Благодаря.

Защото от Вашингтон ни заповядаха да си унищожим армията! А народ , който не храни своя армия, храни чужда! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 авг 2015 15:40

ivan56 написа:
icko65 написа:
ivan56 написа:
aleksandrov77 написа:
vaskonti написа:Изобщо си нямаш идея какво е демокрация! Ще ти дам жокер - твоята свобода свършва там, където започват правата на другите хора! От тук натам направи опит да поразсъждаваш какво означава това!

Демокрация произлиза от гръцки език и означава народовластие!
Демокрацията, както и комунизма са утопии в политически план и аз лично не смятам , че някъде по света има демокрация! Следователно аз не вярвам нито в демокрацията, нито в комунизма, понеже хората нямат необходимите качества за прилагането нито на едното, нито на другото!
Демокрацията също означава ПРАВО НА ИЗБОР!
Референдум за влизането на България не беше направен нито за НАТО, нито за ЕС!
Ако имаше демокрация, щеше да има допитване до народа по тези два жизненоважни въпроса и народа трябваше да си каже думата!
Референдум нямаше , значи няма и демокрация!
Няма как да има демокрация в държава , където има лагер като Гуантанамо!
Накратко казано: демокрацията в политически план е утопия!

Никой не ви кара да живеете в страна от НАТО и ЕС, имате избор голям Русия, КНДР, Венецуела, Куба и други екзотични дистинации.
Да бяха го направили тоя референдум, та барем ви вдянат чугунените глави че сте някакви си смешни 4%[/quoteДа не е обратното само... :) И не ни давай наклон къде да ходим и живеем.Аз искам да живея в България!А дали ще е дълго страна от НАТО и ЕС?Съмнява ме.

На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?

Къде видя да плюя?На мене лично не ми пречат но като гледам България ползи от тях няма или са минимални.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2015 15:45

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?

Защо за да влезеш в ЕС, трябва да си член на НАТО :?: Нали е атлантически съюз. Ние какво общо имаме с Атлантика, че нещо не се сещам :roll: НАТО беше създадено в противовес на "Варшавския договор". Сега тази организация не съществува, НАТО от какво и от кого ни пази :?:

Имаме ли армия?
Благодаря.

Докато да влезем в НАТО имахме :!: Моля, пак заповядай :!:

П.П. Така и не ми отговори на въпросите 8-)

Страшна армия, не думай.Дебели тулупи които цял живот са си барали мъдете, тъпи като гъз, знаещи две приказки равнис и мирно.Сдухани шапкари които само се чудеха кво да откраднат и как да се напият.Вдигане по бойна тревога, те накълвани като прасета.Остаряла техника, която не става за чеп за зеле.Служил съм в Атия, от девизион от 8 кораба два бяха действащи, в другите девизиони положението беше същото.За тая армия ли ми говориш.
А по- въпросите ти, ние ДОБРОВОЛНО се присъединихме към НАТО.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2015 15:58

язе написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:
ivan56 написа:На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?

Защо за да влезеш в ЕС, трябва да си член на НАТО :?: Нали е атлантически съюз. Ние какво общо имаме с Атлантика, че нещо не се сещам :roll: НАТО беше създадено в противовес на "Варшавския договор". Сега тази организация не съществува, НАТО от какво и от кого ни пази :?:

Имаме ли армия?
Благодаря.

Защо нямаме армия?
Благодаря.

Е как да нямаме, нали имаме там някакви измислени кадроваци които си клатят мъдете по-цял ден и затова им се плаща. :)
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 авг 2015 16:16

ivan56 написа:Имаме ли армия?
Благодаря.

Нато ще пази България ли? :lol:
Гърция и Турция в нато ли са?
Нарушават ли си въздушното пространство ежедневно, прихващат ли си самолетите над Егейско море, бяха ли близо до война през 1997?
Какво направи нато по въпроса и какво ще стане, ако Ердо реши да пуска самолети над кърджалийско?
Благодаря.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

radi_m
Контакти:

Мнениеот radi_m » 23 авг 2015 16:31

Александров, това ми напомня много повече на СССР, чиито привърженик си. Освен това, тезата ти издиша - ако няма расизъм, няма и да има проблеми белия да застане редом до черния и т.н.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2015 16:36

HoUs4oOL написа:
Благодаря.

Нарушават ли си въздушното пространство ежедневно, прихващат ли си самолетите над Егейско море, бяха ли близо до война през 1997?
Какво направи нато по въпроса и какво ще стане, ако Ердо реши да пуска самолети над кърджалийско?
Благодаря.

Нямам спомен страна членка да е нападана от някой, да не дава Господ.
Ако Ердо, по-някакви си незнайни причини реши да пуска самолети, първо ще отворим уекинко няколко язовира по границата, след това пращаме ескадроните на Волен, и чак тогава етническите малцинства на предна линия да защитават страната която им е дала подслон. 8-) :lol:
п.п. Абе на вас мурзилките само войни, танкове и самолети са ви в главите.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 23 авг 2015 16:38

radi_m написа:Александров, това ми напомня много повече на СССР, чиито привърженик си. Освен това, тезата ти издиша - ако няма расизъм, няма и да има проблеми белия да застане редом до черния и т.н.

Факт е , че по времето, когато бяхме сателит на СССР , системата на социализъм беше по-хуманна от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД сега, когато сме под неоколониален режим на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 авг 2015 16:53

ivan56 написа:
HoUs4oOL написа:
Благодаря.

Благодаря.

Нямам спомен страна членка да е нападана от някой, да не дава Господ.
Ако Ердо, по-някакви си незнайни причини реши да пуска самолети, първо ще отворим уекинко няколко язовира по границата, след това пращаме ескадроните на Волен, и чак тогава етническите малцинства на предна линия да защитават страната която им е дала подслон. 8-) :lol:
п.п. Абе на вас мурзилките само войни, танкове и самолети са ви в главите.

Голям праз уекинко като отвориш язовирите!И махни тая аларма-такъв отбор няма!Има други два: Черноморец Бургас/Бургас/ и Черноморец1919/Бургас/.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2015 17:22

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”