язе написа:Защо нямаме армия?
Благодаря.
Защото от Вашингтон ни заповядаха да си унищожим армията! А народ , който не храни своя армия, храни чужда! Факт!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
язе написа:Защо нямаме армия?
Благодаря.
ivan56 написа:icko65 написа:ivan56 написа:aleksandrov77 написа:vaskonti написа:Изобщо си нямаш идея какво е демокрация! Ще ти дам жокер - твоята свобода свършва там, където започват правата на другите хора! От тук натам направи опит да поразсъждаваш какво означава това!
Демокрация произлиза от гръцки език и означава народовластие!
Демокрацията, както и комунизма са утопии в политически план и аз лично не смятам , че някъде по света има демокрация! Следователно аз не вярвам нито в демокрацията, нито в комунизма, понеже хората нямат необходимите качества за прилагането нито на едното, нито на другото!
Демокрацията също означава ПРАВО НА ИЗБОР!
Референдум за влизането на България не беше направен нито за НАТО, нито за ЕС!
Ако имаше демокрация, щеше да има допитване до народа по тези два жизненоважни въпроса и народа трябваше да си каже думата!
Референдум нямаше , значи няма и демокрация!
Няма как да има демокрация в държава , където има лагер като Гуантанамо!
Накратко казано: демокрацията в политически план е утопия!
Никой не ви кара да живеете в страна от НАТО и ЕС, имате избор голям Русия, КНДР, Венецуела, Куба и други екзотични дистинации.
Да бяха го направили тоя референдум, та барем ви вдянат чугунените глави че сте някакви си смешни 4%[/quoteДа не е обратното само...И не ни давай наклон къде да ходим и живеем.Аз искам да живея в България!А дали ще е дълго страна от НАТО и ЕС?Съмнява ме.
На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?
CTAHKO написа:ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?
Защо за да влезеш в ЕС, трябва да си член на НАТОНали е атлантически съюз. Ние какво общо имаме с Атлантика, че нещо не се сещам
НАТО беше създадено в противовес на "Варшавския договор". Сега тази организация не съществува, НАТО от какво и от кого ни пази
Имаме ли армия?
Благодаря.
Докато да влезем в НАТО имахмеМоля, пак заповядай
![]()
П.П. Така и не ми отговори на въпросите
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
язе написа:ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?
Защо за да влезеш в ЕС, трябва да си член на НАТОНали е атлантически съюз. Ние какво общо имаме с Атлантика, че нещо не се сещам
НАТО беше създадено в противовес на "Варшавския договор". Сега тази организация не съществува, НАТО от какво и от кого ни пази
Имаме ли армия?
Благодаря.
Защо нямаме армия?
Благодаря.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Имаме ли армия?
Благодаря.
HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Имаме ли армия?
Благодаря.
Нато ще пази България ли?![]()
Гърция и Турция в нато ли са?
Нарушават ли си въздушното пространство ежедневно, прихващат ли си самолетите над Егейско море, бяха ли близо до война през 1997?
Какво направи нато по въпроса и какво ще стане, ако Ердо реши да пуска самолети над кърджалийско?
Благодаря.
radi_m написа:Александров, това ми напомня много повече на СССР, чиито привърженик си. Освен това, тезата ти издиша - ако няма расизъм, няма и да има проблеми белия да застане редом до черния и т.н.
ivan56 написа:HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Имаме ли армия?
Благодаря.
Нато ще пази България ли?![]()
Гърция и Турция в нато ли са?
Нарушават ли си въздушното пространство ежедневно, прихващат ли си самолетите над Егейско море, бяха ли близо до война през 1997?
Какво направи нато по въпроса и какво ще стане, ако Ердо реши да пуска самолети над кърджалийско?
Благодаря.
Нямам спомен страна членка да е нападана от някой, да не дава Господ.
Ако Ердо, по-някакви си незнайни причини реши да пуска самолети, първо ще отворим уекинко няколко язовира по границата, след това пращаме ескадроните на Волен, и чак тогава етническите малцинства на предна линия да защитават страната която им е дала подслон.![]()
![]()
п.п. Абе на вас мурзилките само войни, танкове и самолети са ви в главите.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта