icko65 написа:ivan56 написа:aleksandrov77 написа:vaskonti написа:Изобщо си нямаш идея какво е демокрация! Ще ти дам жокер - твоята свобода свършва там, където започват правата на другите хора! От тук натам направи опит да поразсъждаваш какво означава това!
Демокрация произлиза от гръцки език и означава народовластие!
Демокрацията, както и комунизма са утопии в политически план и аз лично не смятам , че някъде по света има демокрация! Следователно аз не вярвам нито в демокрацията, нито в комунизма, понеже хората нямат необходимите качества за прилагането нито на едното, нито на другото!
Демокрацията също означава ПРАВО НА ИЗБОР!
Референдум за влизането на България не беше направен нито за НАТО, нито за ЕС!
Ако имаше демокрация, щеше да има допитване до народа по тези два жизненоважни въпроса и народа трябваше да си каже думата!
Референдум нямаше , значи няма и демокрация!
Няма как да има демокрация в държава , където има лагер като Гуантанамо!
Накратко казано: демокрацията в политически план е утопия!
Никой не ви кара да живеете в страна от НАТО и ЕС, имате избор голям Русия, КНДР, Венецуела, Куба и други екзотични дистинации.
Да бяха го направили тоя референдум, та барем ви вдянат чугунените глави че сте някакви си смешни 4%[/quoteДа не е обратното само...И не ни давай наклон къде да ходим и живеем.Аз искам да живея в България!А дали ще е дълго страна от НАТО и ЕС?Съмнява ме.
На тебе лично кво ти пречи НАТО и ЕС, или щото имаш пристрастия към Русия, ей така си плюеш?