Вечното Дерби!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

leedsuafc
Контакти:

Re: Вечното Дерби!

Мнениеот leedsuafc » 23 авг 2015 00:00

аз съм от сините , ама друго да кажа
в момента в който ЦСКА влезе в А група на дербито едно е сигурно- стадиона (който и да е той в Бг) ще се спука по шевовете.гарантирано

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 23 авг 2015 00:35

И аз съм за сините,но това което ни отличава от повечето други е,че НИЕ КОНТРОЛА С ВАС НЯМА ДА ИГРАЕМ.Да си играят МИЛАН С ИНТЕР И ЖАБИТЕ

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 авг 2015 00:52

Teo на 22 Авг 2015 16:37
Аз не знам левскарите защо така тактично избягват да кажат, че не искат такъв мач... много добре знам, че искате да го има тоя мач няма нищо притеснително да си признаете!

Странджата11 авг 2015 / 11:47
Има един въпрос - според мен колкото наивен, толкова и същностен.
И ЦСКА, и Левски са безпарични. И ЦСКА, и Левски са отбори, които събират много публика на дербитата помежду си. Нима е толкова трудно да се положи начало на нова футболна култура, на уважение и зачитане на другия със срещи межди ЦСКА и Левски, посветени на това ново отношение помежду нас - сини и червени. Навярно ще донесат печалби и за двата клуба - националният стадион ще се окаже малък. Гонг би могъл да се заеме с това - да се сложи край на махленско-просташкото мерене на - да не казвам какво, и да се постави началото на ново отношение, което ще зададе тона и за останалите привърженици на играта. В края на краищата французи и немци намериха път към себе си и то успешен, а ние само подклаждаме атавистична ненавист между нас самите, болни от една и съща нелечима болест - пристрастеност към футбола(зависимостта от победи и трофеи е друго нещо според мене).
Валентин Грънчаров13 авг 2015 / 21:46
Странджата , имахме идея, преди години, да направим мач за Купата на Дарик радио ! За нея да спорят ЦСКА и ЛЕВСКИ ! Мачът да е завършек на подготвителния период и да се използва за представяне на отборите ! По примера на Милан и Интер , но по ред причини не се стигна до осъществяване на тази идея. За останалото ще трябва време. Когато държавата стане по- нормална и привържениците ще се променят.
Без коментар

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 23 авг 2015 12:13

Какво дерби те гони, има А група, купа на България, националният отбор играе и Левски ще прави приятелски мач за юбилея за Европа, а ти искаш още два мача да набутаме. Не стига че имаме страшен кондиционен треньор и окапваме след 70тата минута, ами и още мачове.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 авг 2015 12:58

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:а и приятелски мач между тези два отбора аз нямам спомен да е имало някога.

Не е имало и надявам се никога да няма .

Имало е в дълбокия комунизъм

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 23 авг 2015 13:02

Много наивно мисли автора. Кой ще плати за такова нещо, ти ли? В момента сглобяваме млад отбор, остави момчетата да посвикнат във В група, има време за мачове с братчедите. И без тва последните години тва дерби се позагуби откъм заряд, само като видиш колко ходехме на стадиона. Ще почакаме малко и тези 30 000 ще отидат на мач, когато се върнем в А група. А за приятелски мач, дори между тези отбори 30 000 няма как да дойдат, ако ще и на нас да раздават безплатни кренвирши.

Върни се в “Футбол - България”