Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 | 0-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Арсенал - Ливърпул 24.08.2015 |22:00 |
Жиру е по-добър от Бентеке, или поне към момента така изглежда.
- Alonso_Massa
- Контакти:
sunscres92 написа:Жиру е по-добър от Бентеке, или поне към момента така изглежда.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ombined-xi
Тук човека обяснява защо предпочита Бентеке пред Жиру. Дава и прогноза за мача.

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Видяхте два пробива на Морено в края на мача и айде дайте да му търсим нова роля . Морено не е халф бек нито крило , Морено играе отзад. Айде поне един сезон да изкараме без Брендии да бърка позициите на играчите
-
Фифата не тренира ,няма го днес на снимките от тренировката . Джан да се готви ,че Лукас май е с единия крак в Бешикташ . Не е готов още Емре ,притеснено ми е ..
Мисля ,че Джан за Данчо ще е единствената промяна .Всички останали ще са същите ,които започнаха предните два мача .
Мисля ,че Джан за Данчо ще е единствената промяна .Всички останали ще са същите ,които започнаха предните два мача .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Само с по-дефанзивни играчи и на контра можем да излъжем класната халфова линия на Арсенал и това не знам как не го виждате
Нямало нужда от толкова промени еми какво да търпиме поред мач тотално слабия и безполезен Лалана на крилото или още по-лошо в центъра и да се мъчи и Коу заради него????? Това ли искате с Гомес бек и Лалана крило така Арсенал ще си правят гавриии....... От другата страна Айб в много слаба форма и с много малко опит еми, че с тая схема от последните 2 мача Арсенал ще си ни вземат центъра без проблем и само съдията и късмета ще ни спаси, че той Лалана не може да създаде и едно положение за Бентеке няма бързина пробие и да я даде остра за Бентеке единствено може да се върти като пумпал
Нека не се лъжем от точките спечелени с късмет Морено е идеален за халф в тоя мач ще помага в защита и може да тича бързо и да я вади остра, а от другата страна Милнър си е класа и няма смисъл да се коментрира изобщо
Убеден съм, че Морено може да направи повече като крило от Лалана то не е никак трудно де затова не е кой знае какво
И въобще не го казвам от последния мач този футболист съм го гледал в Севиля и исках да го вземем симпатизирам му и има много футбол в него дано го развие
Излезнем ли с Джан - Милнър - Коу - Лалана и Айб в средата Арсенал ще ни смачкат игрово тоталнооо
Само виж тяхните халфове Йозил, Касорла, Санчес, Коклен и Рамзи(резерви Чембърлейн, Роситцки(контузен), Фламини, Артета, Уилшър(контузен) и Уолкът) Това са си едно смело бих казал 9 класни играча и 2ма който ще стават и по-добри
И не искам Морено крило цял сезон, но за този мач го искам!!!!!!!!!!! Бренди тоя сезон трябва да реди играчите спрямо противника когато има толкова класа при противника излизаш дефанзивно, а с тези 5 халфа който изредих нищо дефанзивно няма един безполезен един млад и в слаба форма + Милнър Коу и Джан в слабичка форма
Разчита ли си Бренди на едни и същи всеки мач декември може да му е последен месец като тренер на Ливъра и то ако късмета не го покрива и точките са малко.

Нямало нужда от толкова промени еми какво да търпиме поред мач тотално слабия и безполезен Лалана на крилото или още по-лошо в центъра и да се мъчи и Коу заради него????? Това ли искате с Гомес бек и Лалана крило така Арсенал ще си правят гавриии....... От другата страна Айб в много слаба форма и с много малко опит еми, че с тая схема от последните 2 мача Арсенал ще си ни вземат центъра без проблем и само съдията и късмета ще ни спаси, че той Лалана не може да създаде и едно положение за Бентеке няма бързина пробие и да я даде остра за Бентеке единствено може да се върти като пумпал

Нека не се лъжем от точките спечелени с късмет Морено е идеален за халф в тоя мач ще помага в защита и може да тича бързо и да я вади остра, а от другата страна Милнър си е класа и няма смисъл да се коментрира изобщо

Излезнем ли с Джан - Милнър - Коу - Лалана и Айб в средата Арсенал ще ни смачкат игрово тоталнооо

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
Железният човек как можа точно за тоя мач да се контузи ...
Alonso_Massa написа:
5 на 6 в полза на Арсенал.![]()
Аз никога не бих предпочел Касорла или Милнър пред Рамзи, ама Фил Томпсън си знае. То и затова са толкова добри британските специалисти, де

Иначе 1 е прекалено резонен резултат и привлекателен за играчите на комар, а мачът е и в понеделник, което ме навежда на мисълта, че е твърде вероятно да не стане 1. От друга страна пък три поредни победи на Ливърпул и две поредни домакински загуби на Арсенал не вярвам да станат, затова Х - 1-1
- Karsa Orlong
- Контакти:
drvasko98 написа:Alonso_Massa написа:
5 на 6 в полза на Арсенал.![]()
Аз никога не бих предпочел Касорла или Милнър пред Рамзи, ама Фил Томпсън си знае.
Мнението ти само потвърждава, че Милнър е може би най-подценяваният английски футболист

Джеймс Милнър - 29,5 год - 408 мача/38 гола, ЕКТ - 74/6, национален отбор 54 мача/... 1 гол
Аарън Рамзи - 24,5 год - 185 мача/25 гола, ЕКТ - 41/11, национален отбор - 34/9
Цифрите ги извадих след това, само да потвърдя, което ми е направило впечатление като игра. А и от Рамзи може да се очаква още предвид възрастта и въпреки ежесезонните контузии. Това не значи, че Милнър не е добър играч, а просто коментирах селекцията на Фил.
Аарън Рамзи - 24,5 год - 185 мача/25 гола, ЕКТ - 41/11, национален отбор - 34/9
Цифрите ги извадих след това, само да потвърдя, което ми е направило впечатление като игра. А и от Рамзи може да се очаква още предвид възрастта и въпреки ежесезонните контузии. Това не значи, че Милнър не е добър играч, а просто коментирах селекцията на Фил.