Вечното Дерби!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вечното Дерби!

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:25

Tommi написа:
Teo написа:
Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.

Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случи :idea: Така е, нали?

Като толкова ви се играе, надявайте се да се срещнем в официален мач за купата. Да ви напълним кошницата и да ви изпратим обратно към аматьорската група. ;)
Между другото, аз съм написал, че не можете да отстраните нито един отбор от "А" група и ще видим дали първият ви мач в турнира за купата срещу отбор от "А" група ще потвърди моите думи, или ще ги опровергае. Рабира се, ако не се издъните срещу някой от "Б" група.

Ние по тая логика няма се срещнем тая година за купата, защото 1/16 финалите ( или по точно отборите от А група) се играят на пролет :idea:
@ Аз говоря за тая година да има мач.. помисли реално дали няма да напълним Васил Левски в момента когато се налагат толкова българи и двете страни!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 22 авг 2015 17:27

Teo написа:
Tommi написа:
Teo написа:
Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.

Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случи :idea: Така е, нали?

Като толкова ви се играе, надявайте се да се срещнем в официален мач за купата. Да ви напълним кошницата и да ви изпратим обратно към аматьорската група. ;)
Между другото, аз съм написал, че не можете да отстраните нито един отбор от "А" група и ще видим дали първият ви мач в турнира за купата срещу отбор от "А" група ще потвърди моите думи, или ще ги опровергае. Рабира се, ако не се издъните срещу някой от "Б" група.

Ние по тая логика няма се срещнем тая година за купата, защото 1/16 финалите ( или по точно отборите от А група) се играят на пролет :idea:
@ Аз говоря за тая година да има мач.. помисли реално дали няма да напълним Васил Левски в момента когато се налагат толкова българи и двете страни!

ЕЛИТНИТЕ отбори ще играят по два кръга от КБ тази година.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 22 авг 2015 17:29

Tommi написа:Между другото, аз съм написал, че не можете да отстраните нито един отбор от "А" група и ще видим дали първият ви мач в турнира за купата срещу отбор от "А" група ще потвърди моите думи, или ще ги опровергае. Рабира се, ако не се издъните срещу някой от "Б" група.

То е ясно бе! Заеби ги тези мераци на Тео за мач с Левски. Купи, мупи, дрън-дрън! Със Септември и София 2010 допускаме опасности пред нашата врата, кво остава срещу окомплектованите и със силни попълнения отбори от "А" група. Към този момент целите ни са други. Като постигнем тях ще мислим за по-велики дела.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 авг 2015 17:29

Да ви попитам нещо, сравнително по темата. Бях чел в някакъв вестник преди бая години история, която не знам доколко е вярна.

Левски и националите играят контрола, 50-те години мисля. Огромна част от националните по това време ритат при красноармейците, така че това в голяма степен си е било контрола между сини и червени. При разгромен резултат за Левски син футболист прави за смях ошашавен национален състезател- онзи търчал да му отнеме топката, която не била вече в нашия... или нещо от сорта. Феновете на стадиона щели да припаднат от смях, а мачът бил прекратен, за да не става представителният отбор за резил повече.

Някой друг попадал ли е на подобна информация?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:37

Аз не знам левскарите защо така тактично избягват да кажат, че не искат такъв мач... много добре знам, че искате да го има тоя мач няма нищо притеснително да си признаете!
@ Вместо да напълним националния стадион до дупка като парите отидат за благотворителност, да си направим кефа и от двете страни пък резултата е без значение... какво притеснявате се, че ''аматьорския ни отбор" може да ви бие? Това ли е всичко заради което не искате тоя мач да се състой? Левскари, ние ако оцелеем за купата ще има такъв мач искате или не искате.
Последна промяна от Teo на 22 авг 2015 17:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 22 авг 2015 17:37

Би се получило голямо шоу и ще се понапълни стадиона точно в този момент. Обаче всичко ще бъде обърнато пак на омраза към другия, псувни, опити за бой, вероятно чупене. Все пак е приятелски мача, може и да не се стига до крайности, не знам. Но ще бъде трудно със сигурност заради непоносимостта, твърдоглавието и чувството на безнаказаност у повечето фенове

Иначе за мен няма проблем да има такъв мач, идеята не е лоша.
CHELSEA

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 17:45

Blue1914 написа:Да ви попитам нещо, сравнително по темата. Бях чел в някакъв вестник преди бая години история, която не знам доколко е вярна.

Левски и националите играят контрола, 50-те години мисля. Огромна част от националните по това време ритат при красноармейците, така че това в голяма степен си е било контрола между сини и червени. При разгромен резултат за Левски син футболист прави за смях ошашавен национален състезател- онзи търчал да му отнеме топката, която не била вече в нашия... или нещо от сорта. Феновете на стадиона щели да припаднат от смях, а мачът бил прекратен, за да не става представителният отбор за резил повече.

Тука в тоя форум няма такъв човек на възраст, че да разясни дали е имало такова нещо!
@ Ако е имало изобщо такава контрола, защо мача са го прекратили? Че сме ставали за смях ли... това бие повече на ''история'' за кръчма :lol:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 авг 2015 17:47

Teo написа:Аз не знам левскарите защо така тактично избягват да кажат, че не искат такъв мач... много добре знам, че искате да го има тоя мач няма нищо притеснително да си признаете!
@ Вместо да напълним националния стадион до дупка като парите отидат за благотворителност, да си направим кефа и от двете страни пък резултата е без значение... какво притеснявате се, че ''аматьорския ни отбор" може да ви бие? Това ли е всичко заради което не искате тоя мач да се състой? Левскари, ние ако оцелеем за купата ще има такъв мач искате или не искате.

Аз пък не знам защо червените така тактично избягват да споделят оправданията, които ощо от сега са измислили в случай, че им напълним кофата в мач за купатата. ;) Синият клуб и синята общност няма какво и как да спечелят нещо от мач с червените аматьори. Гонзо и Топчо в Рилецо са повече от достатъчно синьо внимание за отбор от трета дивизия. 8-)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 22 авг 2015 17:48

Тео, стига с тези болни амбиции бе, човек! Мач, та мач! И за кво ти е точно сега? За да се увериш, че отборът ни има потенциал да се бори само и единствено с отборите от "В" група, или в най-добрия случай с отборите от долната половина на "Б" група? Ами така си е, повярвай ми! Всъщност и ти си убеден в това, но като те налазят бубите и политаш в облаците! :)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 авг 2015 17:50

Teo написа:
Blue1914 написа:Да ви попитам нещо, сравнително по темата. Бях чел в някакъв вестник преди бая години история, която не знам доколко е вярна.

Тука в тоя форум няма такъв човек на възраст, че да разясни дали е имало такова нещо!
@ Ако е имало изобщо такава контрола, защо мача са го прекратили? Че сме ставали за смях ли... това бие повече на ''история'' за кръчма :lol:

И на мен ми звучи невероятно, но го бях чел във вестник или списание преди години. Май беше интервю със Сашо Костов, не съм сигурен.

Върни се в “Футбол - България”