Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
Шилето никога не ми е харесвал. Не случайно е адвокат на христола. Вече всички разбрахме, че е една от причините да няма сделка е той. Надявам се, спокойствието и за него да е свършило! Убийците на Ботев: Христолов, Шилев.... и редица, много дълге редица други жалки хорица. Легенди, П.Стоянов, С.Атанасов.....РБългария... Не ми се продължава, че няма да ми стигне цялата нощ. Пък и съвсем няма да мога да спя...
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
1912BOTEV написа:Шилето никога не ми е харесвал. Не случайно е адвокат на христола. Вече всички разбрахме, че е една от причините да няма сделка е той. Надявам се, спокойствието и за него да е свършило! Убийците на Ботев: Христолов, Шилев.... и редица, много дълге редица други жалки хорица. Легенди, П.Стоянов, С.Атанасов.....РБългария... Не ми се продължава, че няма да ми стигне цялата нощ. Пък и съвсем няма да мога да спя...
Само ще ти кажа,че другаря Шилев иска колкото нас тази сделка да се осъществи.
-
- Контакти:
https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=f6ff8d48672e4c88af2989520a8e2cc3
а някой знае ли коя е тая ели поповска.гледам тя движи нещата на селския и му подава всички документи.сигурно е от кантората на шилев.от данните се вижда ,че живее в кичука,ако някой и е съсед да я поразпита.
а някой знае ли коя е тая ели поповска.гледам тя движи нещата на селския и му подава всички документи.сигурно е от кантората на шилев.от данните се вижда ,че живее в кичука,ако някой и е съсед да я поразпита.
-
- Контакти:
Re: Време за кардинални действия срещу селския
03.01.2010. Хубав ден за гостуване.Давай те някакъв час място и да тръгваме.Аз съм му купил голям подарък.
Шврнц Тпрунков написа:Това е казано пред наш фен лично от Антонио, цитирам по памет "Берое се спукаха да ми го предлагат, и ако този още се дърпа, ще ги вземем тях".
И то без пари

plovdivesamona6 написа:https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=f6ff8d48672e4c88af2989520a8e2cc3
Асистентка на шилето е -> Цък

-
- Контакти:
ХУБАВА ли е?
Цъкни и ще видиш

Ботев може да закъснее фатално с лицензирането за следващия сезон в професионалния футбол. Канарчетата имат само два дни, за да внесат в БФС необходимата документация, според която до 31 март чиновниците от новата къща на ул. „Иван Асен II" ще трябва да кажат дали ще могат да участват в първенствата на А и Б група. Не е ясно и кой ще събере нужните документи, тъй като мажоритарният собственик на клуба Димитър Христолов упорито твърди, че не е никакъв в акционерното дружество
vranchevi написа:Ботев може да закъснее фатално с лицензирането за следващия сезон в професионалния футбол. Канарчетата имат само два дни, за да внесат в БФС необходимата документация, според която до 31 март чиновниците от новата къща на ул. „Иван Асен II" ще трябва да кажат дали ще могат да участват в първенствата на А и Б група. Не е ясно и кой ще събере нужните документи, тъй като мажоритарният собственик на клуба Димитър Христолов упорито твърди, че не е никакъв в акционерното дружество
Дай боже.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!